Saç Şekillendiriciler Saç Ütulemek Zararlı Mı ???

canım utu daha zararlı ya dırek sacı yakıyorr

ben rowenta lissimadan cok memnunum canım ama sık kullanmıyorum neden memnun kalmadın bence sac duzlstırıciler daha zararlı onlarda bı nevı utu gıbı

fön cekilmiş gibi olmuyo dümdüz yapmıyo ki cnm:1no2: bide iki tarafındada tarak oldugu için saclarımı kırıyor:çok üzgünüm:

fön cekilmiş gibi olmuyo dümdüz yapmıyo ki cnm:1no2: bide iki tarafındada tarak oldugu için saclarımı kırıyor:çok üzgünüm:

anladım canım belkıde benım saclarım ınce tellı oldugu için memnunum cunku benım sacım fon cekılmıs gıbı oluyo.evet dıkkat etmezsen sacı kırıyor

bence ütü saçı yıpratıo bir ara bende yaptım saçım çok dmküldü ve inceldi cılız oldu.. dediğiniz gibi yüksek ısı saçı yıpratıo...Şeniz

ya bence hiç böyle şeylere girmeyin :S benim bi arkadaş sürekli yapıyodu saçına.enn sonnda lastik gibiydi saçları yaa.sevgilisine dokundurtmuyodu o blendax reklamında mı ne vardı ya adamın eli kalıyodu kızın saçında :)elini soksak kalır yani o kadardı..

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı yazık uzuldum sımdı kızaaa

ya kızlar ben ikidebir kuaföre gitmek istemiyorum.ama ütüde kullanınca saça yapışıyomuş ama saçlarımın düz olmasını istiyorum sizce ne yapabilirim kızlar nolur yardımmmm....!!!!!!!!

ben yaklaşık 2 sene düzenli olarak saçımı ütüledim hem de saçların 3 senedir boyalı. tabi uçları tiftik tiftik oluyodu yün yumağı oluyodu uçları ama gene de kuaförler şaşırıyodu nasıl hala gür kalabiliyo diye. sonunda kestirdim saçlarımı ve artık sinbonun seramik kaplamalı düzleştiricisiyle rowentanın seramik kaplamalı saç maşasını aldım bakalım ne fark edecek??? ama şu bir gerçek ki fön ve ütü birbirinin aynısı! kulaklarımız saç dibimiz nasıl cayır cayır yanıyo ne farkı var ki ütüden bir de fönde fırçayla çekiştirmek de cabası! ooof nedir bu saç merakımız

bnce çok zararlı saçlarım çok rıprandı bnce hiç denemeyın..

tek kelimeyle cok berbat ya ütü sacı tamamen öldürüoo celtik celtik oluooo ıyyy

ben artık ütü yapmaktan kurtuldum

babylıss saç düzleştirici aldım tavsiye ederim

ütüden bile daha güzel yapıyor saçları

fön de ütü de aynı değil kesinlikle arkadaşlar.Ütü saçları en çok yıpratan işlem .Saçlarınız öyle bir hale gelir ki hiç bir işlemi tutmaz.tiftif tiftik gezersiniz.ayrıca size tavsiyem fön çektirirken dikkat edin fön makinasının saçınıza mesafesi 2 cm olmalı.bazı kuaförler saça yapıştırıyorlar ancak bu onların işlerini kolaya getirirken saçlarınızı yıpratıyor.Mutlaka uyarın.Saçlarımız bizim en güzel süsümüz kimsenin işini çabuk yapması için onları mahvetmeye hakkı yok.Madem parasını alıyorlar en iyi sonucu en sağlıklı şekilde bize sunmalılar.

2sene boyunca saçlarımı ütüledim alıştı mı saç hep istiyor yapmasanız alttan çakmak tutmuş gibi duruyor we her yaptıgınızda daha çok yakıyor. daha sonra düzleştirici aldım aynı ısı yapıyo arkadaslar. ütü sakın yapmayın dıyorum kesınlıkle saçın kalıtesını bozuyo. saçlarım çok gür we uzundu. şuan ise uçları çok seyrek we güçsüzler.. fön olur tabı ama oda hergun olursa zararlı. sureklı kullanmayı dusunuosanız düzleştirici alın derim.
ütüden nasibimi almıs biri olarak SAKIN diorum...

tabiki çok zararlı mahvediyor saçları, matlaşıyor mısır püskülü gibi oluyo aynı. sakın denemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…