- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Ay ben 1 kere sarımsak suyu sürdüm ama kokusu zor çıktı evdekiler evden kaçtı o kadar rahatsız edici uzamaya etkisi vardır tabi ama söylüyüm ben tecrübemiBunu ben de merak ediyorum. Ben de yapacağım haftada 1 kez. İçine sarımsak da koyacağım
Sarımsağı soğanla beraber suyunu kaynatacağım sen de öyle mi yapmıştın kokusu çıkmamıştı?Ay ben 1 kere sarımsak suyu sürdüm ama kokusu zor çıktı evdekiler evden kaçtı o kadar rahatsız edici uzamaya etkisi vardır tabi ama söylüyüm ben tecrübemi
Soğan suyunu da bugun ilk kez yaptım kurudu kafamda hiç koku yapmadı durulamadım bile
Zaten doğal bir şey zararı olacağını sanmıyorum saçlarımı da yumuşacık yaptı
İnşallah uzatır da
Senin saçlarının boyu ne kadar
Benim açtıgım konulardan bulabilir misin fotograflarım var :)Sarımsağı soğanla beraber suyunu kaynatacağım sen de öyle mi yapmıştın kokusu çıkmamıştı?
Saçım çenemi geçiyor Yaklaşık olarak şöyle
Eki Görüntüle 2096967
Dipten çıkan doğal saçım da 6-7 cm şu an. O saçı uzatmaya çalışıyorum uzayınca yanık kısımları kestireceğim ve doğal saçımı kullanacağım :) senin saçının boyu ne kadar ?
Yok saçına zararı Olmaz aksine faydası olur. Uzatmaya da etkisi olur benceAy ben 1 kere sarımsak suyu sürdüm ama kokusu zor çıktı evdekiler evden kaçtı o kadar rahatsız edici uzamaya etkisi vardır tabi ama söylüyüm ben tecrübemi
Soğan suyunu da bugun ilk kez yaptım kurudu kafamda hiç koku yapmadı durulamadım bile
Zaten doğal bir şey zararı olacağını sanmıyorum saçlarımı da yumuşacık yaptı
İnşallah uzatır da
Senin saçlarının boyu ne kadar
Sarımsağı ezip sürünce baya koku yapıyor evet haklısın :/ kaynatınca belki kokusu kalmaz deneyeyim.daha etkili olduğunu duymuştum çünkü.Benim açtıgım konulardan bulabilir misin fotograflarım var :)
Ben sarımsağı ezip suyunu sürmüştüm ama iğrençti
Ama saç çıkardıgı uzattıgı doğrudur
Ben kahkül kestirdim çok pişmanım kahküllerimin çeneme arkaların da koltuk altıma gelmesini istiyorum o boy yeter banaSarımsağı ezip sürünce baya koku yapıyor evet haklısın :/ kaynatınca belki kokusu kalmaz deneyeyim.daha etkili olduğunu duymuştum çünkü.
Bu arada fotoğraflarına baktım saçının boyu fena değil bence ne kadar uzatmak istiyorsun :)
Kahkül pişmanlıktırBen kahkül kestirdim çok pişmanım kahküllerimin çeneme arkaların da koltuk altıma gelmesini istiyorum o boy yeter bana
Soğan suyu işe yararsa haber veririm inşallah uzatır :)
Neyse ki bu bana ders oldu bir daha asssla kahkül kestirmem aslaKahkül pişmanlıktırben de saçım yanmadan önce Kahkül kestirip çok pişman olmuştum sonra saçım yandı daha çok pişman oldum :)
hadi inşallah işe yarar :)
Tamamdır cumartesi deneyeceğimNeyse ki bu bana ders oldu bir daha asssla kahkül kestirmem asla
Sarımsak kokusu kalmazsa haberini bekliyorum bende atarım içine soğanın :)
Neden bakım yapmıyorsun canım ?
Biraz kendi haline birakicam kuzumNeden bakım yapmıyorsun canım ?
Canım şu anda konunu inceliyorum, inanılmaz gürleşmiş saçların ve uzama hızın muhteşem. Maşallah
Canım ben argan ve tatlı badem yağını kullandım badem yağından memnun kaldım argam yağının içinde zaten argamdan çok zeytinyağı vardıA101deki saç bakım yağını deneyip memnun kalan var mi ?