ya ben de eklemek istiyorum şampuanıma ama eczacıdan utanıyorum böyle bişey için aldığıma inanır mı acaba diye
doğum kontrol hapları kana çabuk karışır. deriden kılcaldamarlarla kana karışır. ve bilinirki bu haplar çoğu olumsuzluklara yol açar. deneme derim, sonuçta kimyasal ilaç
Herkesin düşüncesine saygım var ama deriden kana nasıl karışır gerçekten anlam veremedim, bende yaklaşık 5 haftadır kullanıyorum arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve gerçekten hem uzamayı artırdı hemde saçlarım çoğalıp canlandı. O kadar farklı düşünceler yazılmışki bazıları adet gecikmesi yapar demiş bazıları yüzünüzde kıllanma olur vücudunuzun başka yerlerinde de kıllanma olur vs. vs. hatta bu ilaçlar öldürür diye yazanı bile gördüm. Ne adetim gecikti nede öyle bi kıllanma oldu, tabiki herkeste farklı sonuclar yaratır kimseye kullan yada kullanma diyemem ama birşeyi denemeden bu tür yorumlar saçma geliyo bana
katılıyorum canım. mesela pko'lu hastalara doğum kontrol hapı veriliyor hem adeti düzenlesin hem de tüylenmeyi azaltsın diye. ben de denemek istiyorum. 5 haftada ne kadar bir uzama gözlemledin ?
oo süper olmuş canım :) ben sinameki kürünü 5 ay uyguladım. hiçbir uzatma etkisi olmadı. şimdi lavanta kürüne başladım. hem çay olarak içiliyor, hem de saça sürülüyor. ibrahim saraçoğlu önermişti. eğer lavanta da işe yaramazsa senin formülü deneyeceğim mutlaka. çok güzel uzamış saçın.
Islak hali pek anlaşılmıyor ama 1 ayda 3-4 cm uzama sağlamışsın canım tebriklerr
Teşekkürler frezyacıım o ıslak hali bayağı kısaydı ya heleki katları :/ Çok şükür toparlandılar :)
Evet canım maşallah..yalnız düzleştirici kullanıyorsan uçlarda kırık çok olur tatlım..
1 ayda 3 kere fön cektirdim, saçlarım kıvırcık kabarık normalde, önemli bişe olduğunda fönsüz olmuyo
zaten arada yapmak lazım ki bi çabamızın meyvesini de yiyelim saçları şöyle yapılı savuralımbu arada ben dalan d'olive in maskesini aldım kıvamı filan harika bişi daha 2 3sefer kullanmama rağmen saçlarıma bayıldım deneyebilirsiniz kızlar tavsiye ederim..eminimki şampuanıyla birlikte daha da iyi etki edecek neyse takım halinde de bidahaki sefere kullanırım artık..
Maske kırıklar için mi balım yoksa uzatması için mi :|
kırıklara iyi geliyor canım bide elidorun turuncu serisindeki spreyi aldım hepsi birlikte güzel yumuşattı saçımı ama tabi uzadıkça uçlardan alıcam ben gene biraz çünkü açıcı var saçımda o yüzden nolursa olsun mahvoluyor saç..ya bu arada şu hap tam olarak ne zaman etkisini göstermeye başladı canım