Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğüm

Saçlarımı uzatıp uzatıp kestiriyorum ve pişman oluyorum sonra, gür, kalın telli, dalgalı-kıvırcık arası ve kuru saçlarım var. Hipotiroid nedeniyle iyice kurudular.
Şimdi tekrar uzatma maratonuna başladım.
Şu anda kullandığım ürünler, haftada bir diplere dax supergro, boylarına hindistan cevizi yağı sürüp bir kaç saat bekletip yıkıyorum.
Saçımı beyazlar nedeniyle boyuyorum maalesef, ayda bir Majirel 8.1 ile
Şampuanım Phyto keratin, bakım yağını gayet güzel arındırabiliyorum, çünkü abartmadan sürüyorum.
Banyo sonrası hafta iki kez Kerastase Inıtialiste serumu saç diplerine 3 damlalık olarak sürüyorum, bu üründen çok memnunum
Bu günlüğü de kendimi motive etmek için açtım.
Saçımın şu anki hali:

yEjJJn.jpg

Kasım ayında saçım uzunken ani kararla kestirdiğim zaman:)

M0RbJg.jpg
Belgin-ce sen misin yoksa :)

yeni bir şey keşfettim, dax sulphur tırnaklarım için bayılarak kullandığım bir üründü, hep Türkçe açıklamasını okumuştum. Bugün bir de ingilizcesini okuyayım dedim, saç ve saç derisinde de kullanılacağı yazıyor.
Sülfürün saç uzatmadaki etkisi malum.
Yarın ya da öbür gün bakımımda dax supergronun içine birazda dax mixup sulphur katmaya karar verdim. Sizin için kendimi denek yapıyorum:)

Aa çok ilginç. O halde heyecanla senden haber bekliyoruz. Dax sulphur satislarinda bir anda bir patlama yaşanabilir:KK50:

İnşallah işe yarar. Şimdiye kadar benim sacima en iyi gelen şey çocuk doğurmak oldu. 1 senede Rapunzel olmuştum resmen. Ama kuaförler el birliğiyle yoluk tavuğa çevirdi beni. Bi daha mı dogursam acaba. :anne: saç mı gece uykusu mu sizce:KK47:tabiki uykuu
:) hamilelikte hormonların katkısı oluyor:)

aaa meraba ben bu dax sülfür ü biliyorum ciddi ciddi yabancı sitelerde övüyorlar . çok merak da ediyorum. hatta dax dan daha iyi diye bi yerde okudum

aaa meraba ben bu dax sülfür ü biliyorum ciddi ciddi yabancı sitelerde övüyorlar . çok merak da ediyorum. hatta dax dan daha iyi diye bi yerde okudum
aslında tırnaklara çok iyi geliyor ama nedense Türkçe açıklamasında saç derisinden bahsedilmemiş, yan tarafında ingilizcesinde yazıyor oysa.
Fena üşütmüşüm bu arada bakımı perşembeye erteledim

öyle kötü hastalandım ki uzun zamandır hiç bir şey yapamadım. Bugün saçımı boyadım, tarihi burada dursun. Haftaya tekrar başlıyorum bakıma

X