Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

canım benimki 11 d, en son...17 çok iyi diye hatırlıyorum..

benimde tırnaklarım güzeldir maaşallah diyeyimtakma tırnak gibi uzar ama saç ayda bir cm ötesi yok
tırnak konusunda da aynıyım hemen uzuyor gıcık olmaya basladım
başka zaman gıtsek ucundan al desek
köküne kadar keserler istemedıgın ot dıbınde bıter hesabı

kızlar, fazla ıstemeyın
etkıye tepkı meselesı

sende nispet yapar gibi yazmışsın

eh biraz öyle tabii

benimde tırnaklarım güzeldir maaşallah diyeyimtakma tırnak gibi uzar ama saç ayda bir cm ötesi yok

Bir kaç sene evvel saçlarım çok kötü yanmıştı bende çok üzülmüştüm. Bir gün yanımda bir kuaför arkadaşım Kordon'da yürüyoruz bir kız gördüm saçlar nefis benim eski saçlarıma benziyor, ayyy dedim ne güzel saçları var nazar değmesin, kuaför arkadaşım döndü sen saça değil bütününe bak saç herşeyi kurtarmaz demişti çok gülmüştüm :)

Benim her şeyim güzel kusura bakmayın

Surrender, benimde tırnaklarım çok çabuk uzuyor, bilgisayar kullanmaya bağlıyorum ben sürekli masaj gibi pıt pıt... Gerçi saçlarımda hızlı uzar ama...

Son düzenleme:
allah daha da guzel eylesın
bişi diyen yok

kılıçbalığım iğneler çok yakıyor..onun yerine bundan içiyorum ama solgarıda deneyebilirim..

Benim demir ayrı, folik asit ayrıydı :)

Muhakkak birinden birinde vardır, ben hardalımı evde kendim yapıyorum o yüzden zaten vardı... İsteyene hardal tarifi verebilirim :)

aaa toz hardalı nasıl yapıyorsun kendin?? ben merak ettim valla kolaysa bende kendim yaparım hem daha iyi içinde ne olduğunu bilirim

canım benimki 11 d, en son...17 çok iyi diye hatırlıyorum..

Kalkıp tahlilleri bulacağım şimdi aaaaaa

Bu arada hızınıza yetişemiyorum bu ne :)

Ben yıkamaya gidiyorum kızlar, herhalde 40 dakika tamamdır...

Yeni aldığım bakım ürünlerimi kullanacağım bakalım şampuanın kokusu dokusu nasıl...

kılıçbalığım iğneler çok yakıyor..onun yerine bundan içiyorum ama solgarıda deneyebilirim..

Bemiks C iç o halde, gayet toparlayacak canım, zararı olmayan tek vitamin...

aaa toz hardalı nasıl yapıyorsun kendin?? ben merak ettim valla kolaysa bende kendim yaparım hem daha iyi içinde ne olduğunu bilirim

Yıkayıp geleyim tarifini vereceğim dur

matrix değilmi..bende orta tutuş şekilendiricisinimi alsam diyorum canım..şampuğan nekadar örneğin..

bence hıkaye o söz vücudu ve yüzü guzel olan cok kız gördum.

yüzü guzel olmayan hatunların uydurdugu bır yalan bence
tatmın amaclı

olabilirgerçi şimdiki genç kızlar güzel birde bakıyorlar kendilerine..

feci bakıyorlar hemde
ama güzel olanla bakımlı olanı karıstırmayalım çirkin olan istediği kadar kendıne baksın, yıne cirkindir

bencede,,abartılı makyaj yada botokslu olduğu belli olan yüzler çok itici..ama bazı kadınlarda abartı makyaj bile iyi duruyor..

Geldim kızlar

Durulama sandığım kadar sorun olmadı benim için, kafamı öne atıp saçımı ıslatıp direkt syoss saç kremi boca ettim başıma, güzelce dağıttım saç köklerine, sonra çalkalayınca saç kreminin taşıyıcı özelliğinden mutevellit aktı gitti hepsi sonra şampuanladım şimdi ise saç maskesini sürdüm 10 dakika bekliyorum...

canımcım hardal tarifi verecektin =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…