- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
- Konu Sahibi BlackDreams
-
Ben sadece tatlı badem yağı katıyorum, bu kürü yapıp sonuç alan çoğu kişi böyle daha iyi sonuç almış. Denemediğim için de bir şey diyemiyorum.
Karışık saç bakım yağını da haftanın başka bir günü uygulayabilirsiniz.
Tamam canım teşekkürler:))
Dax saçınızda dökülme yapıyormu,bir çok kişide yapmış, bendede yaptı, o yüzden bıraktım ,fiyatı ne kadar?Eki Görüntüle 2111392
Aldığım ürün bu
MerhabaDax saçınızda dökülme yapıyormu,bir çok kişide yapmış, bendede yaptı, o yüzden bıraktım ,fiyatı ne kadar?
Ben mesela sinemaki kürü uygulicam malzemelerimi daha almadım.ondada öyle yazıyor sinemaki saçı döküyor yerine yeni saçlar çıkartıyor diye,inanırım ,çünkü geçen sene sinemaki uygulamıştım boyalı açıcılı saçlarıma,ve diplerden küçük saçlarım çıkıyordu demekki saç yenileniyor.Merhaba
Ben daha yeni aldım dün ilk defa kullandım ilerleyen zamanlarda ne olur saçlarımda bilmiyorum . İnternetten sipariş verdim ücretsiz kargo 40₺ e aldım
Başka bi yerde saç dökülmesi ile okuduklarıma göre ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama şöyle yazıyor du
“ saç bakım kremi ilk kullanıldığında saçta dökülme yapabilir bunun sebebi gücsüzleşmiş sçların dökülüp yeniden sağlıklı bi şekilde büyümesi “ gibi gibi bi yazı okumuştum ben belkide ondandır
Dax supergronun üzerinde de yazıyor saç güçlendirici bakım yağı diye belkide güçsüz saçları döküp yerine daha güçlüsü çıkıyordurBen mesela sinemaki kürü uygulicam malzemelerimi daha almadım.ondada öyle yazıyor sinemaki saçı döküyor yerine yeni saçlar çıkartıyor diye,inanırım ,çünkü geçen sene sinemaki uygulamıştım boyalı açıcılı saçlarıma,ve diplerden küçük saçlarım çıkıyordu demekki saç yenileniyor.
Benimde 4 cm lik uzamaya ihtiyacım var o yüzden sinemaki ye geçtim,belki haftada bir kere soğan ve havuç kürüde uygulayabilirim, ama acaba sinemakinin etkisini böyle yaparak azaltmış olurmuyum,yada tam tersi dahamı iyi olur, onu bilemiyorum,4 CM uzarsa bir ayda yaza kadar hazirana kadar mesela belime gelir. hatta geçer.inşallah işe yarar tüm saçını uzatmak isteyenlerin saçları uzasın yarabbimmmDax supergronun üzerinde de yazıyor saç güçlendirici bakım yağı diye belkide güçsüz saçları döküp yerine daha güçlüsü çıkıyordur
Sinameki kürünü bende yapacağım ama önce bir ay kadar patates kürü + dax deneyecem birde burdaki başka saç uzatma konuları okurken Hande Polat hızlı saç uzatma kürleri diye bi yazı okudum hatta araştırıp bayanın videosunu iZledim bi ayda 4 cm uzama garantisi veriyordu artık ne kadar doğru bilemem de benim ihtiyacım var şahsen ayda 4 cm ee. Saçlarımı geçen yıl buzamanlar kazıdığım için saçımı cetvelle ölçüyorum 13 cm uzamış yani bu demek oluyorki benim saçlar ayda 1 cm uzuyo bu çok az bi miktar( en azından 2-2’5 cm uzasa 10 ay kadar bi sürede 20-25 cm uzamış olur 10 ay sonra 30 -35 cm saçlara ulaşsam kuZenimin düğünde iyi bi saç yaptırabilirim artık uzamassa da postiş çıt çıt saç falan takarım herhalde
Bence sinameki kürü yaparken yağ bakımı haricinde başka bir şey yapma.Benimde 4 cm lik uzamaya ihtiyacım var o yüzden sinemaki ye geçtim,belki haftada bir kere soğan ve havuç kürüde uygulayabilirim, ama acaba sinemakinin etkisini böyle yaparak azaltmış olurmuyum,yada tam tersi dahamı iyi olur, onu bilemiyorum,4 CM uzarsa bir ayda yaza kadar hazirana kadar mesela belime gelir. hatta geçer.inşallah işe yarar tüm saçını uzatmak isteyenlerin saçları uzasın yarabbimmmHande polatın nasıl tarifleri var canım baktınmı ?
Doğru diyorsun hepsini çorba gibi kullanmamak lazım,sadece sinemaki yapıcam,içinede badem yağı bemix ampul 1 tane,bir çay bardağı su bir tutam sinemaki bu şekilde hazirlancak,canım bemix 5 li ampulun şimdiki fiyatını biliyormusun,bi ara almıştım ama unuttum fiyatınıBence sinameki kürü yaparken yağ bakımı haricinde başka bir şey yapma.
Aile hekimine yazdır bence, en son 5 ₺ falandıDoğru diyorsun hepsini çorba gibi kullanmamak lazım,sadece sinemaki yapıcam,içinede badem yağı bemix ampul 1 tane,bir çay bardağı su bir tutam sinemaki bu şekilde hazirlancak,canım bemix 5 li ampulun şimdiki fiyatını biliyormusun,bi ara almıştım ama unuttum fiyatını
ÜstadımızEki Görüntüle 2111575
Youtube kanalina böyle yazın bu videoyu izleyin burda anlatıyor bayan
evet kesinlikle cok cok memnun kaldigim bir karisim oldu ben hazirini almadim malzemeleri kendim alip karistirdim hem daha cok hemde daha uyguna denk geldiÜstadımızsevdabuzer de bu karışımı hazırlamıştı ve memnun kalmıştı diye hatırlıyorum. “Uzat ve kes” konusunu inceleyebilirsiniz, yardımcı olurdu ama bu aralar kendisi tatlı telaşlar, heyecanlar içinde
Teşekkürler :)Üstadımızsevdabuzer de bu karışımı hazırlamıştı ve memnun kalmıştı diye hatırlıyorum. “Uzat ve kes” konusunu inceleyebilirsiniz, yardımcı olurdu ama bu aralar kendisi tatlı telaşlar, heyecanlar içinde
Kızlar sağolun, konumu boş bırakmamışsınız. :)
Ben sinameki ve soğan suyunu beraber yapıyorum, şimdilik sonuç olumlu gibi.
Bazen soğan suyunu unutuyorum, okul yoğunluğundan ama vakit buldukça yapıyorum.
Benim bir sorum olacak yine instagramda bir şey buldum, Arap Yağı adı, 10 günde bile sonuç alan var (doğruysa tabii). Kullanan oldu mu aranızda hiç? Fiyatı biraz pahalı ama etkiliyse alırım diye düşünüyorum.
Hande Polat'ın serumunu not aldım bile, aktara gittiğimde alıcam malzemeleri. Teşekkürler. E elmasecem
sevdabuzer ortalama ne kadar tutuyo bu malzemeler, sen alıp fayda görmüşsün ondan sordum. Bir de mini mini minnoşuna kavuşma telaşın var sanırım, en güzel heyecan bu olsa gerek. :)
Rica ederim cnm :)) hedefimiz uzun ve sağlıklı saçlar !! :))Kızlar sağolun, konumu boş bırakmamışsınız. :)
Benim bir sorum olacak yine instagramda bir şey buldum, Arap Yağı adı, 10 günde bile sonuç alan var (doğruysa tabii). Kullanan oldu mu aranızda hiç? Fiyatı biraz pahalı ama etkiliyse alırım diye düşünüyorum.
Hande Polat'ın serumunu not aldım bile, aktara gittiğimde alıcam malzemeleri. Teşekkürler. E elmasecem
sevdabuzer ortalama ne kadar tutuyo bu malzemeler, sen alıp fayda görmüşsün ondan sordum. Bir de mini mini minnoşuna kavuşma telaşın var sanırım, en güzel heyecan bu olsa gerek. :)
merhaba mini mini minnosuma kavustum cok sukur ama takvimi kaldiramadim :))) ortalama 80 lira tuttu ve 400 milime yakin elde ettim 50ser milim hint badem zeytinyağı susam ceviz corekotu sinameki ekstrakti 20aer ml baobab jojoba ekledim eksik söylediğim varmı bilMiyorum ama aklimdakiler bunlarKızlar sağolun, konumu boş bırakmamışsınız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?