bu hafta inşallah:)geçmiş olsun. dax sülfür için yorumlarını bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta inşallah:)geçmiş olsun. dax sülfür için yorumlarını bekliyoruz.
eh işte, astım çıktı, öksürük geçmiyor bir türlü.Canim ne durumdasin iyilestin mi
Cok cok gecmis olsun Allah beterinden korusun. Fotoğraf yükle bence canim uzamıştır baya oldueh işte, astım çıktı, öksürük geçmiyor bir türlü.
Bu arada dün yani 10 mayısta dax sulphur ve supergroyu karıştırıp diplere sürdüm, uçlara da hindistan cevizi yağını, sanırım bol sürmüşüm, arındırmada zorluk çektim yıkarken. Belki de sulphur zor arınıyordur.
Şampuanımı ve kremimi değiştirdim. Redken extreme şampuan ve Redken smooth lock kreme geçtim, çoook sevdim, saçlarım yumuşacık oluyor, kabarmasına da biraz engel oldu
deniz mevsimi başladı burada, denize giderken mutlaka hindistancevizi yağı sürüyorum, tüm gün kalıyor, o yüzden yazın daha hızlı uzuyor saçaslında arada bi bakımı aksatmak iyi oluyo. bizi psikolojik olarak bi müddetrahatlatıyo sanki. benim saçlarımı en sıkıntı yaptığım dönemler nedense en çok bakım yaptığım dönemler olmuştur.
boyadım evet, çünkü rengarenk bir saçla başbaşa kalmıştım. Saçım kendi rengi kahve,beyaz,siyah,sarı çıktı, kınalı kuzu gibiydim:) biraz daha lazım gümüş beyaz olmak için, bir kaç sene sonra belkitweety hanım siz boyadınız dimi saçları tekrardan. ben kendi renginde beyaz kullanacasınız sanıyordum. . size uzamamış gibi geliyor. üst kısımlar farkında iseniz çenenin azcık üstü. .en kötü ihtimal 2 ay kadar sonra ensyi düz kestirip küt tarzında kullanabilirsiniz. çok da hoş olur. sürekli saçımızla ilgilendiğimiz için bize öle geliyor