Geldim kızlar
Durulama sandığım kadar sorun olmadı benim için, kafamı öne atıp saçımı ıslatıp direkt syoss saç kremi boca ettim başıma, güzelce dağıttım saç köklerine, sonra çalkalayınca saç kreminin taşıyıcı özelliğinden mutevellit aktı gitti hepsi sonra şampuanladım şimdi ise saç maskesini sürdüm 10 dakika bekliyorum...
canımcım hardal tarifi verecektin =)))
sıhhatler olsun canım hiç üşengeç değilsin..maske işi uğraştırıcı geliyor bana..memnun olursanız yaparım bende
şimdi maskeyi hazırlıyorum bakalım nasıl olcacak tv de adriana var ahh çok tatlu tülinle konuşuyoo
Haftaya aynı gün yapalım derim... Bu arada bu gün saçımın yağlanmaya başlaması lazımdı esasında ama ya bu hardal maskesinden, ya kullanmaya başladığım şampuandan olsa gerek yağlanma yok, bu çok çok iyi...
Haftaya aynı gün yapalım derim... Bu arada bu gün saçımın yağlanmaya başlaması lazımdı esasında ama ya bu hardal maskesinden, ya kullanmaya başladığım şampuandan olsa gerek yağlanma yok, bu çok çok iyi...
yıkandım kurundum bile canım biraz çıkması zor oluo ama neyse ya tararken çıktı yine :S hehe tam yıkayamadım demek bide benim pütür pütür oluo tam işletemiyorum içine böle jel olmuyo tam neden anlamadım .S
hangi şampuanı kullanıyorsun yağlanmaya iyi geliyorsa bende deniyim?
yıkandım kurundum bile canım biraz çıkması zor oluo ama neyse ya tararken çıktı yine :S hehe tam yıkayamadım demek bide benim pütür pütür oluo tam işletemiyorum içine böle jel olmuyo tam neden anlamadım .S
Maskeyi yaptim suanda kafamda beklemedeyim :) surerken zor oldu ama putur putur dokuldu hep yuzume . Umarim faydali olur ilerleyen zamanlarda gorucez :)
kızlar bende saçzedelerdenim.maske tarifindeki şeker aklımı karıştırdı..şeker saça ters etki yapmaz mı?anneme de bi aralar çiçeği için dibine şeker dök canlanır büyür dediler.ama çiçek böceklenipi kurumuştu..aklıma takıldı şimdi bitlenme olayı falan olmasın
Amannn bir taktınız bitlenmeye ama forumca! Nerden bulacaksın kuzum biti, bit durduk yere kafada üreyen bir şey değil ki, pire gibi konakçı şekilde yaşar, bitlenmek için biti sana geçirecek biri lazım, o kişiyi de buldun mu zaten şekere ihtiyaç yokŞeker olayını bende anlamadım ama böyle tarif ettilerse vardır bir hikmeti diyerek birebir uyuyorum tarife...
valla insanın başına böle bi olay gelince ister istemez korkuyo canım.başıma bi kere geldi bitlenme olayı.o yüzden tedirginliğim.lanet bişi arınmakta bilmiyor..şekersiz olmaz mı ki bu tarif.faydası ne acaba??:44:
İnşallah faydası olur, hepimiz büyük bir hevesle yapıyoruz bakalım
Hangimiz bitlenmedik kiBilemiyorum bir araştırayım saça ne gibi bir yararı var...
inşallah olurhavalar ısınmaya başladı bi kaç cm daha uzatmak yeterli olucak rahat toplamam açısından . yalnız yıkarken baya uğraştım plajdan gelmiş gibi hissettim kendimi kum gibi oldu banyo o kadar da su ve şampuan harcamama gerek yokmuş aslında çünkü arındırıcam o pütürleri die baya uğraştım ki hala vardı kuruttuktan sonra hiç bişi kalmıo dökülüo hepsi
tmm canım tşk ederim :)
Amannn bir taktınız bitlenmeye ama forumca! Nerden bulacaksın kuzum biti, bit durduk yere kafada üreyen bir şey değil ki, pire gibi konakçı şekilde yaşar, bitlenmek için biti sana geçirecek biri lazım, o kişiyi de buldun mu zaten şekere ihtiyaç yokŞeker olayını bende anlamadım ama böyle tarif ettilerse vardır bir hikmeti diyerek birebir uyuyorum tarife...
tatlım şeker büyük ihtimalle kökü hareketlendirmek için...
dün badem yağı çam terebentin katıp saç dibime sürdümmmhafta sonu tekrar hardal yapcam tatlımmmmmmm