• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzaması için vitamin?

Kind_qiRL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
337
0
0
Kahramanmaraş
kızlar bugün kuaföre gittim..turplu su saç uzatıyomuş falan dedim..yok olmaz öyle şey felan dedii..saç uzaması metabolizmaya bağlıymış bide aldığın vitaminlere..bilemiorum ki herkes bişey söylüyo.. yardımcı olan var mı acaba?

kızlar bugün kuaföre gittim..turplu su saç uzatıyomuş falan dedim..yok olmaz öyle şey felan dedii..saç uzaması metabolizmaya bağlıymış bide aldığın vitaminlere..bilemiorum ki herkes bişey söylüyo.. yardımcı olan var mı acaba?
dışardan bakım da işe yarar ama tabiki kişi ile de alakalı saç için çeşitli vitaminler var bunlardan biri ve doktorun tavsiye ettigi çinko hapı. bi doktordan tavsiye alsan daha iyi olur yani

Apikobal kullanmıştım.
içinde b1 , b6 , b12 var.
Saç dökülmemi azaltmıştı . Bide Uzamasına da katkı sağlamıştı sanırsam

nerde o kuaför çabuk söyle bi gidiyim yanına :9: evden turp kokusu çıkmıyor iki aydır. benim kafamda tek bi beyaz tel vardır, bakıma başlamadan koparmıştım onu.. çünkü açım koyu renk anlayamam diye.. dün farkettim 4 cm uzamış saçım.. normalde 1 cm uzar diyorlar bi ayda.. iki katı bence fena değil :))

nerde o kuaför çabuk söyle bi gidiyim yanına :9: evden turp kokusu çıkmıyor iki aydır. benim kafamda tek bi beyaz tel vardır, bakıma başlamadan koparmıştım onu.. çünkü açım koyu renk anlayamam diye.. dün farkettim 4 cm uzamış saçım.. normalde 1 cm uzar diyorlar bi ayda.. iki katı bence fena değil :))

öküz heriff :DD zaten sewmiorum onuu :DD bide ukala ukala cevap verdi pişman oldum sorduğumaa...Sen nasıl yaptın canım bna anlatsan güzel bi şekilde walla bi uzasın dualarımı eksik etmem aynaya her baktığımda gelirsin aklıma :)

öküz heriff :DD zaten sewmiorum onuu :DD bide ukala ukala cevap verdi pişman oldum sorduğumaa...Sen nasıl yaptın canım bna anlatsan güzel bi şekilde walla bi uzasın dualarımı eksik etmem aynaya her baktığımda gelirsin aklıma :)

ne demek, anlatayım hemen.. haftada üç gün turplu su yapıyorum, turbu rendeliyorum, 4 bardak suda haşlıyorum yarım saat, sonra ılık olunca fısfıslı bi şeşeye koyuyorum, tabi süzüyorum posasını.. içine de badem yağı koyuyorum bi tatlı kaşığı diplerine sürüyorum iki saat bekleyip yıkıyorum.. aynı zamanda şampuan olarak tresan ısırgan otlu şampuan var, onu kullanıyorum.. onun içine de bepanten ampul kırdım :9: bi de aklıma geldikçe, sadece uç bölgelere badem yağı+bepanten ampul sürüyorum bi saat bekleyip yıkıyorum, uçlarına çok iyi geliyor.. şimdi bi de sinamekiye başladım bakalım :))

ne demek, anlatayım hemen.. haftada üç gün turplu su yapıyorum, turbu rendeliyorum, 4 bardak suda haşlıyorum yarım saat, sonra ılık olunca fısfıslı bi şeşeye koyuyorum, tabi süzüyorum posasını.. içine de badem yağı koyuyorum bi tatlı kaşığı diplerine sürüyorum iki saat bekleyip yıkıyorum.. aynı zamanda şampuan olarak tresan ısırgan otlu şampuan var, onu kullanıyorum.. onun içine de bepanten ampul kırdım :9: bi de aklıma geldikçe, sadece uç bölgelere badem yağı+bepanten ampul sürüyorum bi saat bekleyip yıkıyorum, uçlarına çok iyi geliyor.. şimdi bi de sinamekiye başladım bakalım :))

Hımm anladım canım çok çok sağol :) ya bi ara badem yağı kullandım ama hemen bıraktım saçlarım yağlı ya daha da yağlanıyodu sanki yada psikolojik olarak öyle geldi.. turplu suyu yapıcam inş ii gelir..ecolinn die şampuan var ısırgan otlu şampuan, 4 5 defa kullandım saçları keçe gibi oldu o yüzden bıraktım, korkuyorum değiştirmeye(dove fiber özlü şampuan kullanıorum yağlı saçlar için memnunum)... ilk işim turp almak :D tekrar sağol canım

canım hafta başında turbu kaynattıp,posasında ayırıp fısfıslı şişeye koydum diyelim.. onu 1 hafta kullansam olur dimi? yani her defasında taze olması gerekmez? 2. haftaya kesinlikle bırakmam zaten

Canım bende saç kestirip daha sonra depresyona girenlerdenim kafama sürmediğim ilaç, yağ bitki kalmadı eczacıma danıştım şimdi PRİORİN adlı bir hap kullanıyorum hem saç dökülmesini önlüyor hem de saç uzamasını hızlandırıyor ve gerçekten faydasını gördüm 3. ayı da tamamladıktan sonra istediğim boya gelmiş olucak saçlarım hiçbir yan etkisi yokmuş sorabilirsin canım bir de ben elseve'nin arginine direnç diye hem sampuanını hem de saç kremini kullanıyorum bu da saç uzatmak için tasarlanmış ürünler ben co faydasını gördüm umarım işine yarar öptüm :)

Canım bende saç kestirip daha sonra depresyona girenlerdenim kafama sürmediğim ilaç, yağ bitki kalmadı eczacıma danıştım şimdi PRİORİN adlı bir hap kullanıyorum hem saç dökülmesini önlüyor hem de saç uzamasını hızlandırıyor ve gerçekten faydasını gördüm 3. ayı da tamamladıktan sonra istediğim boya gelmiş olucak saçlarım hiçbir yan etkisi yokmuş sorabilirsin canım bir de ben elseve'nin arginine direnç diye hem sampuanını hem de saç kremini kullanıyorum bu da saç uzatmak için tasarlanmış ürünler ben co faydasını gördüm umarım işine yarar öptüm :)

Priorin :) tuttum bnu..yarın danışırım canım..çok sağol :)

evet ben de priorin kullandım cok memnunum 6 yıl önce kullandım hala onun güçlendirdigi şaclarım hem de hep röfle yapıorum ;)

Ne yalan söyliym bakimlarin uzamasa bile faydasi kesin var, saclarimi kestireli kiriklardan kurtuldum lastik gibiydim saclarim uclarinda hala dha var ama bakimlar bi hacim katti saclarima elimi atsam gzl bi yerde duruyo sacim belki düzlestirici kullanmamaminda etkisi vardir 3 haftadr sürmüyodm saclarim kestireli yine ara ara yapiyorum oda sadece uclarina biraz kisik ayarda, bakimlarinda 3 haftada 2,5 cm uzatmasi gibi bisey söz konusu oldu,
bnde bide paril paril saclarim bunu seviyorum iste :61: bide bakimlarin bi yan etkisi krepe sevenlere kötü haber krepeyi biraz tutmuyo saclarim simdi cünki fazla temiz ve bakimlilar paril paril krepe yapinca geri iniyo:90:
neyse olsun
:21:

Ha unutmadan tecrübelerime dayanaraktan söylüyorum bu 4 haftamin icinde en iyi etki yaratan bakim zeytinyagli,sarimsakli,balli ve yumurtali bakim saclarim paril paril bide yumusacik oldular :16:

Ha bide Zeyno canim, msjini alinti yaptim ama asil konuya deginemedim senin saclari 4 cm uzatan turplu kürmü? Yoksa kullandigin bi ilac vs. varmi canim :16:

Back