Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma günlüğü

Malesef isi islemi kullaniyorum kuzum ama azaltmaya calisiyorum haftada 2 defa falan yapiyorum onceden her gun yapardim
Malesef ki ben de yapiyorum
Haftada 1 yapmaya calisiyorum
Calistigim icin yapmasam olmuyor
Ama en az indirgemekle ise baslamaliyiz.
Iki gune 1 sac uclarima badem yagi azicik surup ovarak yatiyorum. Onlari onarmaya gayret ediyorum ve tabii kendim ufak ufak aliyorum asla kuafore gitmem, katliam yapiyor onlar saclarimizi...

Saclarimi kisa kullandigim donemden bir fotograf.
Yine ayni kazak ustumde :)
O siralar o kadar sık kestiriyodum ki kuafor benden bikmisti herkes kisa sac yakışıyor dedikce ben daha da kisaltiyordum ah ah simdiki aklim olsa belimdeydi saclar

Fotograf görünüyo mu bilmiyorum ama haftada 1 gün sinameki badem yagı bemix, 1 gün dax supergro uyguluyorum, haftada 4 gün lavanta çayı içiyorum. Bugün itibariyle de dustan çıkmadan fermente pirinç suyu döktüm sacima durulamadan çıktım

Eklentiler

• PhotoGrid_1513705241269.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 108
Canım benim şuanki saçımın.boyu senin bu foto daki kadar,bende çizgili tişört aldım sırf saçımın boyunu ölçmek için.saçım dalgalı olduğu için ıslakken yada düzleştirdiğimde ancak nekadar uzamış anlayabiliyorum.bu saç kaç ayda belime gelir canım bende sana sorayım sen bu saçı nekadar uzatabilmiştin kaç ayda uzamıştı.

Kuzum uzama hızını bilmiyorum ama bu fotoğraftaki gibiyse genel bir uzamasi varsa sacinin, 2 yilda gelir diye dusunuyorum. Cunku Suan benim sacim orta uzunlukta ben kendime 1 yilda gelir diyorum belime. O yuzden 2 yil diyebilirim sana

Bu sac boyunu kullandigim donem sac uzatmayi dusunmuyordum kuzum surekli kestiriyordum o yuzden hatirlatamiyorum açıkçası

Kızlar sampuani sadece diplere sürün uclara degdirmeyin zaten yikarken akinca uclar temizleniyo dün oyle yaptim suan saclarim yumusacik

Bende saçıma karanfil suyu sürdüm havluyla kuruladım yıkamadım öyleye kalsın beslensin diye papatya suyuda yapıcaktım saçımın rengi açılır diye yapmadım.inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…