- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.041
Sinameki yapıyorum bende, eğer baban sinamekiye kokuyor diyorsa turba hiç dayanamaz, hiç denemeden vazgeç bence çünkü haşlarken allah günah yazmasın ama insani gaz gibi kokuyor haşlanırken
Hem sen sinamekiyi yaptıktan sonra kafana strech geçir miyor musun? Baban kokuyu nasıl alıyor ki?
kızlar tarifte soyulmayacak diyor hatırlatmak istedim...
ben 1ay yaptım o şekilde ve 10cm sonuç aldım bilginize :)
Kizlar ben de basliycam turplu suya yalniz kafamda bir kac tane soru isareti var..
Ne kadar slkLlkta yapmak gereiyor bu turplu suyu guzel sonuc almak icin ??
birde siyah turp olmuyor herzaman, kirmizi turp'unda uzatma etkisi ayni mi siyahla ??
soruma cevap veren olursa cok sevinirim, simdiden tskrler..
2 günde 1 yapıan çoğunlukta
kızlar saçım 4 günde yarım cm uzadı.Daha yolun başındayım ama arkadaşım pink'e teşekkürü bir borç bilirim.Teşekkür ederim arkadaşım
bunu bira fazla yapıp bi süre bekletsek olmaz mı acaba ??
çok pis kokuyormuş tavsiye etmem
kızlar gerçekten sonuç inanılmaz! gerçi birkaç bakımı birden yaptım bu hafta boyunca, bu sonucu hangisi ya da hangileri yarattı bilemiyorum gene de paylaşmak istiyorum: geçen pazartesi ve bugün bemiksli sinamekili formülü uyguladım (toplam iki kez), perşembe ve cumartesi turplu su uyguladım (buradan yazan formülü), çarşamba ve cuma da bebe yağını uyguladım. tabii takdir edersiniz ki neredeyse haftanın bütün günleri banyo yapmış oldum.
tiftik tiftik tüy gibi olan saçlarım şu anda inanılmaz parlak ve bukle bukle. insanlar soruyor "maşa mı yaptın?" diye :) normalde de dalgalı saçlarım ama sanki maşa yapmışım gibi pırıl pırıl oldu ve yeni kestiğim kahküllerimin sol yanağımda kalan tutamından ölçüyordum: bir haftada 1 cm uzadı! gerçi yeni kesmemin de uzamasına etkisi olmuş olabilir, belki kahkül o kadar uzamıştır geri kalanı daha yavaş uzuyor olabilir bilemem ama net 1 cm uzadığını bugün ölçmüş bulunuyorum ve çok mutluyum :) bu hızla ayda 4 cm eder :) siteye ve üyelere bu başlıkları açanlar kocaman kalpler sevgiler öpücükler ve teşekkürler iletiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?