- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
- Konu Sahibi Blackcatt1
Aslinda onun da baya gür ve kıvırcık ama duzlestirdigimiz icin oyle gozukmus olabilir :)Maşallah ama ablana göre senin saçların daha gür bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda onun da baya gür ve kıvırcık ama duzlestirdigimiz icin oyle gozukmus olabilir :)Maşallah ama ablana göre senin saçların daha gür bence.
Maşallah, eski haline dönmüş bence. Ve upuzun:)
Masallah canim cok guzel uzamis.sakin kestirme.upuzun olsun
ablanin sacina gire daha gur seninkisi ama ikinizinde saclari guzel de senin elindeki su isi aletlerini toplucam yeminle
Ahahahablanin sacina gire daha gur seninkisi ama ikinizinde saclari guzel de senin elindeki su isi aletlerini toplucam yeminle
Cok iyi yapmissin canim hint yagi saci cok iyi besliyo kullanmistim ve hizli uzatiyo.bu markasini ne kadara aldin canim.Kizlar aktardan hint yağı istedim
Eki Görüntüle 2084074
Bunu verdi bu hint yağı dimi?
Ustunde hind yazinca acaba yanlis mi dedim
10 tlye aldim canim ama biraz arsstirdim da galiba bu hint yagindan farklı bir yağCok iyi yapmissin canim hint yagi saci cok iyi besliyo kullanmistim ve hizli uzatiyo.bu markasini ne kadara aldin canim.
Farkli derken nasil farkli canim.sahte deil demi.bazen kandirmaca olabiliyo.hint yaginin kokusu susam yagini andiriyor.eyer oyle bi kokusu varsa gercektir.10 tlye aldim canim ama biraz arsstirdim da galiba bu hint yagindan farklı bir yağ
kıvamı çok yoğun olur hint yağının eğer aklın karıstıysa geri ver birde pahalı canım ya 10 lira10 tlye aldim canim ama biraz arsstirdim da galiba bu hint yagindan farklı bir yağ
Bence de geri ver ya benim bile aklıma takıldıkıvamı çok yoğun olur hint yağının eğer aklın karıstıysa geri ver birde pahalı canım ya 10 lira
Kivami yogun canim ama arastirdigim kadarıyla farkli baska bir yag olabilirkıvamı çok yoğun olur hint yağının eğer aklın karıstıysa geri ver birde pahalı canım ya 10 lira
O beyaz noktalar kırık işte canım düzleştirmekten oluyorSaçlarıma zeytinyağı+badem yağı+nar çekirdeği yağı+hind yağı sürdüm
Ocakta belki uclarindan biraz alirim cunku beyaz beyaz goruntu olustu
Evet kuzum ama simdi 1 aylik tatilim var cok az kullanacagim duzlestirici hatta belki hiç kullanmam :) şu saclar kabarmasa dogal halini kullancam da iste...O beyaz noktalar kırık işte canım düzleştirmekten oluyor
Buradaki çoğu kişiBu yağlarla gerçekten saçı uzayan oldu mu? Yada bakımlı hale geldi mi? Alınan güzel sonuçlar varmı?