- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
- Konu Sahibi Blackcatt1
Saçlarıma
hindistan cevizi yağı
Zeytinyağı
Cevizyagi
Badem yağı
Hind yağı
Sürdüm
hindistan cevizi yağı
Zeytinyağı
Cevizyagi
Badem yağı
Hind yağı
Sürdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar çabuk uzuyor, maşallahEki Görüntüle 2088986
Saclarimin uclari yine açılmaya başladı renk olarak. 1 2 hafta icinde siyaha boyayabilirim yine
Sağol kuzum ama 23unde kesicem uclardan kiriklardan kurtulmam lazimNe kadar çabuk uzuyor, maşallah
Kuzum maşallah çok uzun, bence sadece dümdüz kestir milim milim tam yoluna girmiş.Sağol kuzum ama 23unde kesicem uclardan kiriklardan kurtulmam lazim
UmarimMaşallah saçların dolgun ve hızlı uzuyor. Bir sene sürmez valla:)
Canım soğan suyuna başlıcam bana anlatabilir misin haftada kaç kezSaçlarıma hindistan cevizi yağı+zeytinyağı+çörekotu yağı sürdüm
Yağ bakimi yapmiyorsan haftada 2 kez yapman en ideali canim. Kokusu kalmiyor yine de sürdükten sonra yikayabilirsin saçıni ama yikamasan da kalmaz sogan kokusu:)Canım soğan suyuna başlıcam bana anlatabilir misin haftada kaç kez
Birde kokusu kalıyor mu?
Canım yaptım şimdi soğumasını bekliyorum foto attım konuma :)Yağ bakimi yapmiyorsan haftada 2 kez yapman en ideali canim. Kokusu kalmiyor yine de sürdükten sonra yikayabilirsin saçıni ama yikamasan da kalmaz sogan kokusu:)
Bazen durulamiyorum canim nasil rahat edeceksem oyle yapiyorum :)Canım yaptım şimdi soğumasını bekliyorum foto attım konuma :)
Sen durulamıyo musun?
Kurudu kafamda canım kokusu hiç yok durulamadım bende. Haftada kaç kez yapıyosun :)Bazen durulamiyorum canim nasil rahat edeceksem oyle yapiyorum :)
2 kez bazen 1 kez canimKurudu kafamda canım kokusu hiç yok durulamadım bende. Haftada kaç kez yapıyosun :)
Sence uzatmada etkisi oldu mu2 kez bazen 1 kez canim
Bunu ben de merak ediyorum. Ben de yapacağım haftada 1 kez. İçine sarımsak da koyacağımSence uzatmada etkisi oldu mu