- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.681
Çok uzun ara vermişsin canım, sen de baya etkili olmuştu diye hatırlıyorum..neyse yine alışır saçların ,uzamaya devam eder..valla benim 4. ayım dökülmeye etkili oldu ve bakım yaptı..ama hala uzamaya herhangi bir katkısı yok..belki bir anda uzar diye bekliyorum çünkü bazılarında öyle oluyormuş..hazirana kadar falan devam edicem ,çünkü bir daha fırsatım olmaz bu sene öğrencilik bitiyor seneye çalışmaya başladığımda hiç vaktim olmıcak..
valla ne yalan söyleyim turplu suyu daha sadece üç kere yaptım ve benim kakülüm vardı ciddi bir uzama farkettim harika birşey :)
Ne guzel cnm ya sanslilardansinbunye meselesi tamamen..tam olarak nasil kullandin yumurtali-yumurtasiz,ne kadar kaynattin ,ne kadar basinda tuttun ogrenebilir miyiz?
kızlarrr ben sinamekeyi kürünü yapmaya başladım 2.kez yaptım
turplu suyuda yapayım mı ikisini yapınca bişi olurmu?
kızlar vallahi ben sinameke küründen çok memnunum
saçlarımda uzamaya başladı
onu geçti o kadar yumuşak ki saçlarım resmen canlandı
durmadan saçlarımı oynuyorum:)
ama sanırım boyayı daha hızlı akıtıyor
ilk ayı bitirdkten sonra turplu suyu denicem yaza hazırlamak lazım saçları
kızlar yazılanların bazılarını okudum fakat siyah turpmu yapmamız lazım onun için yazılan bişey göremedim ??
genelde çoğumuz kırmızı turp kullanıyor sanırım ama en etkilisi siyah sonra kırmızı sonra beyaz deniyor... ben kırmızı kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim :)
tamam canım saol deniycem bakalım inş bendede işe yarar :)
kızlar siz kaynamaya başladığından itibaren ocağı kısıkmı bırakıyorsunuz yüksek ateştemi.
bide günaşırı yapmakta bi sakınca varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?