Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

RoJ€k-t€;19390403 .!.:
kızlar size bişey anlatıcam, bunu anlatmayı paylaşmayı borç biliyorum çünkü ben bu sitede sizden çok şey öğrendim gerçekten..
Lavanta kürü! İbrahm Saraçoğlu'nun lavanta kürünü hem içileni hem sürüleni KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kızlar.. Size yemin ederim daha bir hafta oldu içmeye ve saçıma sürmeye başlayalı, resmen bir parmak kalınlığında uzadı ya yemin ediyorum size.. ben şampuanıma e vitamini katmıştım en başta o yüzden uzadı sandım, şimdi internette okudum, meğer saçlarını uzatmak isteyenler de kullanıyolarmış.. o zaman çaktım dedim demek ki ondan.. inanın arkadaşlarım bile farketti ne çabuk uzuyo kız senin saçların dediler..
Mutlaka yapın kızlar inanın hiç bi zararı yok hatta içilen lavanta çayının karaciğere inanılmaz faydaları varmış, karaciğeri temizlermiş yani bi kaç gün içinde cildiniz de düzelmeye başlıcak emin olun.. sivilceler için kullananlar da o kadar çok ki..
Kızlar deneyin, bana dua ediceksiniz...

Yapılışını da anlatıyım:
1)İçilen Lavanta: 1,5 su bardağı suya 1 tutam (yani parmaklarınızla cimcikler gibi alın işte o bir tutam oluyo) koyun bunu ocağa, tam kaynama seviyesindeyken, yani kaynatmadan! alın ocaktan 4-5 dk kadar demlenmeye bırakın sakın karıştırmayın.. dinlenir gibi demlensin.. sonra hemen süzün, sakın içinde bırakmayın tadı çok acı oluyo.. ılıdıktan sonra 15 gün boyunca aralıksız, her akşam bir çay bardağı için.. 15 günden sonra haftada 3-4 kereye inebilirsiniz.. ve kesinlikle yemekten EN AZ 2 saat sonra için.. İçtiğiniz çayın her gün taze olarak hazırlanması şart..
2)Saça Sürülen Lavanta:3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve sadece suyla yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, hem de mükemmel uzuycak..
Bunları yapın kızlar hiç pişman olmazsınız.. kulaklarımı da çok çınlatırsınız :))
Sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
Sevgiyle kalın :KK61:

kızlar ben yapmadım bunu ama annem yapıyor çok da memnun hatta lavanta kokusunu sevmez ama sonuçtan o kadar memnun ki hala yapıyor :KK9:

bende sevmem o yüzden de halaaaa başlamadım
aslında banyodan sonra sür yarım saat bekle yıka kısmına da aşırı derecede üşeniyorum...
:78:

ay sorma bende... zaten onu hep yapamıyorum. gerci unutkanlıgım yüzünden şu 15 günü de bi tamamlayamadım ya... :KK50:
üüf napcamı şaşırdım... lavanta, sinameki... bir de çörekotu yağı çeldi aklımı...:KK68:
hepsi bi aarada bi zararı olur mu ki :44::44::44:

ay sorma bende... zaten onu hep yapamıyorum. gerci unutkanlıgım yüzünden şu 15 günü de bi tamamlayamadım ya... :KK50:
üüf napcamı şaşırdım... lavanta, sinameki... bir de çörekotu yağı çeldi aklımı...:KK68:
hepsi bi aarada bi zararı olur mu ki :44::44::44:

çörek otu yağıyla ne yapacaksın yahu??
bilmem ki aycangülün tarihlere göre kafasına sürmediği kalmayan biri olarak bence fazla olmaz ama sen bilirsin tabi :21:

çörek otu yağıyla ne yapacaksın yahu??
bilmem ki aycangülün tarihlere göre kafasına sürmediği kalmayan biri olarak bence fazla olmaz ama sen bilirsin tabi :21:

saç çıkarıyormuş...
zaten hadis de var Peygamberimiz demiş "çörekotu ölümden başka her derde devadır" diye... :44:
ama nasıl kullanılacağını bilmek önemli...
forumda var bi yerlerde,deneyenler fayda görenler...
ama o kadar şey okuyup o kadar cok şey yapmaya başlayınca annem "herşeyi sürüyosun kafana" diye isyan etmeye başladı... :KK36::KK36:

saç çıkarıyormuş...
zaten hadis de var Peygamberimiz demiş "çörekotu ölümden başka her derde devadır" diye... :44:
ama nasıl kullanılacağını bilmek önemli...
forumda var bi yerlerde,deneyenler fayda görenler...
ama o kadar şey okuyup o kadar cok şey yapmaya başlayınca annem "herşeyi sürüyosun kafana" diye isyan etmeye başladı... :KK36::KK36:

çörek otunu ben yoğurda katıp yerim aklıma geldikçe
ama saça nasıl kullanmak gerek bilmiyorum aslında özelden fıyttırıver bi zahmet
annem beni dövecek az kaldı eline geçeni saçına yüzüne sürüyosun diye kızıyo :KK9:

Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bir şey söyleyeceğim.içilen lavanta kürünün saça iyi geldiğiyle ilgili inanın hiç bir bilgiye rastlamadım.sadece saça sürsek olmazmı ki.

aslında ben de içmek istemyrm sadece saça sürsek olmaz mı sonuç alan arkadaşlar 2 sini birlkte kullanıp da mı sonuç aldılr ve ne kadar sürede kaç cm uzatıyor

çörek otunu ben yoğurda katıp yerim aklıma geldikçe
ama saça nasıl kullanmak gerek bilmiyorum aslında özelden fıyttırıver bi zahmet
annem beni dövecek az kaldı eline geçeni saçına yüzüne sürüyosun diye kızıyo :KK9:

Aynen,herşeyi sürüosun kafana diyo. birini yap yeter fln da diyo ama işte duydugumu yapmak istiyorum....
özelden yazıyorum hemen canım... :13:

Lavantami aldim geldim kizlar ins. bende basliyorum hem cildim hem saclarim uzasin diye hadi bakalim :KK69:
Burada ne kadar pahali ya 75gr organik 7 küsür euro, sizler bedavaya almissiniz valla. Sizlerinde aldigi sadece cicegi degilmi saplari yok icinde ?

Son düzenleme:
Lavantami aldim geldim kizlar ins. bende basliyorum hem cildim hem saclarim uzasin diye hadi bakalim :KK69:
Burada ne kadar pahali ya 75gr organik 7 küsür euro, sizler bedavaya almissiniz valla. Sizlerinde aldigi sadece cicegi degilmi saplari yok icinde ?

canım böyle küçük küçük otlar işte
http://www.bahce.biz/bitki/baharat/baharat_resimler/lavanta/lavanta3.jpg bu resimdeki gibi...
nerdesin bilmiyorum ama avrupada organik diye müthiş pahalı satıyorlar böle seyleri biliorum...
üniversitedeyken biberiye yağı alacaktım,yalan olmasın 15-20 ml şeyi 5€ya yakın almıstım,burda taş çatlasın 5 milyon....
ben 70 gr lavantayı 2 liraya aldım, 1 €...
organik şeylerin fiyatı çok ucuk oralarda...ama sana 1aydan fazla gider sanırım,saç yıkama periodunu bilmiyorum ama...

canım böyle küçük küçük otlar işte
http://www.bahce.biz/bitki/baharat/baharat_resimler/lavanta/lavanta3.jpg bu resimdeki gibi...
nerdesin bilmiyorum ama avrupada organik diye müthiş pahalı satıyorlar böle seyleri biliorum...
üniversitedeyken biberiye yağı alacaktım,yalan olmasın 15-20 ml şeyi 5€ya yakın almıstım,burda taş çatlasın 5 milyon....
ben 70 gr lavantayı 2 liraya aldım, 1 €...
organik şeylerin fiyatı çok ucuk oralarda...ama sana 1aydan fazla gider sanırım,saç yıkama periodunu bilmiyorum ama...

organikçi olarak diyorum ki organik ürünlerin kesinlikle hakkıdır o fiyatlar üretim aşamasında nelerden geçiyo her ürün
durumunuz varsa her şeyin organik olanını tercih edin kesinlikle
yaygınlaştıkça düşecek elbet fiyatlar
etkisi de daha yoğun olacaktır kesinlikle
hiç de üzülmeyin yani kat kat verdiğinize :-)

Tesekkür ederim canim aynen o fotograftaki gibi. Internet üzeri alirim birdahaki sefere dükkandan cok daha uygun fiyata geliyor organikte da olsa. Insallah faydasini görelimde feda olsun :KK1:

organikçi olarak diyorum ki organik ürünlerin kesinlikle hakkıdır o fiyatlar üretim aşamasında nelerden geçiyo her ürün
durumunuz varsa her şeyin organik olanını tercih edin kesinlikle
yaygınlaştıkça düşecek elbet fiyatlar
etkisi de daha yoğun olacaktır kesinlikle
hiç de üzülmeyin yani kat kat verdiğinize :-)

nasıl yani benim 2 liraya aldıgım sahte mi:KK53::KK53:

Kitap bendede vardi baktimda icilen karisim 10 dakika demleyiniz diyor sivilce kürü icin. Cünki 4 dakika demleme karaciger yetmezligi ve hepatit-B icin diyor.
Saca sürülen kür 5 dakika demelenecek diyor kitapta.Canim sen direkt kitaptanmi almistin bilgileri yoksa internettenmi .
Demleme seklide ocakta kaynar kaynamaz kivaminda ateste duracak yani 5 dakikaysa 5 dakika ocakta demlenecek sonra hemen süzülecek. Icilecek miktarda bir su bardagi yaziyor.

Son düzenleme:
Kitap bendede vardi baktimda icilen karisim 10 dakika demleyiniz diyor sivilce kürü icin. Cünki 4 dakika demleme karaciger yetmezligi ve hepatit-B icin diyor.
Saca sürülen kür 5 dakika demelenecek diyor kitapta.Canim sen direkt kitaptanmi almistin bilgileri yoksa internettenmi .
Demleme seklide ocakta kaynar kaynamaz kivaminda ateste duracak yani 5 dakikaysa 5 dakika ocakta demlenecek sonra hemen süzülecek. Icilecek miktarda bir su bardagi yaziyor.

canım zahmet olmazsa sana,kitapta nasıl yazıyosa o bilgileri burada paylaşır mısın bizimle tam olarak yazabilir misin :26::26:

X