Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bende keratin yüklemesi yaptırmak istiyorum fakat ankaraya yeni taşındıgım icin henuz hic bir yer bilmiyorum bu gittiginiz yer konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.. yeni üye oldugum icin özelden msj atamıyorum sizden msj bekliycem..bende cok acil yaptırmak istiyorum
ben geçen hafta içinde balgatta kuaför osmana yaptırdım ,çok memnunum . boyalardan çöpüş çöpüş olmuştu ve çok sağlıksız görünüyosu ama şuan çok parlak ve canlılar . osman bey işlem sonrasında neler yapmanız yada yapmamanız konusunda bilgilendiriyoda .ve siz isteseniz bile saçınıza zarar verebilecek hiç bir uygulama yapmıyo . bence ankarada bir numara .
Selam kızlar, çarşamba günü saçlarıma keratin bakım yaptıracağım. Sormak istediğim şey; saçlarımı bakım öncesi mi yoksa sonrasında mı boyatayım. Bugün randevu alırken sormayı unuttum kuaföre. Yardımcı olursanız sevinirim
Bir sorum olucakti? Yaptırdınizmi keratin yüklemesini? Ve faydasini gördunuzmu? Bende bugün boya üstüne keratin yüklemesi yaptiriyorum, umarim sonuc iyi olur
Canım sen saçlarına Brezilya fönü yaptırmışsın. Sevgilimin arkadaşı kuaför onunla konuştum. Arkadaşım yüzünden saçlarıma ara makas attırmıştım ve düzleştiriciden kırıldı düz saçlarım altları hep kıvır kıvır oluyor sırf yıprandığı için dedim böyle böyle kestiriyorum ama altları kalıyor elbet sen gel dedi sana keratin yüklemesi yapalım dedi kestirmek fayda değil dedi. İşlemi de saçına keratin yükleyeceğiz ardından bi kez fön çekeceğiz dedi 3 gün saçında duracak ve yıkayacaksın dedi. Yani demek istediğim yanlış uygulamış olabilirler. Güvendiğin bi insana tekrar keratin bakımı yaptırabilirsin veya doğum kontrol hapının en iyisini toz gibi ardından yeni bi şampuana döküp iyice karıştırınca saça iyi geliyormuş ya da ben vitamin ilacı kullanmıştım fazlası vucüt tarafından atılıyor. Saçların güçlenmesini uzamasını sağlıyor eksik vitaminler tamamlanınca saçların kendine geliyor.Ben yaklaşık 2,5 ay önce yaptırdım. Saçlarım dalgalı ve uzundu sınav senesine giriyorum daha rahat yıkar ve kullanırım diye önce biraz kestirdim ardından da benden beklenilebilecek bir delilik yaparak kendi paramdan 240 tl vererek evin karşısındaki kuaföre yaptırdım. Aman Tanrım yaptırırken o fonle ilacı yedirme aşamasında canım öyle yandı öyle yandı ki anlatamam bayilacaktim hatta bi ara ağladım bile salak kadın hiç aldırış etmeden devam etti neyse zor bela 3 - 4 saatte bitti. Ama bu vahşet benim gittiğim kuaforun yapisindan mi kaynaklanıyor yoksa bütün keratin uygulamaları mi böyle bilemiyorum. Lakin ben bidaha sırf o acıya katlanmamak için bile yaptirmam o şekilde. Ve daha bitmedi kuaforun söylediği üzere bana uyguladığı ilaç bitkisel ve sağlıklı bu ilacmis orası güzel de böyle çok garip bi kokusu vardı özellikle banyo yaparken ortaya çıkan bi koku ve 1 ayda sık sık banyo yaparak anca geçti. Lakin daha kötü bişey daha yaşadım bi kaç hafta sonra saç derim de yanık kabukları soyulmaya başladı ardından derim soyulmaya başladı böyle görüntüsü çoook rahatsız edici bişeydi. Hatta sırf bu yüzden 1 ay sacimi açık kullanamadim. Sonra sacimi baya bi taramama rağmen o dokulmeler bi türlü geçmedi.Boyle cok fena kepek gibi gorunuyolardi annem babam filan çok dalga gectiler. Sacimi sürekli at kuyruğu yada topuz yapıyordum yinede üstlerden kepek gibi görünüyordu o deriler neyse zamanla fircalarla bastira bastira tarayarak geçti bitti Artık sacimi açık kullanabiliyordum. Şimdi gelelim en ama en kötü yanına yaptirdigimdan beri sacim hayvan gibi dökülüyor öyle böyle değil yani kel kalicam diye korkuyorum. Odamda hali 1 2 günde full saç oluyo,sacimi kuruturken banyonun her tarafı saç oluyor annem bu konudan çok rahatsız çevremdeki insanlar hocaların filan soruyor niye saçın bu kadar çok dökülüyor diye mesela dersanede mutlaka benim oturduğum sırayi anlayabilirsiniz çünkü etrafı 1 ders içinde full saç oluyor komik rezil ve üzücü bi durum böyle yerde saçlarım ucusuyor Üstüm başım saç filan.. Iste benim keratin serüvenim böyle kızlar sizde nasıl merak ediyorum Su an tek isteğim eski güzel dalgalı saçlarıma geri kavuşmak şu illet dokulmeler den kurtulmak ve ardından sacimin alt tarafini Turkuvaza boyamak Tekrar yaptırır miyim Hayır hiç sanmıyorum iyi yanlarını söyleyeyim sacim kabarmiyor, yıkadıktan sonra çok rahat kurutabiliyorum ve rahat kullanıyorum ama bi daha yaptirmam yani bide bişi daha söyleyeyim mi o salak kuaför bana yapmadan önce dediki saçını besleyerek SAÇ FOKULMELERINI AZALTACAK hı hı evet kel kalmazsam iyi benden bu kadar kızlar paylaşmak istedim umarım faydali olur
Ben yaklaşık 2,5 ay önce yaptırdım. Saçlarım dalgalı ve uzundu sınav senesine giriyorum daha rahat yıkar ve kullanırım diye önce biraz kestirdim ardından da benden beklenilebilecek bir delilik yaparak kendi paramdan 240 tl vererek evin karşısındaki kuaföre yaptırdım. Aman Tanrım yaptırırken o fonle ilacı yedirme aşamasında canım öyle yandı öyle yandı ki anlatamam bayilacaktim hatta bi ara ağladım bile salak kadın hiç aldırış etmeden devam etti neyse zor bela 3 - 4 saatte bitti. Ama bu vahşet benim gittiğim kuaforun yapisindan mi kaynaklanıyor yoksa bütün keratin uygulamaları mi böyle bilemiyorum. Lakin ben bidaha sırf o acıya katlanmamak için bile yaptirmam o şekilde. Ve daha bitmedi kuaforun söylediği üzere bana uyguladığı ilaç bitkisel ve sağlıklı bu ilacmis orası güzel de böyle çok garip bi kokusu vardı özellikle banyo yaparken ortaya çıkan bi koku ve 1 ayda sık sık banyo yaparak anca geçti. Lakin daha kötü bişey daha yaşadım bi kaç hafta sonra saç derim de yanık kabukları soyulmaya başladı ardından derim soyulmaya başladı böyle görüntüsü çoook rahatsız edici bişeydi. Hatta sırf bu yüzden 1 ay sacimi açık kullanamadim. Sonra sacimi baya bi taramama rağmen o dokulmeler bi türlü geçmedi.Boyle cok fena kepek gibi gorunuyolardi annem babam filan çok dalga gectiler. Sacimi sürekli at kuyruğu yada topuz yapıyordum yinede üstlerden kepek gibi görünüyordu o deriler neyse zamanla fircalarla bastira bastira tarayarak geçti bitti Artık sacimi açık kullanabiliyordum. Şimdi gelelim en ama en kötü yanına yaptirdigimdan beri sacim hayvan gibi dökülüyor öyle böyle değil yani kel kalicam diye korkuyorum. Odamda hali 1 2 günde full saç oluyo,sacimi kuruturken banyonun her tarafı saç oluyor annem bu konudan çok rahatsız çevremdeki insanlar hocaların filan soruyor niye saçın bu kadar çok dökülüyor diye mesela dersanede mutlaka benim oturduğum sırayi anlayabilirsiniz çünkü etrafı 1 ders içinde full saç oluyor komik rezil ve üzücü bi durum böyle yerde saçlarım ucusuyor Üstüm başım saç filan.. Iste benim keratin serüvenim böyle kızlar sizde nasıl merak ediyorum Su an tek isteğim eski güzel dalgalı saçlarıma geri kavuşmak şu illet dokulmeler den kurtulmak ve ardından sacimin alt tarafini Turkuvaza boyamak Tekrar yaptırır miyim Hayır hiç sanmıyorum iyi yanlarını söyleyeyim sacim kabarmiyor, yıkadıktan sonra çok rahat kurutabiliyorum ve rahat kullanıyorum ama bi daha yaptirmam yani bide bişi daha söyleyeyim mi o salak kuaför bana yapmadan önce dediki saçını besleyerek SAÇ FOKULMELERINI AZALTACAK hı hı evet kel kalmazsam iyi benden bu kadar kızlar paylaşmak istedim umarım faydali olur
canim nerden aldin doğal keratinii markasi ne ve fiyatii paylasirsan cok sevinicemmmben doğal keratın aldım. şampuanıma karıştırıyorum. memnunum da.
Arastirmanizin sonucunu merak ettim denedinizmi acabaBen brezilya fönü yaptırarak saçlarımı kurtarmıştım.Şimdide 1 saatte dümdüz yapan fixnano keratin plusı araştırıyorum.