Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canlar şaşırdım nasıl yandı ya geçmiş olsun canım son hafta kürümü yapmadım hafta içi yapacağım inşallah :
Yani benim de bildiğim bir maske en kötü işe yaramaz ama saçı niye yaksın diye düşünmüştüm ki satıcı hatun belli ki element uydurmuş madem kullanma talimatında sür-beklet-yıka yazıyor... İlginç...
Yani benim de bildiğim bir maske en kötü işe yaramaz ama saçı niye yaksın diye düşünmüştüm ki satıcı hatun belli ki element uydurmuş madem kullanma talimatında sür-beklet-yıka yazıyor... İlginç...
arkadaslar sacimla ilgili guzel gelismeleri sizinle paylaşmak istiyorum hardal tozu maskesini henüz yapmadim ama kendi uyguladigim ve bizzat cokkk faydasini gordugum zeytinyağı sarimsak karisimimdan bahsetmek istiyorum nasıl yapilicagini zaten biliyorsun unuz...ben zeytinyaglu sarimsakli karisimimin içine 1sise çörek otu yağı 1sise hint yağı badem yağı kekik yagi yani sacinizi besleyebilicek tum yaglari dokebilir karistirabilisiniz sarimsak ise 2 3 bas olmali iyice sarimsagin ozu ciktiktan sonra 1kaseye bikac kasik yani nekadar giderse saciniza okadar dökün icine 2 bıldırcın yumurtasi kirin(bıldırcın yumurtasinin protein miktari digerine gore 2katiymis) bir bepanthen bir bemix birde evigen igne kirin 2 kasikta sirke ilave edin ve iyice karistirin bikac damlada cam trebenti eklerseniz harika bir karisim elde etmiş olursunuz saciniza iyice yedirin ve guzelce sarin ben genelde yapıp yatiyorum sabah yikiyorum ama yatamam diyenler en az 2 saat bekletsin koku meselesine gelince guzel kokmuyor tabiki ama sacimin sagligi icin herseye deger sampuaniniza cam trebenti ekleyin ve 2 kerw yikayin sacinizi bununla arinmasi çooook kolay inanin yeni saçlar çıktı ve saclarim saglikli saglikli oldugu icinde uzuyor suan belimde sacim daha fazla uzatmak istiyorum açıkçası severim uzun sac i çünkü herneyse acelem yok boya ve işlem görmüş saclara birebir denemenizi isterim herkeze sağlıklı uzun saçlar diliyorum:)
kızlar bildiğiniz saçımı yakmış nasıl uyguladığımı söyliyim ıslak nemi 5 dk havluyla alınmış saç boylarına iyice yedirdim nerdeyse 1 yemek kaşığı kadar ürün kullandım daha sonra saç bonemle saçımı örttüm ve bir bezle sarıp yakından 5-10 dk kadar sıcak fön tuttum etkisinin uzun olunca artıcağını düşünmüştüm ve kalmasının yararlı olacağı inancıyla baya bi bekletip soğuk çeşme suyuyla iyice arındırdım çıkan sonuç ise faciaydı isinrden o anda ağladım yani nerde hata yapmıştım sadece bekletme süresinde
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tabi maske çöple tanıştı bu sayeaçına daha de üzüldüğümle kaldım keratinli ürünle bakım yapacağım derken mafoldum kafayı yiyccemm naturakeratin markasının folmaldehitsiz ürününü bekliyorum anca onun bu saçıma kurtarıcı olabileceği kanısındayım?
kızlar kısacası ısı ile uygulanır kısmına kanıp fönü tutunca yaktım herkes ballandıra ballandıra bu maskeyi övdü ama bence bildiğinizden şaşmayın benim için amino keratin bakım için en etkili ürün
Cnm bu uygulamadan sonra saçlarımı yıkadım uçları hamur gibi suda uzuyo ve şişiyo eskiden boyayla saç yakmıştım bu ise bakımda yandı sağlık olsun :)
tam bi fiyasko tüüüü kaka ürün bu saçımda brezilya fönü yada keratin tedavisi bakımıda yoktu olsaydı neler olurdu kimbilir
Canım, hiç bir maske serum, ısı ile yapılan hatalı uygulama saçının o şekilde hamur gibi uzamasına sebep olmaz olamaz. Boyayla veya açıcı ile saçı yaktık diye tabir ediyoruz ama o işlemde esasında saç yanmıyor, keratin bağı parçalanıyor ve ph yükseliyor, ısı ile uygulamalarda ise gerçekten saç yanabilir fakat bu şekilde uzama, lastiklenme olmaz. Senin kullandığın ürün içerik itibarıyle buna sebep olması mümkün değil, ancak hidrojen peroksit ve türevleri buna sebep olabilir. Ürünü aldığın yere götür.
Ürünü kötüleme canım, memnun kalan kişi çok, senin kullandığın üründe sorun var.
Ben dışında hüsrana uğrayanlarda var tepkimeler aynı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kilicbaligi tskler
kızlar kısacası ısı ile uygulanır kısmına kanıp fönü tutunca yaktım herkes ballandıra ballandıra bu maskeyi övdü ama bence bildiğinizden şaşmayın benim için amino keratin bakım için en etkili ürün
Bu yazıya göre yanlış bir uygulama yapmamışsın hakikaten.ben herhalde ingilizcesini okudum, üstte ya o.onda ısı fln demiyor, saç diplerine de demiyor.boy ve uçlara sürüyorum ben şampuandan sonra,diğer işlerimi halledene kadar bekliyor, sonuç çok iyi.
Bence de ya maske bozuk veya sahte, ya da fön makinende bir sorun olmalı.geçmiş olsun tekrar.
Bu yazıya göre yanlış bir uygulama yapmamışsın hakikaten.ben herhalde ingilizcesini okudum, üstte ya o.onda ısı fln demiyor, saç diplerine de demiyor.boy ve uçlara sürüyorum ben şampuandan sonra,diğer işlerimi halledene kadar bekliyor, sonuç çok iyi.
Bence de ya maske bozuk veya sahte, ya da fön makinende bir sorun olmalı.geçmiş olsun tekrar.
maske saçı nasıl yakabilir ki ? çok saçma gerçekten ..üründe büyük ihtimallere asit oranı koruyucu falan sorunlu....
Maskenin kıvamını rengini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama daha önce bu ürünü satın alıp içinden bir miktar ürnü çalıp içine hidrojen peroksit ekleyerek geri iade etmiş olabilirler mi diye düşünmeden geçemedim. Evet çok uç bir düşünce ama, saç kurutma makinesi, saç düzleştirici vs saçı hamur gibi yapmaz muhakkak o sülfür bağlarını kıracak bir kimyasal işlem gerekli.
evet oryel tarzı madde olabilir içinde :S