Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 4. kürümü yaptım birazdan yıkayacağım bakalım şifa olsun hepimize
bi başka linkte fotoğraflarla tarifi gördüm bildiğimiz şeker var içinde kafam çok karıştı hemde fotolu. bellaist blog hardal maskesi yazıp bir bakabilir siniz
Şifa olsun kuzum, bende yarın yaparım artık...
Bakıyorum canım hemen ama neden kafan karıştı, senin verdiğin tarifle aynı bu? Hiç kafan karışmasın, aynen devam et ben sadece ufacık bir değişiklik yapacağım...
Zeytinyağını azaltıp için biraz karanfil yağı ve biraz biberiye yağı ekleyeceğim.
ben şeker yerine organik olduğumdan emin balı ekledim balın saça faydalı olduğunu düşünüyordım zaten tatlım bakalım ekle tabii bence daha da ii olur
Canım, çok merak ettim senin o akraban sana kaç gram organik(!) bal verdi
kız çokkkk 2 kavanoz var bal sevmiorum ki yiyim yaa adam kendi arıcı zati arılar ormanda şilede
kızlar bende aldımm hardal tozu sonunda başlycam pazar günü akşam... nasıl heyecan yaptım valla. kılıçbalığımm norwegiancımm nasıl gidiyor sizin durumlar? kaaç kür oldu?
ayyy olur valla merak ettim. haftada 2 kez mi uygulyorsun? ne kadar bekletiyorsun?4 kür oldu hayatım bilmem ki snaki uzadı sonraki hafta çekip eklimmi yada bu hafta eklim yeni foto :)
kız çokkkk 2 kavanoz var bal sevmiorum ki yiyim yaa adam kendi arıcı zati arılar ormanda şilede
kızlar bende aldımm hardal tozu sonunda başlycam pazar günü akşam... nasıl heyecan yaptım valla. kılıçbalığımm norwegiancımm nasıl gidiyor sizin durumlar? kaaç kür oldu?
4 kür oldu hayatım bilmem ki snaki uzadı sonraki hafta çekip eklimmi yada bu hafta eklim yeni foto :)
ayyy olur valla merak ettim. haftada 2 kez mi uygulyorsun? ne kadar bekletiyorsun?
Haftada 1 uyguluyor, Norwegian'ın bilmiyorum ama ben 1 saat bekletiyorum... Birde inşallah acı hardal tozu almışsındır, bazı arkadaşlar normal hardal tozu kullandığı için yakmıyor...
Kullandığında anlarsın kuzum...Yaa bilmiyorum ki :26::26: sarı toz şeklinde ama satıcı acı yada değil diye bişi söylemedi
Ben de denemek istiyorum,, acaba saç gürleştirir mi? Ne iyi olur gürleşme olsa
kullananlar saçlarının resmini falan koysaydı keşkee
Kuzum zeytinyağı ve bal bize aileden gelen bir şey o yüzden senin bal saf bal değil onu söyleyeyim, sevmemen isabet olmuş yani piyasada satılanlara göre daha iyi durumda ama yinede kuşkulu. Nerden çıkartıyorsun diyorsan bizim memlekette çıkan azıcık bal üreticilerden direkt alınıp devlet erkanı, ateşeler ve belli başlı ileri gelenler arasında paylaşılıyor ve hakiki bal gerçekten çok ama çok pahalı, yani öyle saçına sürebileceğin bir şey değil kuzum. Bize sende minicik bir kavanoz geliyor onu da zaten çeyrek çay kaşığı yiyebiliyoruz o kadar sert bir bal...
Ben iki defa uyguladım, ilk iki kür arasında epey süre geçti allerji olduğum için, düzenli yapamadığım içinde anlayamadım haliyle. Ben geçen haftayı ilk kür sayıyorum o yüzden...
Eh zaten zamanı gelmiş 4 kür olduğunda göre koy bakalım kuzum
Haftada 1 uyguluyor, Norwegian'ın bilmiyorum ama ben 1 saat bekletiyorum... Birde inşallah acı hardal tozu almışsındır, bazı arkadaşlar normal hardal tozu kullandığı için yakmıyor...
kullananlar saçlarının resmini falan koysaydı keşkee
bendeki de öyle tatlım. kılıçbalığı demiş ondaki acıymış da acı olması gerekiyor diye. ben daha başlamadım kursa gidiyorum haftasonları. pazartesi deniycem. bakalım yanma olursa acıdırhardal kaç tür bilmiorum ki canım biz bir sarı toz çektirmiş kardeşimn :Sseninki farklımı
bendeki de öyle tatlım. kılıçbalığı demiş ondaki acıymış da acı olması gerekiyor diye. ben daha başlamadım kursa gidiyorum haftasonları. pazartesi deniycem. bakalım yanma olursa acıdır
yüzde yüz saf değildir belki evet ama canım ben analizleri de bizzat yaptırdık yoksa söylemem kestane balı zaten gerçekten farklı ve acı dediğin gibi. glikoz kullanmıyor . piyasdaki balların hepsi glikoz dolu prolin değerleri çok düşük berbat... bişey yok resmen glikozdan bal uyapıyorlar bu insana şekerden daha zararlı o konuda ghaklısın bildiğin büyük bir bal üretici var adam durmadan arap seyhlerinin uçaklarla gelip daha dorusu özel jetleriyle gelip bal aldıklarını söylüyordu resmen onlara özel yapıyor . ben de haftada bir yapıorum bir saat bekliorum sanırım ama geçtiğide olmuştur :)
koycam inş ama saçlarım bu aralar irenççç gözküo gözüme nedense sert ve mat. şampuanı değişmem lazım sanırım
hardal kaç tür bilmiorum ki canım biz bir sarı toz çektirmiş kardeşimn :Sseninki farklımı
bendeki de öyle tatlım. kılıçbalığı demiş ondaki acıymış da acı olması gerekiyor diye. ben daha başlamadım kursa gidiyorum haftasonları. pazartesi deniycem. bakalım yanma olursa acıdır