boşver sen o pis adamları :bende de aynı sıkıntı var şakaklarım beyaz . diğer kısımlar normal . inatla boyamıyorum. nedense her erkek de saçını boyasana diyor . sinir oluyorum. siz niye boyamıyorsanız. fön çektiğimde iyi ama. dalgalı iken paçoz duruyor muşum. öle diyor bu pis adamlar
Sen saçlarına iyi bakıyorsun bence hızlı uzarlar:)çok ihmal ettim günlüğümü, Bitez de stand açtık tüm yaz oradayım, yaptığım sanatsal işleri koyuyorum, gerçi henüz boş Bodrum...
Bu arada sadece bir kez yapabildim dax supergro ve hindistan cevizi yağını. Saldım gitti saçları iyice :)
ah şu hashimato, onun yüzünden yavaşladı uzaması, vitamin değerlerimi düşürüyor. Şimdi multi vitamin almaya başladım, belki etkilerSen saçlarına iyi bakıyorsun bence hızlı uzarlar:)
Onun ne demek olduğunu bilmiyorum:/ah şu hashimato, onun yüzünden yavaşladı uzaması, vitamin değerlerimi düşürüyor. Şimdi multi vitamin almaya başladım, belki etkiler
tiroid hastalığı canım bende yeni öğrendim maalesefOnun ne demek olduğunu bilmiyorum:/
İnşallah geçer saçlarında hızlı uzartiroid hastalığı canım bende yeni öğrendim maalesef
evet bu boyu geçmek gerçekten zor oluyortweety hanım bence az değil gayet iyi. bu boylarda uzama çok belli olmuyor. ense kısmı 4 cm kadar uzamış . bana göre en zor uzayan kısım ense. boyun kısmı bi türlü kapanmıyor
Bence aradaki katlarda uzamışevet bu boyu geçmek gerçekten zor oluyor
katlı ve bu boyda çok zor uzuyor, şekil vermek ölüm, bandanayla geziyorum :) Şimdi yeni bir krem aldım, Cosmetic Laboratory plasenta özlü krem. Plasenta denince ıyyy olmuştum ama laboratuvarda üretiliyormuş. Saç dökülmesini ciddi önlüyormuş ve uzatıyormuş, dip uç her yere sürülüyor, bugün itibarıyla kullanmaya başlıyorum. Saçımın resimlerini eklerim, bakalım fayda edecek mi.Bence aradaki katlarda uzamış
Ayyyy benimde bu bıylarda ya az daha uzun sanki, hiç şekil olmuyor sadece bi topluyorum ve topuz tokasıyla zar zor topuz yapıyorumkatlı ve bu boyda çok zor uzuyor, şekil vermek ölüm, bandanayla geziyorum :) Şimdi yeni bir krem aldım, Cosmetic Laboratory plasenta özlü krem. Plasenta denince ıyyy olmuştum ama laboratuvarda üretiliyormuş. Saç dökülmesini ciddi önlüyormuş ve uzatıyormuş, dip uç her yere sürülüyor, bugün itibarıyla kullanmaya başlıyorum. Saçımın resimlerini eklerim, bakalım fayda edecek mi.
ay bende duydum onu bi kullanın da tweetty hanım iyi gelirse bende alayım.katlı ve bu boyda çok zor uzuyor, şekil vermek ölüm, bandanayla geziyorum :) Şimdi yeni bir krem aldım, Cosmetic Laboratory plasenta özlü krem. Plasenta denince ıyyy olmuştum ama laboratuvarda üretiliyormuş. Saç dökülmesini ciddi önlüyormuş ve uzatıyormuş, dip uç her yere sürülüyor, bugün itibarıyla kullanmaya başlıyorum. Saçımın resimlerini eklerim, bakalım fayda edecek mi.
Yaaa çok geçmiş olsunn umarım her şey en kısa sürede yoluna girer, bende son yazımda aklıma gelmiitin ama kullanıcı adını unuttuğum için etiketleyemedim kusura bakma yaÇok şiddetli deprem yaşadık Bodrum da, evimizde hasar oluştu, üstüne birde kacarken düştüm ve ayağım kırılıp alcı ya alindi.
Zor günler yaşadık,umarim bir daha olmaz ve hafifleyerek biter, evimize giremiyoruz, gelip hasar tespiti yapilmasini bekliyoruz, ama evin bahcesinsen de ayrilamiyoruz, cunku kedilerimiz ve kopegimiz var ve evin kapisi da yer degistirdigi icin kapanmiyor artik.
Bu depreme kadar 3 kere plasentali kremi uygulamistim, bu da burada dursun, nasil olsa hayat normale dönecek...
Cook geçmiş olsunÇok şiddetli deprem yaşadık Bodrum da, evimizde hasar oluştu, üstüne birde kacarken düştüm ve ayağım kırılıp alcı ya alindi.
Zor günler yaşadık,umarim bir daha olmaz ve hafifleyerek biter, evimize giremiyoruz, gelip hasar tespiti yapilmasini bekliyoruz, ama evin bahcesinsen de ayrilamiyoruz, cunku kedilerimiz ve kopegimiz var ve evin kapisi da yer degistirdigi icin kapanmiyor artik.
Bu depreme kadar 3 kere plasentali kremi uygulamistim, bu da burada dursun, nasil olsa hayat normale dönecek...
Tesekkurler,hala hasar tespit ucin Afad i bekliyoruzCook geçmiş olsun