- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
- Konu Sahibi Blackcatt1
Dax aldim bugün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde eklemiyorum ama ben de uzun bir aradan sonra ilk defa uyguluyorumiçine başka bir yağ ekliyor musunuz? ben günaşırı sürdüm, bugün 5. uygulama oldu.
Nasil yanibirkaç fotoğrafınızı yan yana koyma imkanınız var mı?
Tabi ki atarim :)uzama süresini karşılaştırabilmek açısından sormuştum.
Evet kuzum gurluk konusunda biraz şanslıyım gerçi kaşlarim falan da cabuk uzar kaş aldirdigim ertesi gunu ufak ufak cikmaya basliyorlar düşün hepimizin upuzun saglikli saclari olsun insallah ❤❤❤Blackcatt1 saçların ne kadar da hızlı uzuyor ve en önemlisi sağlıklı pırıl pırıl . maşallah canım
benim onca besin takviyesi ve bakımla güya gürleşmiş saçım bunun beşte biri kadar . Allah bu kadar vermiş, şükür
Kızlar benimde saçlarım çok dökülüyor ve az üzüyor gurlestirmek için bir öneriniz var mi
Yok yani hormon fln baktirdim başka neye baktırmak gerektrkan değerlerinizi kontrol ettirdiniz mi?
Neler yapıyorsun ?
Canım çok güzel uzamış saçların daha uzatmayı düşünüyor musun? Bence 3-4 ay daha uzat en fazla sonra bakım yap sıkılana kadar aynı boyda klsın kalçaya gelince kötü görünüyor çünkü. Ama maşallah bi senede omuzdan bele indi resmen senin saçın. Benimki normal hızla uzuyor ama seninki baya hızlı uzamış :)
Teşekkürler canım uclarindan kestirmeyi düşünüyorum ve artik sadece bakım icin bir seyler surmeyi düşünüyorum :)Canım çok güzel uzamış saçların daha uzatmayı düşünüyor musun? Bence 3-4 ay daha uzat en fazla sonra bakım yap sıkılana kadar aynı boyda klsın kalçaya gelince kötü görünüyor çünkü. Ama maşallah bi senede omuzdan bele indi resmen senin saçın. Benimki normal hızla uzuyor ama seninki baya hızlı uzamış :)
merhaba artik rapunzel dememiz lazim sana:))) bence artik bakimi uclarina dogru kaydir tepe ve ortalar gur uclar ise seyrek ve ince duruyor .