Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatma formülü :)).

zeybu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
4
0
1
38
Selam arkadaşlar..
Ben yaptığım kürlerin tarifini vericem size.Ve emin olun düzenli uygularsanız 1 ay içinde sonuç alıcaksınız.

Gittiğim azgelişmiş kuaför,saolsun saçlarımı yaktı kısacık erkek saçı gibi kestirmek zorunda kaldım.Abartmıyorum bildiğiniz doğan görünümlü şahin gibi kadın görünümlü erkek olmuştum ki kısa saçtan hiç haz etmem. Ama bire bir uyguladığım tarifle başardım ve 8 ayda belime kadar geldi saçlarım üstelik yanma yok kırık yok.Bunun yanında yine şekillendirici de kullandım.Kasmadım kendimi.Buharlı düzleştirici kullanıyordum zaten bilenleriniz vardır buharlı düzleştirici az hasarla şekil verir.
Neyse şöyle açıklıyım hemen...
Öncelikle pazardan 2 veya uzunluğa göre 3 tane turp alıyosunuz,rendeliyosunuz ve tencerenin içine koyup üzerine iki bardak normal su soğuk bi şekilde ilave ediyosunuz.Kaynatıyosunuz.Ilımaya bırakıyosunuz daha sonra bunu saçınıza döküp 3 saat kadar bekletiyosunuz.Daha sonra yıkıyosunuz.Koku falan olmuyor.Hafta bir bunu yapıyorsunuz.
Yine doğal zeytinyağı ve susam yağını ve tatlı badem yağını ki hepsi organik olmalı.karıştırıyosunuz ve saç diplerinize masaj yaparak yediriyor 3 veya 4 saat ki ne kadar bekletirseniz o kadar iyi bekletiyosunuz.Ve normal bi şekilde duşunuzu alıyosunuz.
Yağı çıkartıcam diye kafanızı çitilemiyosunuz öncelikle.Bırakın bir iki hafta hafif yağlı olsun yani normal kullandığınız şampuan miktarını iki katına çıkartmanıza luzüm yok.
İlla ki faydasını göreceksiniz emin olun.

bende ani bir kararla saçlarımı kısacık kestirdim ve şimdide yana yakıla saçlarımı nasıl uzatırım diye düşünüyorum. geçen hafta zeytinyağı bakımına başladım. haftada iki kez zeytinyağıyla bakım yapmaya karar verdim. yarında sinemaki kürüne başlamayı düşünüyorum. birçok yerde saçı hızlı uzattığı yazıyor denemek de fayda var diye düşündüm. aynı zamanda 3 gündür kuru mayayı süte karıştırarak içiyorum. birçok kişi mayalı sütün tadının kötü olduğunu yazmış fakat ben çok az bal karıştırarak içiyorum gayet güzel bir tadı var. gelişmeleri burdan sizinle paylaşırım. umarım saçlarım bir an önce uzar

erkek saçı gibi saç nasıl 8 ayda bele gelebilir? ayda 3 cm uzasa bile en fazla göğüs hizasının altına gelebilir, ki saçın uzama evreleri vardır bir süre hızlıca uzarken sonraki aylarda nerdeyse yok denecek kadar az uzar..benim saçlarım şuan göğüs hizasında ve belime gelmesini 1 yıla hesabediyorum... siz ''erkek saçı '' gibi dediğiniz saç zaten 1 yılda omuz hizasında etrafında olur..bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası, fakat siz bir ''mucize'' yaşadıysanız ne mutlu size.. 3 yıl gerektiren süreyi 8 ayda bitirip tamda belinize getirebildiyseniz :KK9::KK48:

erkek saçı gibi saç nasıl 8 ayda bele gelebilir? ayda 3 cm uzasa bile en fazla göğüs hizasının altına gelebilir, ki saçın uzama evreleri vardır bir süre hızlıca uzarken sonraki aylarda nerdeyse yok denecek kadar az uzar..benim saçlarım şuan göğüs hizasında ve belime gelmesini 1 yıla hesabediyorum... siz ''erkek saçı '' gibi dediğiniz saç zaten 1 yılda omuz hizasında etrafında olur..bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası, fakat siz bir ''mucize'' yaşadıysanız ne mutlu size.. 3 yıl gerektiren süreyi 8 ayda bitirip tamda belinize getirebildiyseniz :KK9::KK48:

Lise arkadasimin 3 senede 3 kere saclarinin omuzlardan beline geldigini bilirim hic bir sey yapmadan. Bence olabilecek bir sey. Ama kisiden kisiye degisir tabi.

Allllahımm yareppppiiiim neden böyle mucizeler bize denk gelmiyor kiii :)
Ama dıştan bakılıncada herkes çok beğeniyo sonuçta çirkin saçlarımız yokki buna da sükür :)

Tamda öyle oldu canım,bildiğin 8 ay da hemde.Burada yalan söyleyince elime birşey geçmez benim,baktım çoğu kişi merak ediyor soruyor hususi bunun için üye oldum yazayım diye.Yoksa işim gücüm insanların saçıyla tırnağıyla uğraşmak değil,Boşa harcayacak zamanım yok elbette.Bir zeytin yağı firmasından da komisyon almıyorum.Dileyen uygular dilemeyen uygulamaz.Ben sadece bizzat uygulayıp kısa sürede netice aldığım için yazdım,ki bende çok aradım ne yapabilirim diye.Durum budur arkadaşım.

Lise arkadasimin 3 senede 3 kere saclarinin omuzlardan beline geldigini bilirim hic bir sey yapmadan. Bence olabilecek bir sey. Ama kisiden kisiye degisir tabi.

omuzdan bele gelir elbet.
1 karış kadar uzar çünkü bir yılda saç en az.
3 yılda en az 3 karış eder.
her seferinde omuzdan bele gelebilir.
mümkün gözükmeyen erkek saçı gibi bir saçın bele inmesi.
ve 1 yılda değil nerdeyse yarı yıl gibi bi' sürede.

:KK4:

Tamda öyle oldu canım,bildiğin 8 ay da hemde.Burada yalan söyleyince elime birşey geçmez benim,baktım çoğu kişi merak ediyor soruyor hususi bunun için üye oldum yazayım diye.Yoksa işim gücüm insanların saçıyla tırnağıyla uğraşmak değil,Boşa harcayacak zamanım yok elbette.Bir zeytin yağı firmasından da komisyon almıyorum.Dileyen uygular dilemeyen uygulamaz.Ben sadece bizzat uygulayıp kısa sürede netice aldığım için yazdım,ki bende çok aradım ne yapabilirim diye.Durum budur arkadaşım.

ben size yalancı yada insanları kandırıyorsunuz demedim. benim sadece inanasım gelmedi dedim. çünkü bu mucizevi bir şey olur. akıl almayacak bir uzama bu çünkü. 1 yıl bile dolmadan.

mrbarkadaslar zeybu dgru soluyo ben saclarimi yine kulak ustu kestrdim yanmisti saclarim. kesim tarihim 30agustos ve suan on gun olmasina ragmen iki gunde bir yaptigm bakimla saclarim 1cm civarinda dort gun katsak tam 15 gunde bi cm olcak. ve kesip saclarimi boyamistm suan bile saclarima dort saat bakim yaptiktan snra yikayip ole yazdim. bilginize..

mrbarkadaslar zeybu dgru soluyo ben saclarimi yine kulak ustu kestrdim yanmisti saclarim. kesim tarihim 30agustos ve suan on gun olmasina ragmen iki gunde bir yaptigm bakimla saclarim 1cm civarinda dort gun katsak tam 15 gunde bi cm olcak. ve kesip saclarimi boyamistm suan bile saclarima dort saat bakim yaptiktan snra yikayip ole yazdim. bilginize..
merhabalar. hangi bakımdan yapıyorsun ayrıntılarıyla yazabilirmisin rica etsem

tv programini izlemissinizdir hande polat sac izatma formulu.. yalniz ben serum sekilinde satin almak yerine urunleri tek tek satin aldim. ve her iki gunde bir bu yaglari karistiril saclarimda 4saat beklettim. dun 5. yapisimdi. malz.. 1tatli k. sinemaki ekstrasi 2baobab yagi 3hint yagi 4jojoba yagi 5 corek otu yagi 6 ceviz yazgi 7 badem yagi ve zeytin yagi.. birer tatli k. olmak kaydiyla sac diplerine yediriyoruz inanin cok faydasi var.

bu formulu deneyen baska arkadaslar yazarsa sevinirim.
bilgiler için çok teşekkür ederim. yalnız 2 günde bir yapmak sence doğrumudur. yani birçok yerde ortalama haftada bir yapılması gerekir aksi halde saçlarınızı çok yorarsınız yazıyor. ben geçen hafta sinemaki kürüne başladım. bir kez yaptığım için de henüz bir faydasını göremedim. 8 hafta yapmayı düşünüyorum. faydası olursa sizinle paylaşırım burdan.

bilgiler için çok teşekkür ederim. yalnız 2 günde bir yapmak sence doğrumudur. yani birçok yerde ortalama haftada bir yapılması gerekir aksi halde saçlarınızı çok yorarsınız yazıyor. ben geçen hafta sinemaki kürüne başladım. bir kez yaptığım için de henüz bir faydasını göremedim. 8 hafta yapmayı düşünüyorum. faydası olursa sizinle paylaşırım burdan./QUOTE]
hande polat haftada uc defa demis bende sali persembe pazar yaptim bu haftda dun yani sali yaptim. bu iki hafta toplamda alti defa yapacagim... 3, hafta sadece pazar gunleri yapcam haftada bir. bu iki hafta saclarim cok kisa kesildiyi ve yipranan yerleri toparlamak adina bayanin dediyi gibi uc kez yaptim canim. insallah dahada fayda goruruz 30 eylul bi ay olcak merakla diplerimin sonucunu bekliyorum :-D

bende dün sen msj attıktan sonra youtubeden hande polatın formülünü izledim ve malzemeleri aldım. dün gece yatmadan saç diplerime sürdüm sabah kalktığımda yıkadım. haftada 3 kez yapmayı düşünüyorum. umarım bir faydası olur. günlerdir psikolojim bozuldu saçlarımı nasıl uzatıcağım diye.

aynen benimde ole cok kotu hissediyorum kendimi saclarim ilk defa kulak hizasinda ve katli.. ama faydasini goruyorum. bgunde bi maskem var ve pazar gunu. ardindan bi hafta diyer pazara kadar kendi yagiyla birakcam canm sonuclarini pylasirsan ck sevinirim insallah sonuclar guzel olur..

iyi de bu dediğiniz konu sahibinin dediğini kanıtlamaz.
ki 15 günde 1 cm uzama gayet normal bir uzama.

aynen benimde ole cok kotu hissediyorum kendimi saclarim ilk defa kulak hizasinda ve katli.. ama faydasini goruyorum. bgunde bi maskem var ve pazar gunu. ardindan bi hafta diyer pazara kadar kendi yagiyla birakcam canm sonuclarini pylasirsan ck sevinirim insallah sonuclar guzel olur..
benim saçlarım da hem katlı hemde kısacık oldu. önler omzumun az üzerinde ama arkaları görmek bile istemiyorum çünkü çok kısa. şubata kadar bu saçları uzatmam lazım artık ne gerekiyorsa yapmak lazım. saç uzatmak ile ilgili internette çok şey okudum ama en mantıklısı hade polatın formülü geldi bana ve istikrarla bu karışımı saçlarıma uygulamaya devam edeceğim. ayrıca her aksam kuru maya katılmış bir bardak süt içiyorum. tadı güzel olsun diye de bal koyuyorum. birçok forum da mayanın saça iyi geldiğini de okumuştum. zaten genelde süt içen biriydim şimdi mayalı süt içmiş oluyorum. eğer tadını beğenirsen içmeni tavsiye ederim:-)

iyi de bu dediğiniz konu sahibinin dediğini kanıtlamaz.
ki 15 günde 1 cm uzama gayet normal bir uzama.
sactan saca deyisiyo benim saclarim cok kuru cildimde ole ve zor uzayan bi sac 15 gunde 1cm ruya gibi benim icin. bazi kisilerin saclari yaglidir annem kiz kardesim masallahlari var onlar kesmekten bikmadi ben uzatmaktan yoruldum. ama bu formul benim icin en ideali arada cevix findik mandalina ve bolca haslanmis yesil mercimek yumurta yiyorum.

sactan saca deyisiyo benim saclarim cok kuru cildimde ole ve zor uzayan bi sac 15 gunde 1cm ruya gibi benim icin. bazi kisilerin saclari yaglidir annem kiz kardesim masallahlari var onlar kesmekten bikmadi ben uzatmaktan yoruldum. ama bu formul benim icin en ideali arada cevix findik mandalina ve bolca haslanmis yesil mercimek yumurta yiyorum.

ARKADAŞIM, siz ayda 2 cm bile uzatsanız o saç kulaktan bele gelmez, demek istediğim bu.
çünkü siz; ''zeybu haklı '' demişsiniz.
8 ayda kulağınızdan belinize mi geldi de haklı diyorsunuz.
biz zaten uzama hızı konusunda hakkını yemiyoruz.
benim sorun ettiğim o süre .

Back