Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar size bi soru sorayım ama acil cvp istiorum :KK43: yurtta kalıorum ve kaynatacak ocak yok maalesef turbu. ama kettle'da suyu kaynatıp da içine koyup karıştırıp bekletsek de yumurtayı öyle koysak olur mu. yardım edin ocağınıza düştüm :KK70:

kizlar ben turplu suyu kullaniyorum düzenli bi sekilde iki günde bir ama sacimi düzletince uzadigi belli oluyo kivircikken fazla belli degil bide katlari var tam yani sinir oluyorum ama bayrama kadar sabredip sonuclara bakcam size anlatirim

kizla bebn pazartesi turplu suyumu kullandim ertesi günde sarimsakli sampuan kullandim dün vaktim yoktu dünde sarimsakli sampuan kullandim aama baya koktu zamanim yoktu bekliycek hemen sarimsakli sampuanla yikadim valla yumusakligi degismedi sacimin bugün yine devam turplu suyuma

kızlar size bi soru sorayım ama acil cvp istiorum :KK43: yurtta kalıorum ve kaynatacak ocak yok maalesef turbu. ama kettle'da suyu kaynatıp da içine koyup karıştırıp bekletsek de yumurtayı öyle koysak olur mu. yardım edin ocağınıza düştüm :KK70:

neden olmasın cnm olurr sen yapp bi snçlarını paylaşırsnn :))kaydirigubbakcemile5

slm kızlar ben de bi 10-15 dk sonra turplu suya başlıorm. şimdi soğumasnı bekliorm. ama içine yumurta katmycam.saçta yumurtadan nefert edyrm.kendi hazrladğm badem yağı zeytn yağı vs karışım war ondan bi çorba kaşığı eklcm.gelişmeleri mutlaka yazarm.bu arada kırmızı turp şalgam mı ya :S

bende nihayet dün aldım turp 2 gün önce çıkmış...bakalım bu sefer düzenli deniycem...gün aşırı yapmaya çalışıcam..umarım bu sefer uzar...geçen sene uzamamıştı...saçlarım şuan kulak hizasının biraz aşağısında bakalım ne kadar uzayacak...

eweeettt ben de dün gece ilk turplu suyumu uyguladm. sonuç: saçlarm sert oldu, krem kullandm, braz daha fazla dökldü.saçlarm zaten parlak olduğu için ekstra bişi göremedm şakkıdı zaten hemen örüp uyudm. saçmda kendi saç rengmn bi ton açığı boya war.o yüzden diplerden takip etcem.bakalm hayrlısı. inş işe yarar. sewgiler opuyorumnanaktan

eweeettt ben de dün gece ilk turplu suyumu uyguladm. sonuç: saçlarm sert oldu, krem kullandm, braz daha fazla dökldü.saçlarm zaten parlak olduğu için ekstra bişi göremedm şakkıdı zaten hemen örüp uyudm. saçmda kendi saç rengmn bi ton açığı boya war.o yüzden diplerden takip etcem.bakalm hayrlısı. inş işe yarar. sewgiler opuyorumnanaktan

sert olmaması için mutlaka streçle ya da boneyle sarmanız lazım, saçta kurumasına izin vermeyin. hele ki yumurta koyarak kullanıyorsanız asla kurutmayın saçta, ve saçınızı ilk önce soğuk-soğuğa yakın suyla yıkayın, karışımı saçı soğuk suyla yıkayarak iyice akıtın, sonra isterseniz ılık suyla devam edin yıkamaya.a.s.

sert olmaması için mutlaka streçle ya da boneyle sarmanız lazım, saçta kurumasına izin vermeyin. hele ki yumurta koyarak kullanıyorsanız asla kurutmayın saçta, ve saçınızı ilk önce soğuk-soğuğa yakın suyla yıkayın, karışımı saçı soğuk suyla yıkayarak iyice akıtın, sonra isterseniz ılık suyla devam edin yıkamaya.a.s.

ben de streçledm canm zaten. yumurta da koymadm. üstelk içnde badem, zeytn, hint yağı karışımımdan 1 çorba kaşığı wardı ama sert oldu. neyse yaa uzasn da saç kremi ile yumuşuo nasl olsa opuyorumnanaktan sengözlerimebaksanab

ya arkadaslar bugün bakkala gittim herzamanki aldigim kücük kirmizi turplar yoktu sonra sordum turp yokmu diye oda bana siyah turpu gösterdi bi gördüm soka girdim turp resmen bebek kafasi büyüklügünde resmen yeni dogmus bebeklerin kafalari olurya o büyüklükte 2 tane aldim ama hic görmemistim sizce fark edermi

sana kara turp yani şalgamın ham gıdasını vermiş..

yaniiii sacimi uzatmazmi hic görmedim turp diye aldim hele bi kaynattim da sacima dökecem az sonra kirmizi turp uzatmisti azicik da olsa insallah bu daha fazla uzatir
BIRDE TAM TURP GIBI GÖRÜNTÜSÜ SADECE XXXXXXXL BÜYÜKLÜGÜNDE FOTO´SUNU GÖSTERSEM SASARSINIZ O BÜYÜKLÜKTE =)

ya çok farkediyor mu bu turpların rengi saç uzatmada...bende kırmızı turp aldım...kırmızı az siyah çok uzatıyo die bişey mi var?? ben bilmiyordum...

valla kızlar turbun rengi konusunda bu konunun başlarında konuşulmuştu
ben bilmiyorum da konuşulanı sölicem size
en iyi siyah turp sonra kırmızı turp sonra da beyaz turpmuş
ben kırmızı bulduğum için onunla yapıyorum siyah çıkınca onunla yapıcam

Her şeyin başı sağlık olduğu kadar doğru beslenme! Siz doğru beslenmiyorsanız hücrelerin ihtiyacı olan protein ve mineralleri almıyorsanız, parlak gösteren şampuanlar veya saç bakım ürünleri kullanmanız yeterli olmayacaktır.

Saçlarınızın daha sağlıklı, parlak ve daha hızlı uzamasını istiyorsanız işte tüketilmesi önerilen gıdalar ve vitaminler!..

Demir bakımından zengin proteinler tüketin
Protein saç hücrelerinin de içinde bulunduğu tüm hücrelerin gelişimi için önemli. Demir içeren proteinler vücudunuzun tüm hücrelerine olduğu gibi saç diplerine de oksiyen taşınmasına yardımcı oluyor. Demir bakımından zengin gıladar arasında, istiridye, yağsız biftek, hindi, ördek, kuzu eti, tavuk, karides, yumurta sayılıyor. Vejeteryanlere ise, soya fasulyesi, mercimek, fasulye, nohut, börülce öneriliyor.

C vitamini alın
C vitamini, vejeteryan grubu demir içeren gıdaların hücre tarafından emilimini sağlıyor. Bu besinlerle C vitamini bakımından zengin biber, portakal, greyfurt, çilek, limon, brokoli, brüksel lahanası, ananas gibi gıdaların tüketilmesi öneriliyor.

Folik asit, B-6 ve B-12 vitaminleri de alın
Folik asit, B-6 ve B-12 vitaminleri tüm hücrelere ve saçları besleyen hücrelere besin, oksijen taşıyan kırmızı kan hücrelerinin sayısını artırıyor. Yeterli B vitamini alınmadığında, saç kökünü besleyen hücrelere yeterince enerji gitmediği için saçta yavaş büyüme, zayıflık, kırılma veya elektriklenme gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. B-6 vitamini içeren gıdalar arasında, kahvaltıda tüketilebilecek tahıllar, (buğday, bulgur), tavuk göğsü, beyaz patates, mercimek, deniz somonu, sığır bifteği veya filetosu, köy peyniri sayılıyor. B-12 vitamini içeren gıdalar da, börülce, soya fasulyesi, ıspanak, taze fasulye, brokoli, enginar, bamya, pancar gibi kök bitkileri, şalgam olarak belirtiliyor.

Çinkoyu unutmayın!
Çinko minerali, saçların büyümesini hızlandırır ve tamir edici özelliğe sahiptir. Saç köklerinin etrafında toplanarak, saç kökünün sağlıklı olmasını sağlar. Çinkonun azalması saç dökülmesine, yavaş uzamasına ve kepeğe neden oluyor. Biftek, tereyağı, hindi, tahıllar, tavuk, nohut, istiridye gibi gıdalarda çinko bulunuyor.

BEN KESINLIKLE TURPLU SUYU DENEMEYE BASLIYORUM !! BITKILERDEN KESINLIKLE ZARAR GELMIYECEGINI BILIYORUM !!

X