• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma İçin Önerilerinize İhtiyacım Var

2. Sinameki kürünü dün yaptım, bu gece de Dax ile hindistan cevizi yağını karıştırıp saç diplerime sürdüm, üşenmezsem yatmadan yıkayacağım inşAllah.
Dün mezure almış kardeşim onunla en arkadan bir tutam aldığım saçımı ölçtüm, bir de 8. kürden sonraki aradan sonra ölçeceğim, bakalım çektiğim bu kokuya değecek mi. Acayip kokuyor, normalde kokulara karşı duyarlıyım, bunu 2-3 katı algılıyorum.
Sinamekiden sonra soğan kürünü yapacağım. Soğan kürünü 2 defa yaptım sinameki çok etkili olduğu için sinamekiye geçiş yaptım.
Şampuan arayışındaydım, sanırım elimdeki bioblası kullanacağım, hem ziyan olmasın hem de kullanıcı yorumlarında çok etkili olduğu yazıyor.
Bunlar dışında 3. kür öneriniz varsa (yumurta ve toz şeker içerenler hariç) bekliyorum. :)
Şimdilik bu kadar yeter sanırım.
Ayrıca kendime bir not yazıyorum: KUAFÖRE SAÇLARINI EMANET ETME!
Sinemakiye ben cesaret edemiyorumkokusundan değil tam tersi saçımı kup kuru yapıyor. o yüzden kullanmıyorum.sana maya maskesini, havuç kürünü,turp suyunu,patates suyu,pirinç suyu,ekstra öneririm bunlarda saçı uzatıyor.denemek istersen.:süslü:

Sinemakiye ben cesaret edemiyorumkokusundan değil tam tersi saçımı kup kuru yapıyor. o yüzden kullanmıyorum.sana maya maskesini, havuç kürünü,turp suyunu,patates suyu,pirinç suyu,ekstra öneririm bunlarda saçı uzatıyor.denemek istersen.:süslü:
Saçlarım gün aşırı yağlanıyor normalde, bu kür de kurutmadı, kuru saç tipinde etkisi aşırı olabilir belki.
Önerdiklerini not aldım, teşekkür ederim.
Sinameki etki ederse ki umarım eder, ayrıdan bir kür uygulamayacağım, uygulamak zorunda kalırsam önerdiklerinden seçerim. :)
Uzatana kadar denemeye devam...

Saçlarım gün aşırı yağlanıyor normalde, bu kür de kurutmadı, kuru saç tipinde etkisi aşırı olabilir belki.
Önerdiklerini not aldım, teşekkür ederim.
Sinameki etki ederse ki umarım eder, ayrıdan bir kür uygulamayacağım, uygulamak zorunda kalırsam önerdiklerinden seçerim. :)
Uzatana kadar denemeye devam...
Canım bu yağ hakkında bilgin varmı ambalajında cilt için kullanılıyor diyor.ama internette araştırdım saç içinde kullanılıyormuş saç gözeneklerine oksijen vererek kan dolaşımının hızlanmasına ve ayda 4 cm gibi bir uzamaya yardımcı oluyormuş,acaba doğrumudur genel kullanımı cilt içinmiş.bilemedim napıcamı internette saç için kullanılıyor ayda 4 cm uzatıyor deyince aldım.sence napmalıyım.:KK69:
ozon yağı natural 50 ml-350x350.jpg

Canım bu yağ hakkında bilgin varmı ambalajında cilt için kullanılıyor diyor.ama internette araştırdım saç içinde kullanılıyormuş saç gözeneklerine oksijen vererek kan dolaşımının hızlanmasına ve ayda 4 cm gibi bir uzamaya yardımcı oluyormuş,acaba doğrumudur genel kullanımı cilt içinmiş.bilemedim napıcamı internette saç için kullanılıyor ayda 4 cm uzatıyor deyince aldım.sence napmalıyım.:KK69:Eki Görüntüle 2105776
Bunu kullanmadım canım. Ama aynı markanın argan yağını, tatlı badem yağını ve çam terebentin yağını kullanıyorum. Argan yağı saçı yumuşacık yapıyor memnun kaldım. A-101'den almıştım ben çok uygundu fiyatları. Sen de oradan mı aldın? Kullan bence zararı olmaz diye düşünüyorum doğal yağ sonuçta. Faydalı olursa ben de alırım. :)

Bunu kullanmadım canım. Ama aynı markanın argan yağını, tatlı badem yağını ve çam terebentin yağını kullanıyorum. Argan yağı saçı yumuşacık yapıyor memnun kaldım. A-101'den almıştım ben çok uygundu fiyatları. Sen de oradan mı aldın? Kullan bence zararı olmaz diye düşünüyorum doğal yağ sonuçta. Faydalı olursa ben de alırım. :)
İyice araştırdım cilt,vücut,ve saç için kullanılıyormuş,bende hem cilt hem saç için kullanacağım.tavsiye ederim cildime kullandım kolay emiliyor yağ gibi değil.kokusuda kivi ye benziyor.:KK69:

İyice araştırdım cilt,vücut,ve saç için kullanılıyormuş,bende hem cilt hem saç için kullanacağım.tavsiye ederim cildime kullandım kolay emiliyor yağ gibi değil.kokusuda kivi ye benziyor.:KK69:
Ben de baktım biraz, zeytinyağından elde ediliyormuş galiba. Bunu öğrendiğim iyi oldu, alacağım şeyler vardı bulursam bunu da alırım. :)

Ben de baktım biraz, zeytinyağından elde ediliyormuş galiba. Bunu öğrendiğim iyi oldu, alacağım şeyler vardı bulursam bunu da alırım. :)
Aktarda en kucuk boyu 10 tl imis.internetten ogrendim.bide internette video lari var izlemeni tavsiye ederim.guzel bilgiler var.aktardan almani oneririm.:süslü:

Arkadaşlar merhaba. Ben belimde olan saçlarımı bir kuaföre güvenip kestirdim. Sonuç: Hüsran...
Şuanki saçım avatarımdaki bayanınki gibi omuz hizamdan biraz aşağıda.
Bioblasın sarmaşık özlü şampuanını aldım bir arkadaş önerdi. Restorex'i de öneren oldu ama saç dökülmesi problemim var, o yüzden bioblası aldım.
Bir de yağ karışımı aldım içinde badem yağı, çam terebentin yağı, ceviz yağı, defne yaprağı yağı, fındık yağı, susam yağı var. Saçıma uygulayıp bir gece bekletiyorum 2-3 defa kullandım.
Bu yola girerken kararlıyım, işime yarayacak her bilgiye ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba bende aynı sizin gibi saç uZatmak istiyorum
Tam 1 yıl önce belime kadar uzun olan saçlarımı çok aşırı dökülmesinden dolayı kazıttım :( ilkin baya bi rahatlamıştım ama şimdi eski sçlarımı özlüyorum şuan saçım 13 cm kadar ancak uzadı enseme geliyor. Bende araştırdım saç uzatmakla ilgili ve hardal tozu maskesini okudum ondan yapmayı düşünüyorum inşallah işime yarar. Yaza kadar omuzlarıma insin saçlarım yeterli

Merhaba bende aynı sizin gibi saç uZatmak istiyorum
Tam 1 yıl önce belime kadar uzun olan saçlarımı çok aşırı dökülmesinden dolayı kazıttım :KK43: ilkin baya bi rahatlamıştım ama şimdi eski sçlarımı özlüyorum şuan saçım 13 cm kadar ancak uzadı enseme geliyor. Bende araştırdım saç uzatmakla ilgili ve hardal tozu maskesini okudum ondan yapmayı düşünüyorum inşallah işime yarar. Yaza kadar omuzlarıma insin saçlarım yeterli
Merhaba. Ah bu saç uzatma problemi herkesin başına bela değil mi? Hep bu kuaförler yüzünden... Keşke kestirmeden önce dökülme sebebini araştırsaydınız. Vitamin eksikliği vs. pek çok sebep saç dökülmesine yol açıyor, bunu da en iyi doktorlar bilir. Kestirmenize rağmen devam ediyorsa mutlaka bir doktora gidin derim. Uzatmak için de kendi yaptıklarımı söyleyeyim belki denemek istersiniz ve faydasını görürsünüz inşAllah.
İlk olarak hardal kürünü denemedim, içinde şeker ve yumurta olan hiçbir kürü de denemedim. Şekere dokunamam, çiğ yumurtanın kokusundan midem bulanır.
Denediklerim ve fayda gördüklerimi söyleyeyim.
1. Dax Supergro: Kesinlikle işe yarıyor uzatmaya etkisi büyük. Çok az bir miktar parmak uçlarıma alıp eritip sadece saç diplerime sürüyorum, en az 2 saat bekletip, kuru saçımı ıslatmadan önce şampunlayıp arındırmaya çalışıyorum. Arınmadı diye çok şampuanlamıyorum açıkçası, çoğu gidip azı kalıyor. Kapalı olduğum için o azıcık kalanı da önemsemiyorum. Olumsuz yanı saçtan arınmaması. 2. kez duş aldığınızda çıkıyor tam olarak yani bende öyle oluyor.
2. Soğan Suyu: 1 adet orta boy soğanı soyup 4'e bölüp bir cezveye koyuyorum, 2 su bardağı su koyuyorum sarı suyu çıkana kadar 10 dk kaynatıyorum. Bazen içine 2 diş sarımsak eklediğim oluyor. Suyunu süzüyorum. Saç diplerime döküp, masajla yediriyorum. 1-2 saat bekletip 1 kez şampuanlayıp yıkıyorum. Bazıları durulamıyormuş ama ben durulayıp, 1 kez şampuanlamayı tercih ediyorum. İnanın soğan sadece haşlanırken kokuyor. Suyunu saçınıza sürdüğünüzde koku kalmıyor. Saça yumuşaklık katıyor. 4 kez uygulamama rağmen etkisini gördüm.
3. Sinameki Kürü: Buna yeni başladım. Daha bir etki göremedim, 8. haftamda etkisini yazacağım buraya, umarım uzadı yazabilirim.
Bunların hepsini haftada 1-2 kez yapıyorum, fazlası zarar diyerek kendimi durdurmaya çalışıyorum. Ama yine de çok geldi yazarken, affedin beni saçlarım, her şey uzamanız için. :)
Umarım işinize yarar, umarım hepimiz rapunzel gibi olmasak da uzuuuun saçlı kızlar oluruz.

Merhaba. Ah bu saç uzatma problemi herkesin başına bela değil mi? Hep bu kuaförler yüzünden... Keşke kestirmeden önce dökülme sebebini araştırsaydınız. Vitamin eksikliği vs. pek çok sebep saç dökülmesine yol açıyor, bunu da en iyi doktorlar bilir. Kestirmenize rağmen devam ediyorsa mutlaka bir doktora gidin derim. Uzatmak için de kendi yaptıklarımı söyleyeyim belki denemek istersiniz ve faydasını görürsünüz inşAllah.
İlk olarak hardal kürünü denemedim, içinde şeker ve yumurta olan hiçbir kürü de denemedim. Şekere dokunamam, çiğ yumurtanın kokusundan midem bulanır.
Denediklerim ve fayda gördüklerimi söyleyeyim.
1. Dax Supergro: Kesinlikle işe yarıyor uzatmaya etkisi büyük. Çok az bir miktar parmak uçlarıma alıp eritip sadece saç diplerime sürüyorum, en az 2 saat bekletip, kuru saçımı ıslatmadan önce şampunlayıp arındırmaya çalışıyorum. Arınmadı diye çok şampuanlamıyorum açıkçası, çoğu gidip azı kalıyor. Kapalı olduğum için o azıcık kalanı da önemsemiyorum. Olumsuz yanı saçtan arınmaması. 2. kez duş aldığınızda çıkıyor tam olarak yani bende öyle oluyor.
2. Soğan Suyu: 1 adet orta boy soğanı soyup 4'e bölüp bir cezveye koyuyorum, 2 su bardağı su koyuyorum sarı suyu çıkana kadar 10 dk kaynatıyorum. Bazen içine 2 diş sarımsak eklediğim oluyor. Suyunu süzüyorum. Saç diplerime döküp, masajla yediriyorum. 1-2 saat bekletip 1 kez şampuanlayıp yıkıyorum. Bazıları durulamıyormuş ama ben durulayıp, 1 kez şampuanlamayı tercih ediyorum. İnanın soğan sadece haşlanırken kokuyor. Suyunu saçınıza sürdüğünüzde koku kalmıyor. Saça yumuşaklık katıyor. 4 kez uygulamama rağmen etkisini gördüm.
3. Sinameki Kürü: Buna yeni başladım. Daha bir etki göremedim, 8. haftamda etkisini yazacağım buraya, umarım uzadı yazabilirim.
Bunların hepsini haftada 1-2 kez yapıyorum, fazlası zarar diyerek kendimi durdurmaya çalışıyorum. Ama yine de çok geldi yazarken, affedin beni saçlarım, her şey uzamanız için. :)
Umarım işinize yarar, umarım hepimiz rapunzel gibi olmasak da uzuuuun saçlı kızlar oluruz.
Teşekkür ederim bilgileriniz için :)
Saçımda şuan dökülme yok kısa olduğu için heralde .saçlarımı kaZıdığım için ne kadar pişman olsamda geriye dönebilme gibi bi şanşım yok malesef . Artık bundan sonra saçlarıma bakım yapıp güçlendirmek . Bu yıl kuzenim nişanlandı 10 ay kadar süre sonrada düğünü olacak derdim onun için en azından o süre içinde saçıma maşa yapılabilecek( 15-20 cm) kadar uzatabilsem bana yeter sanırım şuan 13 cm ozaman kadar 30 cm olurmu ki ?? :( siZin önerileride denemek istiyorum banada faydası olursa yazarım ilerleyen zamanlarda

Canim merhaba yeniden.
Ben sogan suyu kuru ne devam ediyorum.
Yeni basladim denilebilir ama inanilmaz bir hacim ve yumusaklik kazandirdi saclarima. Cok cok memnunum ve devam edecegim. Yagli seyler bakimlar vs benim sac derime iyi gelmiyor. Yaglari sadece sampuanima eklemistim iste..
Bence devam et sogan kurune.
Ben sabirla devam etmekteyim;)

Saçımda şuan dökülme yok kısa olduğu için heralde .saçlarımı kaZıdığım için ne kadar pişman olsamda geriye dönebilme gibi bi şanşım yok malesef . Artık bundan sonra saçlarıma bakım yapıp güçlendirmek . Bu yıl kuzenim nişanlandı 10 ay kadar süre sonrada düğünü olacak derdim onun için en azından o süre içinde saçıma maşa yapılabilecek( 15-20 cm) kadar uzatabilsem bana yeter sanırım şuan 13 cm ozaman kadar 30 cm olurmu ki ?? :KK43: siZin önerileride denemek istiyorum banada faydası olursa yazarım ilerleyen zamanlarda
Sogan suyu kurunu tavsiye ederim. Sampuanina da sarimsak rendeleyip bal ve badem yagi ilave edebilirsin.

Saçımda şuan dökülme yok kısa olduğu için heralde .saçlarımı kaZıdığım için ne kadar pişman olsamda geriye dönebilme gibi bi şanşım yok malesef . Artık bundan sonra saçlarıma bakım yapıp güçlendirmek . Bu yıl kuzenim nişanlandı 10 ay kadar süre sonrada düğünü olacak derdim onun için en azından o süre içinde saçıma maşa yapılabilecek( 15-20 cm) kadar uzatabilsem bana yeter sanırım şuan 13 cm ozaman kadar 30 cm olurmu ki ?? :KK43: siZin önerileride denemek istiyorum banada faydası olursa yazarım ilerleyen zamanlarda
Rica ederim. Bu pişmanlığı ben de yaşıyorum, uzun saça bakamıyorum birazcık kısaltayım dedim resmen küte yakın kesti kuaför. Dediğiniz gibi bundan sonra yapabileceğimiz şey uzatmaya çalışmak. Benim deneyip faydasını görebildiklerim bunlar. Denediğim başka şeyler de var ama fayda göremedim, onları yazmadım. 10 ay sonuç alabileceğiniz uzun bir süre bence, bakımları devamlı yaparsanız güzel sonuçlar alabilirsiniz. Diğer arkadaşların açtıkları konulara da bakabilirsiniz, ben de faydalanıyorum onların deneyimlerinden. Umarım uzar saçlarınız bir an önce.

Canim merhaba yeniden.
Ben sogan suyu kuru ne devam ediyorum.
Yeni basladim denilebilir ama inanilmaz bir hacim ve yumusaklik kazandirdi saclarima. Cok cok memnunum ve devam edecegim. Yagli seyler bakimlar vs benim sac derime iyi gelmiyor. Yaglari sadece sampuanima eklemistim iste..
Bence devam et sogan kurune.
Ben sabirla devam etmekteyim:KK66:
Merhaba canım. Sinameki öncesinde güzel sonuç almıştım. Kesinlikle yumuşacık yapıyor. Sevindim sana da iyi gelmesine. Herkesin saç tipi farklı kimisine de yağlı bakımlar iyi geliyor. Sinameki ile beraber devam ediyorum canım ben de. Farklı günlerde yapıyorum. Sabırla devam, uzun ve sağlıklı saçlar için. :)

6 Ocak-10 Şubat arasında 3 parmak kadar uzamış saçlarım. İnanamıyorum uzamıyorlar diyordum, ama uzamışlar canım saçlarım. :)
Bu arada 1000 ml şampuanıma 2 kapak çam terebentin kattım 2 kez kullandım saçlarımı çok sert yapıyor, umarım normaldir. Loreal Mucizevi Yağ vardı almıştım ama kullanmıyordum onunla ancak açabiliyorum saçlarımı. En azından bakım kremi de kullanmış oluyorum diye avutuyorum kendimi. :)

6 Ocak-10 Şubat arasında 3 parmak kadar uzamış saçlarım. İnanamıyorum uzamıyorlar diyordum, ama uzamışlar canım saçlarım. :)
Bu arada 1000 ml şampuanıma 2 kapak çam terebentin kattım 2 kez kullandım saçlarımı çok sert yapıyor, umarım normaldir. Loreal Mucizevi Yağ vardı almıştım ama kullanmıyordum onunla ancak açabiliyorum saçlarımı. En azından bakım kremi de kullanmış oluyorum diye avutuyorum kendimi. :)
Senin adına sevindim :) umarım benim sçlarımda kısa sürede bu kadar uzarlar bende daxsupergro aldım yeni şimdi saçlarımda . İnternetten sipariş vermiştim bazılarında organic oil bazısında botanical oil yazıyodu ben botanical olanı aldım birde içerikleri farklı farklı galiba mesela benim aldığımda hindistan cevizi yağı yok bazı yağlar var bazıları yok :/ 40 ₺ e aldım umarım faydasını görürüm . Sanırım sizde kullanmışsınız dax supergro sizinki nasıldı ?? İçeriği falan ?
Birde siZe göre saçınıZa uyguladıklarınızdan hangisi daha etkili oldu saçınızın uzamasına ?

Senin adına sevindim :) umarım benim sçlarımda kısa sürede bu kadar uzarlar bende daxsupergro aldım yeni şimdi saçlarımda . İnternetten sipariş vermiştim bazılarında organic oil bazısında botanical oil yazıyodu ben botanical olanı aldım birde içerikleri farklı farklı galiba mesela benim aldığımda hindistan cevizi yağı yok bazı yağlar var bazıları yok :/ 40 ₺ e aldım umarım faydasını görürüm . Sanırım sizde kullanmışsınız dax supergro sizinki nasıldı ?? İçeriği falan ?
Birde siZe göre saçınıZa uyguladıklarınızdan hangisi daha etkili oldu saçınızın uzamasına ?
Teşekkür ederim. :) İnşAllah sizinkiler de uzar bir an önce.
Doğru olanı almışsınız ben de Gratis'ten almıştım indirimden, büyük boyunu (198 gr) 35 tl'ye. Benimkinde de Hindistan cevizi yok. Üretici firmaya ulaştım sordum içeriğini değiştirdik etkisi aynı demişti.
Daha önce söylemiştim, 3 yöntemi beraber yapıyorum ben. Dax Supergro, Soğan Suyu ve Sinameki kürü. Hangisi daha etkili ayırt edemiyorum gerçekten.
Şampuan da önemli bence. Hangi şampuanı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben Restorex ile başlamıştım. Etkisini göremedim. İçine 3'er tane bemiks, evin ve bepanthen ampüllerini atmama rağmen. En çok da onlara üzüldüm ziyan oldular. Şimdi Bioblas Sarmaşık Özlü Yavaş Uzayan Saçlar için olanı kullanıyorum, saçlarım yağlı olduğu için kremsiz olanı almıştım. Kuru saçlar için 2'si bir arada olanı öneriyorlar. Bioblas'ın da içine 2 bemiks, 2 evin, 2 bepanthen ve 1 redox-c ampul (bunu eczacı önerdi c vitamini de etkili dedi) kırıp ekledim, 2 kapak çam terebentin de ekledim, bir de elimde olan yağlardan azar azar ekledim. Kullanmadan önce hep çalkalıyorum ki karışsınlar. Bence bunu da uygulayın, saç dökülmem durdu diyebilirim.
Yine aklınıza bir şey takılırsa yazın, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Amacımız bele inen saçlar. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinemaki kürüne karışık saç bakım yağı katılırmı?,yada tekli olarak hint yağı ?badem yağından daha etkili olurmu sizce?:KK35:

Teşekkürler :)
Aldım ama içime şüphe oldu acaba yanlış mı aldım ki diye neyse bi kullanayım bakıyım inşallah faydasını görürüm
Ben birde patates suyunu duydum saç uzatmak için içine bal yumurta sarısı falan da ekleniyor ondan da yapıyorum ben valla akıyo kokuyo ama napalım saçımın uzamasını için katlanacam artık şampuan olarak özel bişey kullanmıyorum elidor argan yağlı sarı kutu saç uzatma işlemine başlamadan önce almıştım elimde o var . Şimdilik bunları dax ve patates suyu kürünü yapacam haftada bir çizgili buluz giyip saçımın arkadan fotosunu çekiyorum bakalım işe yarayacakmı ordan bilecem artık :) Kapalı olmasaydım atardım resim
Dediğiniz vitaminleride okudum işe yarıyormuş onlarıda denemek istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinemaki kürüne karışık saç bakım yağı katılırmı?,yada tekli olarak hint yağı ?badem yağından daha etkili olurmu sizce?:KK35:
Ben sadece tatlı badem yağı katıyorum, bu kürü yapıp sonuç alan çoğu kişi böyle daha iyi sonuç almış. Denemediğim için de bir şey diyemiyorum.
Karışık saç bakım yağını da haftanın başka bir günü uygulayabilirsiniz.
Teşekkürler :)
Aldım ama içime şüphe oldu acaba yanlış mı aldım ki diye neyse bi kullanayım bakıyım inşallah faydasını görürüm
Ben birde patates suyunu duydum saç uzatmak için içine bal yumurta sarısı falan da ekleniyor ondan da yapıyorum ben valla akıyo kokuyo ama napalım saçımın uzamasını için katlanacam artık şampuan olarak özel bişey kullanmıyorum elidor argan yağlı sarı kutu saç uzatma işlemine başlamadan önce almıştım elimde o var . Şimdilik bunları dax ve patates suyu kürünü yapacam haftada bir çizgili buluz giyip saçımın arkadan fotosunu çekiyorum bakalım işe yarayacakmı ordan bilecem artık :) Kapalı olmasaydım atardım resim
Dediğiniz vitaminleride okudum işe yarıyormuş onlarıda denemek istiyorum
Rica ederim. :)
Yanlış almamışsınız yazdığınıza göre isterseniz resmini atın, bir de öyle bakalım. Haftada en az 2 yazıyor üstünde ben 3 kez yapıyorum, ilk başta bende saç dökülmesi yaptı biraz, korktum da ama dökülmüyor artık. Umarım faydasını görürsünüz.
Patates suyunu burada öneren de oldu ama hiç uygulamadım. İçinde çiğ yumurta varsa mutlaka kokar eminim. Çiğ yumurta kokusu midemi bulandırıyor benim. Konu saç olunca katlanılıyor demek ki. Pirinç suyu falan da varmış. Ona da bakın isterseniz. Önceliğim uyguladığım 3 bakım, fayda da gördüm, başka bir bakıma geçip saçımı yormak istemiyorum. Umarım size yarar patates suyu.
Ben de kapalıyım, o yüzden fotoğraf atamıyorum. Sizin gibi yapıyorum, çizgili bluzlar işe yarıyor bu konuda. :)
Bence virataminleri alın katın şampuanınıza, faydasını göreceğinizden eminim. Her biri 5-6 ₺ civarında olması lazım.

Back