- Konu Sahibi NiqhtMaReanqeL
-
Valla kızlar isteer deneyin isteer denemeyiiin size kalmış ben çok büyük bi itiraf etmiyorum bnde gzl bi ışıldama parlaklama yumuşaklama grldü annm bile istedemedi önce ypma die ama odA iiki yapmışın dedi oda farketti bn sewdm ayrıca saçın 1 2 cm uzadığını bnde biliyorum zaten daha çabuk uztmak için bu araştırmaları yapıyorum biraz abartılmş olabilir ama bn dneileni yazdm ayrıca doğal herhangi bi zararı olmaz ayrıca son zamanlarda saçımda uzama var ve daha ilk dneyimimde kendiniz bilirsiniz ben zorlamıyorm aamacm yardmcı olmak paylaşmayadabilirdim zararıda olsa niye söleyim dneyin çnkü bunları normal hayatınıda yiyorsnuz bi zararı yoktur.Bi tavsiyem bol bol havuç yiyin havucun içinde bol miktarda keratin maddesi vardır ve keratin saçın ana maddelernden biridir yardmcı oldysam ne mutlu bna. Keratinide ben atmıyorum ögretmen söyledi (=
bende tartışma olayaı çkartmak istemiyorum zaten şuan nedeseler sinirime dokunuyolar yanlışım olduysa üzgnm yapımda var haksızlık falan kabullenemiyorum nese konu kapansın bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?