Doğal keratin dediniz.. Nereden aldınız, kaç para ve hangi marka ve nasıl birşey lütfen biraz bilgi rica ederim. İlk sizden duyuyorum doğal keratin kelimesini.?ben doğal keratın aldım. şampuanıma karıştırıyorum. memnunum da.
Güzel bir soru bu.. Eğer yapılan keratin bakım kimyasal ise geçicidir ve daha sonra daha da zarar olabilir. Ancak natural bir uygulama ise kalıcı olur. bu konu hakkında keratinbotox ve keratinbakim adlı bir sıtede okumuştum, keratinler saça doğal olarak yerleşiyor ve orada kaynak yaparak kemiksi bir halde saçı onarıyor.Keratinden memnun olanlar hep yapildigi andan bahsetmis zaman gecince nasil oluyor? Ya da aylik yaptirmak/tekrar atmek gerekiyor mu
Sakın saçınızı kesmeyin derim. Bence evde benim kendim yaptığım gibi yapabilirseniz, saçınızı kesmeden kurtarabilirsinz. Ben Katkısız Keratin yükledim. Hasarlı saçlarımı resmen tedavi etti. Hem hızlı uzaması için de Yine Katkısız keratin Dip Bakım Yağı var onu kullandığımdan beri saçlarım gürleşti canlandı ve artık normal uzama hızına kavuştu...Siyah ve uzun saçlarım vardı, açma işlemi ile bakır kahve gibi bir renge boyattım. saçlarım yandı,koptu,4 ay oldu,hala dökülüyor. kel kalacağım diye korkuyorum. bir sürü bakım yaptım. yağ maskeleri,bal maskesi,serumlar,paraben içermeyen şampuanlar v.s. hiçbir fayda görmedim. saçlarım uzundu ama koparak döküldüğü için kısaldı.o yüzden kestirmek istemiyorum. keratin yüklemesi saçıma fayda eder mi? Ankarada bildiğiniz yerler var mı?
Tesekkur ederim bilgi icon. Katkisiz keratin nereden temin edebilirim yardimci olabilir misin?Sakın saçınızı kesmeyin derim. Bence evde benim kendim yaptığım gibi yapabilirseniz, saçınızı kesmeden kurtarabilirsinz. Ben Katkısız Keratin yükledim. Hasarlı saçlarımı resmen tedavi etti. Hem hızlı uzaması için de Yine Katkısız keratin Dip Bakım Yağı var onu kullandığımdan beri saçlarım gürleşti canlandı ve artık normal uzama hızına kavuştu...
Canım ben sürekli aynı yerden alıyorum yanan saçlarımı kurtardım ve yıpranmış saçlarım için de bana çok iyi geldiği için başka yer de araştırmıyorum çünkü kafam rahat, bütün ürünleri de doğal olduğu için aynı siiteden almak hoşuma gidiyor. Zaten bir şampuanı var tam bir harika, hem bitkisel hem yumuşacık sert saçlara bire bir. keratinbakim nokta com siitesi emin olmak için de Liquid Keratin markası çıkarsa doğru yerdesin demektir. Bir aksilik olursa bana buradan yazarsın.Tesekkur ederim bilgi icon. Katkisiz keratin nereden temin edebilirim yardimci olabilir misin?
Mrblar katkisiz keratin i evdemi yapıyorsunuz biraz daha açık bilgilendirirmisini z tskCanım ben sürekli aynı yerden alıyorum yanan saçlarımı kurtardım ve yıpranmış saçlarım için de bana çok iyi geldiği için başka yer de araştırmıyorum çünkü kafam rahat, bütün ürünleri de doğal olduğu için aynı siiteden almak hoşuma gidiyor. Zaten bir şampuanı var tam bir harika, hem bitkisel hem yumuşacık sert saçlara bire bir. keratinbakim nokta com siitesi emin olmak için de Liquid Keratin markası çıkarsa doğru yerdesin demektir. Bir aksilik olursa bana buradan yazarsın.
Nasil bisey nerden bulabilirim bende cok istiyorum yukletmeyi ama cok pahali nasil kullanıyorsunuz lütfen cep latin tskben doğal keratın aldım. şampuanıma karıştırıyorum. memnunum da.
Adini tam yazarı s in u z anlayamadım ama tskCanım ben sürekli aynı yerden alıyorum yanan saçlarımı kurtardım ve yıpranmış saçlarım için de bana çok iyi geldiği için başka yer de araştırmıyorum çünkü kafam rahat, bütün ürünleri de doğal olduğu için aynı siiteden almak hoşuma gidiyor. Zaten bir şampuanı var tam bir harika, hem bitkisel hem yumuşacık sert saçlara bire bir. keratinbakim nokta com siitesi emin olmak için de Liquid Keratin markası çıkarsa doğru yerdesin demektir. Bir aksilik olursa bana buradan yazarsın.
Merhaba acaba ürünü evde mi uyguladın? Uygulaması kolay mı? Nerden aldın ve ne kadar? Yardımcı olursan sevinirim :)Arkadaşlar, hepiniz yanan ya da yıpranan saçlarınızdan muzdarip olmuşsunuz. Ancak keratin bakım konusunda çözümde karmaşık bilgiler var. Bunun sebebi de hiç kimse kullanılan keratin ürünlerinin içinde ne olduğuna ve de formülüne hiç bakmıyor, baksa da pek anlamıyor. Keratin bakım dedikleri ürünlerin çoğu sentetik asıllı ürünler. Zaten içindekilerde DIMETHICONE yazısı varsa bu silikonların babası sayılır. Yoksa da sonu ......CONE ile biten her kelime slikon demektir.. Mutlaka bir silikon maddesi var demektir. Bu bakımdan keratin bakımdan fayda gören olsa da sentetik bir kaplama olduğu için yıkandığında zamanla etkisi de gidiyor. Dolayısıyla gerçek tabii keratin uygulaması yapmak mümkünse en güzeli olur. Onun için de ben LIQUID KERATIN diye birşey duydum ve kullandım. Çok memnun kaldım. Zaten Natural bir keratin yüklemesi. Hiç bir kimyasal ve sentetik içermeyen en güzel en doğal keratin bakımı diyebiliriz. Sadece ilk bir iki gün hafif bir sertlik veriyor sonra o da yavaş yavaş normal haline dönüyor. Bu uygulamaya KERATINBOTOX da deniliyor.
Fakat şu brezilya fönü ve keratin bakımı bir karmaşa oluşturuyor ki, ben de işin içinden çıkamadım. Brezilya fönü, adı üzerinde fönden ibaret düzleştirici bir ürün. Bakımla ilgisi yok. Ama maalesef az bir miktar keratin katarak keratinin adını kötüye çıkarıyorlar. Yapılan işlem ya bakımdır ya düzleştirmedir. İkisi birden yapılması çok anlamsız.
arkadaşlar 2 hafta önce saçlarım açıcıdan yandı ve malesef kestirmek zorunda kaldım hala saçlarımda yanıklar ve lastik gibi olmalar mevcut ve saçlarımı yakan kuaföre gittim ortalığı birbirne kattım ve bana bedelsiz saça keratin yüklemesi yapacaklarını söylediler. brezilya fönü mü dedim hayır işlem aynı ama saçları düzleştiren bir işlem değil sadece saça keratin yüklicez ve saçların sağlıklı olacak dediler. aranızda kullanan var mı arkadaşlar çok mağdur durumdayım daha fazla saçlarımı kestirmek istemiyorum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?