• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Günlüğü 2018

Elmariachiea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
37
16
3
27
Evet kızlar meraba, bütün dertlerimi sıkıntılarımı sacımdan cıkarttım ve şimdi bu yanık saçları kestirmeden uzatma yöntemleri deniyorum benimle saç uzatın kullandığım ürünler;
1-hindistan cevizi yağı; 2 günde bir duş öncesi - 2 saat ile 10 saat arasında bekletme ile
2-(bu kendim hazırladığım bir sprey kabında): susam yağı, tatlı badem yağı, hint yağı, zeytinyağı- hepsinden ikişer kapak -2 günde bir duş öncesi- 2 saat ile 10 saat arasında bekletme ile
3-dax supergro; hafta da 1 duş öncesi 2 saat ile 10 saat arasında bekletme
4-vichy paranbensiz şampuan içinde 10 tablet yasmin doğum kontrol hapı
5-at kuyruğu otu(kaynatıp günde 1 bardak akşamları içilir- ayrıca duruluma suyu olarakda kullanılabilir)
Evet kızlar kullandığım ürünler bu kadar bunları uzatmak icin kullanıyorum ayrıca yanık olduğu için kullandığım diğer ürünler;
1-pantene 3 dakika nem demgesi krem
2-elseve mucizevi saç kremi ve yağı
***Ayda bir kerede bio keratin gold ile kendim evde keratin bakımı yapıyorum oda sacımın düz kalmasını ve saç ucumdaki çatlak görüntüyü almasını sağlıyor.
Uzatma işlemine yeni başladım sizinle resimler paylaşicam sorularınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

125F051F-68C6-4D03-83B7-52AEA03C4644.jpeg

Saçımın önünde sarının başlangıcı göz izamda bunu bugün cektim bakalım sarının başlangıcı ne zaman ceneme değicek sacımı kestirip uzatmak istemiyorum kestirmeden yanıklarıyla uzatmayı denicem sarınun başlangıcı ceneme geldiğinde uclarından aldırıcam sadece ❤️

Back
X