Ben denedim ama yağ bakimlari kadar verim alamadiminşallah ya delirip kestirdim, daha da kısaydı bu uzamış hali:)
Soğan kürünü inceliyordum şimdi, işe yarıyor mu diye:)
o zaman yağ bakımına devam:) ah bir uzasa hızlıca :)Ben denedim ama yağ bakimlari kadar verim alamadim
Umarim saçlarımız çabucak uzar, günlük aç derim kendimizi motive ederizumarıum verim alırsınız. aynı bakım malzemelerini kullanıyoruz. hatta bende sızden heveslendim. kendime bir günlük açacağım.
durulama suyu olarak kullanabilirsin ben öyle yapiyordum herhangi koku kalinti falanda kalmıyor tam tersi dahada parlak saçlarinşallah ya delirip kestirdim, daha da kısaydı bu uzamış hali:)
Soğan kürünü inceliyordum şimdi, işe yarıyor mu diye:)
kullandığınız urunler gayet iyi daxin icine ekstra yaglardq ekleyebilirsiniz birde haftda 2 defa olsa mi acaba ?Saçlarımı uzatıp uzatıp kestiriyorum ve pişman oluyorum sonra, gür, kalın telli, dalgalı-kıvırcık arası ve kuru saçlarım var. Hipotiroid nedeniyle iyice kurudular.
Şimdi tekrar uzatma maratonuna başladım.
Şu anda kullandığım ürünler, haftada bir diplere dax supergro, boylarına hindistan cevizi yağı sürüp bir kaç saat bekletip yıkıyorum.
Saçımı beyazlar nedeniyle boyuyorum maalesef, ayda bir Majirel 8.1 ile
Şampuanım Phyto keratin, bakım yağını gayet güzel arındırabiliyorum, çünkü abartmadan sürüyorum.
Bu günlüğü de kendimi motive etmek için açtım.
Saçımın şu anki hali:
Phyto bildiğim kadarıyla sulfat,paraben içermiyor, eczaneden almıştım.kullandığınız urunler gayet iyi daxin icine ekstra yaglardq ekleyebilirsiniz birde haftda 2 defa olsa mi acaba ?
phyto sülfat iceriyormu
sacinizin ana rengi ne kizil gibi olmus cunku koyu o halde degilmi
Nasıl hazirliyorsunuz durulama suyu olarak ?durulama suyu olarak kullanabilirsin ben öyle yapiyordum herhangi koku kalinti falanda kalmıyor tam tersi dahada parlak saçlar
hayir ben defalarca yaptim kuruduktan sonra koku falan kalmıyor bir orta boy soganin kabuklarını soyup 4e boldum uzerine hafif cikacak kadarda su ekledim tencereye kisik ateste kaynamaya basladiktan 7_8 dk sonra altini kapatip iliyana kadar bekletiyorum sonrada suzup dustan sonra uyguluyorumNasıl hazirliyorsunuz durulama suyu olarak ?
Gerçekten koku kalmiyor mu?
evet rengi burda daha hosBugünkü dax supergro+hindistan cevizi ve banyo sonrası Kerastase Inıtialiste uygulamam sonrası fotoğraf:
Her Çarşamba eklemeye çalışacağım bundan sonra
Evet uzama var kac gun var aradabiri 12 nisan, diğeri 20 nisan, 3 bakım yapmışım. Sanki önlerde uzama var gibi, ikisinde de ıslak saçla çektim