Yemek seçmesende farketmez ki artık, günümüzde hangi besinin gerçek besin değeri vitamini kaldı? Kan tahlili yaptır canım, ona göre doktor sana kullanman gerekenleri verecek.Ben şu an;
Bemiks C,
Omega3
Çinko-Magnezyum-Kalsyum içeren Solgar vitamin kullanıyorum...
tırnak konusunda da aynıyımbenimde tırnaklarım güzeldir maaşallah diyeyimtakma tırnak gibi uzar ama saç ayda bir cm ötesi yok
başka zaman gıtsek ucundan al desekBenim demir ayrı, folik asit ayrıydı :)
Güzel bir şaka...
Aynı fikirdeyim ama niye yarım bıraktın ki?
Muhakkak birinden birinde vardır, ben hardalımı evde kendim yapıyorum o yüzden zaten vardı... İsteyene hardal tarifi verebilirim :)
Canım, saçların güzelse, sorunu yoksa kim kıyabilir ki zaten?
sende nispet yapar gibi yazmışsın
eh biraz öyle tabii
benimde tırnaklarım güzeldir maaşallah diyeyimtakma tırnak gibi uzar ama saç ayda bir cm ötesi yok
allah daha da guzel eylesınBir kaç sene evvel saçlarım çok kötü yanmıştı bende çok üzülmüştüm. Bir gün yanımda bir kuaför arkadaşım Kordon'da yürüyoruz bir kız gördüm saçlar nefis benim eski saçlarıma benziyor, ayyy dedim ne güzel saçları var nazar değmesin, kuaför arkadaşım döndü sen saça değil bütününe bak saç herşeyi kurtarmaz demişti çok gülmüştüm :)
Benim her şeyim güzel kusura bakmayın
Benim demir ayrı, folik asit ayrıydı :)
Muhakkak birinden birinde vardır, ben hardalımı evde kendim yapıyorum o yüzden zaten vardı... İsteyene hardal tarifi verebilirim :)
canım benimki 11 d, en son...17 çok iyi diye hatırlıyorum..
kılıçbalığım iğneler çok yakıyor..onun yerine bundan içiyorum ama solgarıda deneyebilirim..
aaa toz hardalı nasıl yapıyorsun kendin?? ben merak ettim valla kolaysa bende kendim yaparım hem daha iyi içinde ne olduğunu bilirim
allah daha da guzel eylesın
bişi diyen yok
Kalkıp tahlilleri bulacağım şimdi aaaaaa
Bu arada hızınıza yetişemiyorum bu ne :)
Ben yıkamaya gidiyorum kızlar, herhalde 40 dakika tamamdır...
Yeni aldığım bakım ürünlerimi kullanacağım bakalım şampuanın kokusu dokusu nasıl...
bence hıkaye o sözvücudu güzel olanın yüzü güzel olmaz derler kızlar doğrumu sizce..
Bemiks C iç o halde, gayet toparlayacak canım, zararı olmayan tek vitamin...
Yıkayıp geleyim tarifini vereceğim dur
bence hıkaye o sözvücudu ve yüzü guzel olan cok kız gördum.
yüzü guzel olmayan hatunların uydurdugu bır yalan bence
tatmın amaclı
vücudu güzel olanın yüzü güzel olmaz derler kızlar doğrumu sizce..
bence hıkaye o sözvücudu ve yüzü guzel olan cok kız gördum.
yüzü guzel olmayan hatunların uydurdugu bır yalan bence
tatmın amaclı
feci bakıyorlar hemdeolabilirgerçi şimdiki genç kızlar güzel birde bakıyorlar kendilerine..
Tamamen saçmalık...
feci bakıyorlar hemde
ama güzel olanla bakımlı olanı karıstırmayalımçirkin olan istediği kadar kendıne baksın, yıne cirkindir
Geldim kızlar
Durulama sandığım kadar sorun olmadı benim için, kafamı öne atıp saçımı ıslatıp direkt syoss saç kremi boca ettim başıma, güzelce dağıttım saç köklerine, sonra çalkalayınca saç kreminin taşıyıcı özelliğinden mutevellit aktı gitti hepsi sonra şampuanladım şimdi ise saç maskesini sürdüm 10 dakika bekliyorum...