• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatan entele,yılan,çam terebentin , yağı ile ilgili bilgi aldım arkadaşlar.

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
ARKADAŞLAR. Bugün aktarları dolaştım yani baharatçıları yılan yağı ve gliserin almak için önce sordum en hızlı uzatan yağları sorduğumda bana en hızlı uzatan sıralamasını verdi ilk sırada 1 entele 2 yılan 3 çam terebentin

ARKADAŞLAR. Bugün aktarları dolaştım yani baharatçıları yılan yağı ve gliserin almak için önce sordum en hızlı uzatan yağları sorduğumda bana en hızlı uzatan sıralamasını verdi ilk sırada 1 entele 2 yılan 3 çam terebentin

bende bu saç uzatma konusunnda muzdaribim.. 4 ayda uzatmam gerek annemle iddaya girdim ama kuaför arkadaşn tarifini uygulıycam inş işe yarar iddayı kaybetmek istemiyorm:) olmazsa bide bunları denerim artık saol bilgilendirdiğin için

bu arada entele en faydalısı olduğu için diyerlerinden pahalı belki bölgelerde fiyatı değişik olabilir ben sordım 25 dedi terebentin ve yılan 5 tl gliserin de 4 tl gliserin kırıklar için zaten

benim arkadasım entele yagı kullanıyormus yenı ogrendım.aşırı derece de sacları uzun ve gür_kestirdikçe de sürekli uzuyor_senlerdir kullandıgını ve faydası oldugunu soyledı.bende entele yağını denemeyı dusunuyorum fakat oncelıkle sarımsakla yapılan bakımı deneyip, sonuç alamazsam entele yağına gececeğim...

Arkadaşlar dün ilk sorduğum yerde yılan yağı bulamamıştım çam terebentin satmaya uğraştı kız bide yılanyağı zehirli dedi satılma yasağı geldi dedi artık satılmıyo dedi inanmadım kalmamış orda diye yalan söylüyor dedim aktarlara gittim bu sefer satılıyormuş meyer zehirlimi diyede sordum bu yağların hiç bir zararı yok şikayet eden olmadı dedi yani başka ürün satmak adına diyer ürünü zehirli diye adlandırıyorlar inanmayın arkadaşlar ben yılanla terebentin kullandım hiç bişey olmadı entelede alacaktım pahalı biraz çabuk biter diye almadım besleiciliği yokmuş ama jet hızıyla uzattığını söyledi aktar kesinlikle en hızlı uzatan entele dedi 2 sıradada yılan yağı arkaaşlar hız olarak

ne kadar kullanmamız lazım peki nasıl kullanmak faydalı?

ben yılan yağını aktara nasıl kullanıldığını sordum saç derisine 2,3 damla yeterli dedi sende terebentini öyle kullanırsan bişey olmaz zaten masaj yapınca her yere dağılıyor 1 veya 2 saat bekle şampuanla yıka bukadar biberdolma

bende enteleyi 2 sene önce falan denemiştim. gittim aldım ama sadece 1 kere yaptım. çünkü sirke ile yapılıyor ya dayanamadım kafamda onlar dolaşmaya bidaha yapmaya da üşendim. şimdi kuaförün şu sinemakeyi yapıyorum. bakalım.. acaba entelenin sadece yağı var mı ki?

kızlar saça bakım yapmak nekadar güzel bişey yaaa insan kendisini rahatlamış hissediyor.Saçlarımı 16 yaşımdan beri boyuyodum dün boyalarımdan kurtuldum bakıma başladım. ilk gün olmasına ramen güzel sonuç aldım deneyin farkı gözlerinizle görün anlatılmaz yaşanır diyorum. İşte bakımım.: ilk önce avuç içime bi kaç damla yılan yağı sıkıp saç diplerime yediriyorum sonra bütün saçımı çamaşır çitiler gibi oğuşturuyorum 2,3 saat bekletip ponesiz sonra şampuanla yıkıyorum.daha sonra saçımın ıslaklığını havluyla alıp avuç içine gliserin yağını döküp saçlarımı ovuşturuyorum. 2,3 saat bekletip yine şampuanla yıkıyorum sonuç güçlenmiş kırıksız ve saç çıkmaya başlamış saçlar.İnanması güç ama gerçek

Back