- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.721
evet bende aynen öyle yapmayı planlıyodum haftalık kaynatsam olmazmi ki yumurtayıda her yapışta kırıcam bide düşündüm fısfıslı şişeyle mi uygulasam diye heryere bulaştrmak istemem
Evet cnm her gun 1 turp yemek saclari hizli uzatir ibni sinanin kitabinda var
canım ben de kıtapta ve nette okumustum her gun yemeye calısıyorum 1tane sıyah 1 tane de kırmıı turp.hem saglık acısından hem de uzaması acısından.2 ay flan yerım sonra bırakırım.sac kış aynda uygulamak yerıne ıcten beslemeyı tercıh edıyorum.turp yıyorum dıstanta sınamekılı kürü uylguyorum.he turp hem sınamekı olmus oluyor.zaten prıorın table tkullanıyorum ve cook faydasını gordum dokulmem cok cok azaldı ve hıc uzamayan saclarım ızamaya basladı turpu yenı yenı yemeye basladıgım ıcın turptan uzadı demem dogru olmaz.hapı 4 aydır kullanıyorum.
ben yenı basladım canım turp yemeye ama bı cok yerde okumustum 4 ay boyunca turp yedım saclarım nrmal uzamasındna daha hızlı uzadı dıye.hem cok saglıklı salataalrnızdan eksık etmeyın ve saca surmekten daha kolayy ve kalorısı cok dusuk yedıgımızde cılde de faydası oldugunu duymustum.cok asırıya da kaçmamak gerekıyormus guatr hastalıgına sebep olabılıyormus guatr hastalarınında yemesı sakıncalı.woooowww turp yemek saci uzattigini bilmiyordummmmmm
ben yenı basladım canım turp yemeye ama bı cok yerde okumustum 4 ay boyunca turp yedım saclarım nrmal uzamasındna daha hızlı uzadı dıye.hem cok saglıklı salataalrnızdan eksık etmeyın ve saca surmekten daha kolayy ve kalorısı cok dusuk yedıgımızde cılde de faydası oldugunu duymustum.cok asırıya da kaçmamak gerekıyormus guatr hastalıgına sebep olabılıyormus guatr hastalarınında yemesı sakıncalı.
öyle bı duurm varsa yeme canımm ...dökulmesı ve uzaması ıcın priorın tablet reklam gıbı oldu ama memnun kaldıgım ıcın söyluyorum ve devam edıcem.hem vıtamın tabletı hem de turp:)ay ben yemiyim simdilik ozaman guatr doktoruna gitmem gerekiyor tahlil icin anneminde oldugu icin bende de ayni sikayetler var. kafama sürmeye devam ediyim. bisey cikmazsa yerimmmm
öyle bı duurm varsa yeme canımm ...dökulmesı ve uzaması ıcın priorın tablet reklam gıbı oldu ama memnun kaldıgım ıcın söyluyorum ve devam edıcem.hem vıtamın tabletı hem de turp:)
canım gogoleden aratırsan cıkıyor hapı da sampuanı da.sampuanı ıcın pek bısey dıyemıcem belkı ıyıdır bılemıyorum am saclarımın sekıl almasını engellıyordu.ama hapından cok menunum 4 aydır kullanıyorum.ve uzun bı sure devam etmeyı dusunuyorum.yesıl bı kutuda googleden aratırsan cıkıyor canım.gunde 2 kez alıyorum.hem uzatıyor hem de dokulmesını englelıyor.hıc bı yan etkısını de cok sukur görmedımpriorin nasil bisey resmi var mi? ben yurt disinda oldugum icin bulamiyorum herseyi
dökülmesine karsi sarimsakli sampuan kullaniyorum ben cok iyi geldi bana hic sacim dökülmüyor
canım gogoleden aratırsan cıkıyor hapı da sampuanı da.sampuanı ıcın pek bısey dıyemıcem belkı ıyıdır bılemıyorum am saclarımın sekıl almasını engellıyordu.ama hapından cok menunum 4 aydır kullanıyorum.ve uzun bı sure devam etmeyı dusunuyorum.yesıl bı kutuda googleden aratırsan cıkıyor canım.gunde 2 kez alıyorum.hem uzatıyor hem de dokulmesını englelıyor.hıc bı yan etkısını de cok sukur görmedım
tamam bakarim cnmtsk ederim bilgilendirdigin icin
kızlar üçlü resim tee geçen sene diger resimde bi senedeki uzama işte ben yarın başlıyorum turplu suya bi yumurtalı bi yumurtasız olmak üzere haftada 3 kez uygulayayımm diyorum 2 hafta sonrada sadece turp suyuyla devam etmeyi düşünüyorum umarım faydasını görürüm kızlar bir ay sonra tekrar yazacagımm ve resim ekleyecegim:18:
sen saçını bu kadar uzatmak için hangi kürü uyguladın sinameki mi turplu su mu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?