- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.581
yaww sorma tatlımm,kendimi saç bakımına adadım resmen:):) çıtçıtlara güvenip gittim saçlarımı uçlarından aldıra aldıra kısacık bıraktım. şimdi çıtçıt da çok belli oluyo,kötü duruyo. 3 ay çok iyi bi süre benim için:teytey:
bu arada yeni nick hayırlı olsun tatlımmmolumunekankayizsmile
Selam arkadaşlar. Ben de bugün üye oldum foruma. Birşey sormak istiyordum özellikle başlık sahibi de yanıtlarsa sevinirim. ılk sayfadaki formül hala geçerli mi yoksa formülün içeriğinde bir değişme oldu mu? Malum bu başlık çok uzun zaman önce açılmış ve 550 nin üstünde sayfa var, hepsini okumam çok uzun zaman alır. Formülde bir değişiklik varsa, yazarsanız çok sevinirim.
konu sahibi üyeliğini sildirmiş canım o yüzden sana cevap veremez
geçen yaz boyu ben yaptım turplu su sana cevap verebilirim
formül aynen geçerli kötü kokuyor yumurta ve turp ama bu sonuca değer yerimseniben
Anladım Dorocum çok teşekkür ederim. Formülü aynen uygulayım bakayım ayda 2 cm. kadar uzasa yeter. Bakım yağlarından (ceviz yağı, defne yağı vb.) eklesem bu formülün içine sence nasıl olur? Özelliğini kaybeder mi?
arkadaşlar ben kışın kullandım haafta bir kere iki haftada bir kere fln omuzumdan göğüs hizama indi şimdi turp bulamadığım için zencefil deniyorum turp gerçekten çok işe yarıo yanlız
tatlım ne kadar zaman kullandın, benimde omuz hizamda da tam göğüs hizasına insin istiyorumiki buçuk ayda olmaz ama dimi:)