Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben önceden 2 günde bir yapıyordum başta çok döküLmedi ama sonraLarı baktım bayağı azaLıyor saçLarım bıraktım. fisfisfis
yine başLamayı düşünüyorum artık haftada bir fLn yaparım anca. fisfisfis
uzattı ama gözLe görüLür bir şekiLde fark ediLiyor. :1rolleyes:

ben önceden 2 günde bir yapıyordum başta çok döküLmedi ama sonraLarı baktım bayağı azaLıyor saçLarım bıraktım. fisfisfis
yine başLamayı düşünüyorum artık haftada bir fLn yaparım anca. fisfisfis
uzattı ama gözLe görüLür bir şekiLde fark ediLiyor. :1rolleyes:

Senin sacin mevsim degisikliginden oturu dokulmustur.. her donem saclar yogun sekilde dokulur ve sonra eski haline gelir.

kızlarrrrr =))) korkuylaa basladıgım yılan yagııı da benm sac dokulmemıı 100de 75 kestıı hemde dun ve bugun kullanmama ragmen.. süperr yaa banyodan snra toplasan 5 tel sacm dokuldu hemdee taradgm haldee umarım böyle devm eder yaa tbı çamterebentınde saolsunn

Son düzenleme:
bütün bu yağlar bitkiler kişiye göre değişiyo ya gerçekten kimi çam terebentin hiç işe yaramadı diyo kimi turp süper uzattı/hiç uzatmadı diyo
o yüzden buraya hesap sorar gibi yazı yazmamak gerek demek çünkü hiçbiri bana etki etmedi ya da ben fark edemedim bilmiyorum :KK70:

guzelım turp dıolarsa turp kullan havuc fılan hıkaye,koyun etınden yapılan cıg köfte nasıl olur? halıs mulıs dana etı olmalı en guzel cıg köfte ıcın

kizlar o kadar seyden bahs edilmis ki kafam karisti acikcasi.

Benim saclarim hem asiri derecede dökülüyor hemde yavas uzuyor :KK43:

Buna karsi simdi turplu suyumu deneyim, zenfilimi deniyecegim? camterebentin ne ise yariyodu? onuda kullanayimmi badem yagiyla:S yardim edin lütfen

hangi turptan kullanagiz farketmezmi?

Kizlar sizi bilmem ama ben bu donem turptan isirgan otuna gecicem, gecen sene yaptigimda birsuru yeni sac cikarmisti, o kadar cok cikarmistiki kafamda tuy tuy kalkiyolardi =).. annem hatirlatti sagolsun =)

gerçekten mi, digerleri de döküyor diyor napıcaz yaa
:çok üzgünüm:

Yahu bazi donemlerde sac fazla dokuluyo, ona denk gelmistir muhakkak. Bende ise yaramisti, dokulmeleri onledigi icin kullanmistim ve ayrica yeni sac cikarmisti. Sac hic dokulmezse nasil kendini yenilerki zaten.. benim bahsettigim dengesiz dokulmeler..

Canım turpu bende denedim. Ama uzun süreli kullanmadım. Kışın zor oluyodu sinüzitim olduğu için..ılk başladğında döküyor. ondan sonra toparlanıyor saç.
ßu konuyu arkadaş ilk açtığındada demiştii baştan saçların döküldüğünü bunun sebebi olarakda turbun kırık işe yaramaz saçları attığını söylemişti.Daha sonra düzeleceğini ve yumuşacık yapıp uzatacağından sürekli bahsedilmişti. O yüzden turp kullanırken öyle dökülüyormuş diyenlere bakıp vazgeçmeyin.

tamam len ınanadımm..okuyup üfleyim ben senı de bır güzel, tez elden evlendırelım seni..

Allah seni sevdigine bagıslasın :))

X