Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma İçin Önerilerinize İhtiyacım Var

Canim o nedir?

Ay ne güzel, gözün aydın, Allah anneli babalı büyütsün, güzel bir ömür nasip etsin inşAllah. Ne tatlıdır o şimdi yumuş yumuş elleri, hokka gibi de burnu vardır falan, hele kokusu mistir mis. Ay görmeden iyice sevdim ben de. :)
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ortalama fiyatını öğrenmek istedim gidip almadan önce. :)

E elmasecem Hande Polat'ın serumunu paylaşmış canım birkaç mesaj üstte resmi var. Youtube'a yazınca malzemeler ve tarifi çıkıyor, yağlardan oluşan bi kür. sevdabuzer daha önce kullanıp faydasını görmüş, hepsi ortalama ne kadar tutuyor diye sormuştum sağolsun cevap verdi. :)

Sagol canim. Not alicam.

Selam kızlar
Ben saç uzatma kürlerine 31 Ocak’ta başlmıştım ozaman cetvel ile ölçtüğümde 13 cm di . Bu gün tekrar aynı şekilde ölçüm 14 cm olmuş :) 20 gün kadar bi süre içinde 1 cm uZamış . Umarım işe yarıyodur bu uzama şuanda benim için yeterli değil normalde 1 ayda bu kadar uzar ama ben bir ayda 2-3cm uzamasını istiyorum

Sagol canim. Not alicam.
Rica ederim canım.

Selam canım. 20 günde 1 cm bence başlangıç için iyi gibi, önemli olan az uzadı diyip bakımları bırakmamak. Hangi bakımları uyguluyorsan devam ettir. Hızlı uzatmak için sinameki kürü en etkilisi deniliyor, ama 8 hafta uygulanıp 2 hafta ara verilerek yapılıyor yani uzun bir süre gerektiriyor. Ben de uyguluyorum 5. kürü bu hafta yapıcam, saçımı ölçmemeye karar verdim artık, çünkü az uzadı diyorum moralim bozuluyor. :) 8. kürden sonraki 2 haftalık arada ölçüp cm olarak yazacağım buraya, inşAllah çektiğim bu kokuya, eziyete değer. İnşAllah hepimiz uzun saçlı kızlar oluruz. :)

Ayy inşallahh :))
Şimdilik sinameki kürünü yapmayı düşünmüyorum öncelikle 3 er gün ara ile dax ve patates suyu maskesini yapıcam bugün birde soğan suyunu denedim saçımda ama ben soğanı suda kaynatmadım rendeleyip elimde ezerek suyunu çıkardım patates suyuyla katıştırıp saçıma uyguladım gerçekten soğan suyuda saçı güzel yapıyormuş bundan sonra ikisini karıştırıp uygulayacam
Sinamekiye 1 ay sonra falan başlamayı düşünüyorum yani 2 ayda bir kür değişikliği yapıp hangisi daha etkili ona bakıcam

Soğanı çiğ şekilde kullanınca çok kokusu oluyormu,benimde küçüklükten saç önlerimde seyreklik var hafif,acaba soğan suyu sürsem saçım çıkarmı?saç çıkarıcı bişey kullanmam lazım, ama doğal olmalı,bide ben sinemaki yapıyorum,2 ci kere uyguladım.bide elidorun sağlıklı uzayan saçlar için şampuanını aldım, içine sarımsak ve bemix ampul koysam bide bakım yağım var.saçımı dökermi ?çokmu bakım yapmış olurum acaba?şimdiden teşekkürler...

Evet kokusu oluyor hatta saçıma sürerken gözlerim yandı
3 saat falan durdurdum saçımda sonra yıkadım önce yeşil kalıp sabunla sonra da 2 kez şampuan kullandım saçım kuruyunca kokusu kalmadı
Ben internette soğan suyunu araştırdığımda blendırda ezip tülbentle suyunu süzün sonrada saçınıza uygulayın yazıyordu mesela saç kıran hastalığında dökülen saçların olduğu bölgeye düzenli bi şekilde günde 2 kez uygulandığında saç çıkarıyormuş saç seyrekliğinede faydası olur sanırım
Fazla bakım saçı yorar belki bnde o yüZden hepsini bi anda yapmıyorum 2 ayda bi kür değiştiriyim diyorum
Elidor sağlıklı uzayan saçları yaklaşık 4 yıl önce kullandım bnce oda saç uzatıyor
Şampuan olarak bnde onu almayı düşünüyorum saç kremiyle birlikte kullanıcam

amin insallah cok cok tesekkur ederim alahim olmayanada isteyenede nasip etsin
valla malesef yumuş yumus elleri yok :))bi,deri bi kemik 1850 gr dogdu (( toparlaniyor cok şükür
guvenebildigin bi aktar varsa kesinlikle hazirlat epey sure gidiyor ben sadece diplere uygulardim bu karışımı bir surede daxla karistirip uyguladim

Rica ederim ne demek. Amin canım, isteyenlere de versin Rabbim bu güzelliği. Olsun canım 1-2 aya bakmışsın toparlamış, erken doğumlarda böyle oluyor. Yakınım var o da erken doğum yaptı bebişi küçücüktü, parmakları incecikti resmen, 1 ay sonra bakmaya gittim büyümüş, kilo almış, yanakları tombiş tombiş olmuş. Toparlar inşAllah.
Sürekli gittiğim bir aktar var, ona hazırlatıcam, dax da var elimde ara sıra onunla kullanırım. Sinameki bitince bunu yapıcam. Çok teşekkür ettim. :)

İnşallah :)
Çiğ hali daha çok kokar diye kaynatıyorum ben. İki kürü karıştırman sonucu nasıl etkiler bilemem canım. Ben karıştırmıyorum sadece soğan suyu bir de 2 diş sarımsak atıyorum kaynatırken.
Hangi kürü uygularsak uygulayalalım 1 haftada sonuç alamayız malesef, 2 ay zaten bize sonucu gösterir, etkili omadıysa başka kürü uygulamak lazım. Herkeste aynı kür aynı sonucu da vermiyor zaten. Sonucu yaz merak ederim ben, umarım uzar saçların, saçlarımız. :)

Kızlar küçükken sarışın olduğum için,saçımın yan kısımları seyrek ve sarıydı,bunu yıllardır dert etmeyen ben ,nihayet kafama takmayı başardım,2 gündür soğan sarımsak sürdüm ama çözüm olmadı,birazda sabırsız biriyim,bende bugün o kısma çok hafif fazla seyrelmicek şekilde jiletledim,daha gür çıksın diye,üzerine saçımı kapatıyorum fark edilmiyo,ama bunu takıntı ettim sürekli aynaya bakıp üzülüyorum,doğal bi yönteminiz varmı saç çıkaran saç önlerim gür olsun istiyorum.buda örnek resim

Dax kullanacaksın üstüne 6 ay düzenli biotin iki hafta da bir zeytin yağı sür uçlarına sonra keyfini çıkart saçlarının ben yakmıştım saçlarımı yoluk saçımı altı ayda insan kıvamına getirmişti bu üçlü uzatma kısmına gelince ne kdr ii bakarsan o kdr canlanıp uzar saç tabiki de normalden daha hızlı uzadı saç diplerini gece yatmadan masaj yaparak uyu yorgunluğu da alır kolay gelsin

Herkesin saç yapısı farklı. Mesela bana biotin de dax supergro da iyi gelmedi. Karışık saç bakım yağı uyguluyorum haftada 2 ya da 3 kez. Priorin hapı da iyi gelmedi aksine xpecia tablet iyi geldi. Solgar’ın biotinini de kullandım o da iyi gelmedi. Sinameki kürü yaptım, sarımsak, zeytinyağı, bir sürü organik ve doğal şampuanlar kullandım, saçlarıma iyi gelen de oldu aksine döken de oldu. Mesela dax benim saçlarımı çok döktü. Herkesin yapısı farklı sonuç olarak.

Doğrudur sadece Öneriydi

saç.
Teşekkürler canım ama dax bendede dökülme yapmıştı bıraktım ,biotin ve zeytin yağı kullanabilirim ama,bide bişey soracağım belki bilginiz vardır benim bi yakınım,saç kıran geçirmişti saçı kelleşmişti bayan bide,arkadaşının tavsiyesiyle zeytin yağını ısıtıp sarımsakla karıştırıp saçları eskisinden bile gür olmuştu ama bu tarifi nasıl uygulanır .bide geçekten etkilimidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…