- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
-
- Konu Sahibi Blackcatt1
Cok denedim birakmayi ama guzel sekli olmuyor canim dogalkenuzama gayet iyi ama su isi islemlerini ne zaman bırakacaksın
Kıvırcık saci uzatmak gerçekten zor insallah uzar bir an önce :)Maşallah ne kadar güzel olmuş saçların. Benimkiler hiç uzamiyor üstelik bir de kıvırcık zaten çok yavaş uzuyor, o da belli olmuyor.
Teşekkürler canimMaşallah, çok güzel uzama kuzum
ilk resimdeki halimi guzel değil bence gaywt harika görünüyor dogal dalgali olan sen alismissin ya ondan sana guzelgorunmuyor ama biraz kullan bak alisacaksin elinNgitmicek o duzlestiriciyeCok denedim birakmayi ama guzel sekli olmuyor canim dogalken
Denicem canimilk resimdeki halimi guzel değil bence gaywt harika görünüyor dogal dalgali olan sen alismissin ya ondan sana guzelgorunmuyor ama biraz kullan bak alisacaksin elinNgitmicek o duzlestiriciye
Sağol canım, ama benim hevesim çoktan kırıldı. Uğraşamam valla. Hem zaten saçlarımla barışık biri değilim, doğru düzgün şekli şemaili bile yok, uzasa ne olur ki. Hiç sevmiyorum saçlarımıKıvırcık saci uzatmak gerçekten zor insallah uzar bir an önce :)
Kopuklerle falan seklini belli edebilirsin canim ben cok severim kıvırcık saçıSağol canım, ama benim hevesim çoktan kırıldı. Uğraşamam valla. Hem zaten saçlarımla barışık biri değilim, doğru düzgün şekli şemaili bile yok, uzasa ne olur ki. Hiç sevmiyorum saçlarımı.
Jöle kadar olmasa da köpük de sert duruyor, o yüzden pek sevmiyorum. Doğal halinin de belli bir şekli yok. Ben de sürekli topluyorum artık napıyımKopuklerle falan seklini belli edebilirsin canim ben cok severim kıvırcık saçı
İkimizde şu an yağlı kafalıyız :)Saçlarıma ceviz yağı kakao yağı ve nar çekirdeği yağı sürdüm ne zaman yıkarim bilinmez
Nasıl yani ?Benimki ayı gibi uzuyo
Ne güzel upuzundu kuzum gittin kestirdin amaUzun saçlı kadınların fotograflarina bakmaktan ciğerim soldu
Bazen sabretmek içimden gelmiyo ne zaman uzucak bu saclar of ne zor ismis uzatmak valla isyan ettim
Uzun saçlı kadınların fotograflarina bakmaktan ciğerim soldu
Bazen sabretmek içimden gelmiyo ne zaman uzucak bu saclar of ne zor ismis uzatmak valla isyan ettim
Ne güzel upuzundu kuzum gittin kestirdin ama
Uçları cok kirikti kuzum ama bi daha kestirmek yokEvetttt
Blackcat senin saclarin masaAllahi vardi
Nasil kiydin valla konunu okurken ben bile kizdim sana kestirdigin icin. .
Evet canim ama uclari cok kirikti uzadikca kiriliyo ne zaman hedefimize ulaşıcaz bizNe güzel upuzundu kuzum gittin kestirdin ama
Bi video izlemistim.Uçları cok kirikti kuzum ama bi daha kestirmek yok
Malesef isi islemi kullaniyorum kuzum ama azaltmaya calisiyorum haftada 2 defa falan yapiyorum onceden her gun yapardimBi video izlemistim.
Saclarinizin kiriklarindan kurtulmak icin illa boydan kestirmenize gerek yok diyordu ben öyle yapıyorum canım.
Bulursam aticam sana soz. Aman keatirme daha ve kirilmamasi icin de isidan uzak tut onlari.
Canım saçlarına gerçekten maşallah. uzamakta rekor kırıyo. bidaha kestirme kesinlikle bırak uzasın rapunzel gibi.Uçları cok kirikti kuzum ama bi daha kestirmek yok