- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #6.021
saolasın arkadaşım ama olmadı
(
Üzülme, daha iyisi olur inşallah...Bu arada saç rengine göre saç rimeli alabilirsin, bir çok kozmetikçide var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın arkadaşım ama olmadı
(
Saç diplerin mi kurudu yoksa saç uçların mı?
kusura bakma yeni cvp verebiliyorum.17 günde 1,5 cm .düzenli değil aklıma geldikçe yaptım.yumurta koymadım.sadece 1 orta boy turbu 1 buçuk su bardağı suya koydum.
Canin sagolsun, daha güzel bir is cikar insallah en kisa zamanda karsina cnaim..
Estf. ne kusuru :)
Sendin demi yumurta koymadan sadece turpu kaynatip onuda banyo sonrasi sacina döküp öylece durulamadan cikan.. ?
Birisi yazmisti öyle ama simdi sen diyince hatirladim.
Siyah turp mu kirmizi turp mu kullandin peki sen ?
Bide sacinda durdugu icin, yani durulanmadigi icin kurutmus olabilir mi acaba turp suyu.. :44:
sağolun kızlar aliye valhala kılıçbalığı...biraz şanssızım bu iş konusunda.napayım sağlık olsun diyelim.
aliye evet bendim yumurtasız yapan doğru hatırladın .kırmızı turp kullandım.2 saat beklettim saçımda.durulamadan çıkan ben değilim.
kızlar yaa bişi soracam bende bayaadır bu bakımı yapmak istiyorum ama karar veremedim normalde sinemakili olan bakımı yapıorm ama kokusu kalıo çıkmıo hiç babam öldürdü artık beni her gördüünde yine mi bakım yaptın kokusu gelio dio bundada öyle sorun yaşıomusunuz yaa sırf bu koku meselesi yüzünden bakım yapmayı bırakmaı düşünüorm yaa:85:
Sinameki yapıyorum bende, eğer baban sinamekiye kokuyor diyorsa turba hiç dayanamaz, hiç denemeden vazgeç bence çünkü haşlarken allah günah yazmasın ama insani gaz gibi kokuyor haşlanırken
Hem sen sinamekiyi yaptıktan sonra kafana strech geçir miyor musun? Baban kokuyu nasıl alıyor ki?
kızlar ben de ilk tuplu suyumu yaptım şimdi.Bekliyorum.İlk sayfada 1-2 saat bekletin diyor.Siz kaç saat bekletiyorsunuz?Bir de benim turp kaynatırken çok kokmadı.KAra turp kullandım.Balkon kapısı açıktı.Belki ondandır.Ama şimdi de hiç kokmuyor.Sinameki daha çok kokuyor.Bir de her yerinden damlıyor.Silip duruyorum.Havlu sarmak istemedim kokar diye.streç yaptım.Ama yine de damlıyor.
yıkadıktan sonra koku kalmıosa süpermiş ozaman bende yapaım ozaman ya
kızlar ben yeni başladım bu küre.Belki size saçma gelecek aklıma geldi.Turpun kabuğunu soyuyormusunuz yoksa kabuklarıylamı yapıyorsunuz.Bazı meyvelerin vitamini kabuğunda daha çok derler ya, oradan aklıma geldi.Cevap yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
ben soyuyordum cnm yaparken :)