- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Bu saçlar nasıl uzuyor, artık bana sırrını söyle
Nasıl uzatıyorsun, senin saçlarının uzama hızına bayılıyorum. Maşallah kuzum
Bence en önemlisi fazla yikamamak ve fazla kafaya takmamak kuzum fazla bisey yapmayinca bi bakıyorsun uzuyor cok kafaya taktiğim donemlerde inadina yipraniyorduNasıl uzatıyorsun, senin saçlarının uzama hızına bayılıyorum. Maşallah kuzum
Ölçmedim ama yakınlarda ölçer yazarım :)Saçlarımız hemen hemen aynı boyda gibi geldi bana hatta seninki daha uzun bence kaç cm şuan boyu? Benim 49-50 dipten uca en uzun yeri
Canım son bir ayda bu kadar hızlı uzamasının sebebi ne acaba çok güzel uzamış giydiğin kıyafwtten mi dicem ama alakası yok onunla rahat 4-5 cm var önceki fotoğrafla arasında. İçerden takviye aldın mı hiç biotin, b12 hapları vsEki Görüntüle 2150707
Hindistan cevizi yağı mi alsam dax mi alsam kararsizim yarin bir sac ürünü almayi düşünüyorum
Hangi şampuanı kullanıyorsun ?Eki Görüntüle 2150707
Hindistan cevizi yağı mi alsam dax mi alsam kararsizim yarin bir sac ürünü almayi düşünüyorum
İçerden takviye almiyorum ama çok dengeli besleniyorum kuzum onun sebebi olabilir bir de bu ara ısı kullanmamaya çalışıyorum belki o da etkilemistir :)Canım son bir ayda bu kadar hızlı uzamasının sebebi ne acaba çok güzel uzamış giydiğin kıyafwtten mi dicem ama alakası yok onunla rahat 4-5 cm var önceki fotoğrafla arasında. İçerden takviye aldın mı hiç biotin, b12 hapları vs
Değişiyor ama genelde restorex kullanıyorumHangi şampuanı kullanıyorsun ?
Umarım faydalı olur ben bir süre hindistan cevizi yağı+hint yağı + badem yağı karışımı yapıp onunla devam edicemsizin güzel sonuçlarınızı görünce dayanamadım gittim dax aldım