Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Canım turpu bende denedim. Ama uzun süreli kullanmadım. Kışın zor oluyodu sinüzitim olduğu için..İlk başladğında döküyor. ondan sonra toparlanıyor saç.
ßu konuyu arkadaş ilk açtığındada demiştii baştan saçların döküldüğünü bunun sebebi olarakda turbun kırık işe yaramaz saçları attığını söylemişti.Daha sonra düzeleceğini ve yumuşacık yapıp uzatacağından sürekli bahsedilmişti. O yüzden turp kullanırken öyle dökülüyormuş diyenlere bakıp vazgeçmeyin.

evet basta yazıyor biliyorum da, bir de yeni saç çıkarıyor dendi ya o yüzden kafam karıştı =)

Vallaa çenemden az aşşadaydıı =)) Genel olarak saclarım hızlı uzar zatenn ama bu karısımı mutlaka mutlaka kullan canım =)

yok ben kullanmıştım zaten omuzumda olan saçlarım belimde şu an da tekrar başlicam kırkkilit otuyla birlikte ama üşeniyorum desem yalan olmaz :nazar: gaza gelmek için istedim resmi itiraf ediyorum delikafadulden

oyy .. zaten çam terebenti,kırk kılıt otu ,turplu su bunları ben ysem ben de uzarım..kaydirigubbakcemile3

uzamazsa saclarım kestırıcem iştee kısacıkk :dilcikar:

valla kızım sana nazar degecek heeee :p

kac zamanda uzadı bu kadar :)

Çenemden aşşa 4 ay diyebılırım !!!
Hatırlamıyorum şuanda..... Ama cok azımlıydımm herqun yapıyordum benn biton şey =) normaldede hızlı uzar saclarımm =) Sabırlı olmak lazım o resımde saclarım göğsümü bile kapatıyordu..O önü arkası var bide =)

tü tü masallah , süper valla.
azim cok önemli ya.
ben toplam bes kez falan yapmistim o bile farketti. hemen uzatmiyo biraysonra falan birden atiyo, gübre mübarek :)

arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz lütfen

benim saclarim uzundu ve kuaför cok kisa kesti :'(
ama kiriklarida gitmis oldu birnevi. Bende bu karisimlardan denemek istiyorum ama hangisi iyi turpllu su mu yoksa zencefillimi?

birde siz kac ayda bir kestiriyorsunuz saclarinizi? ben kestirdikte kiriklarini gene kisaliyorlar birtürlü dogru düzgün uzatamadim saclarimi :KK43:

ne tür bakimlar uyguluyorsunuz ki baska saclarin kirilmamasi icin?

X