bende aynı sekilde düz saçlarım ama 2 3 sene evel çok bükyük aptallık yapıp uzun bi süre ütü yaptım saçlarıma o kadar pişman oldum ki anlatamam çok fena kırıldı saçlarımın uçları şimdi yeni yeni bitti kırıklarım saçlarım çok rahatladı sakın başlama hiç tavsiye etmem yani..
şimdi çewremde görüyorum yapıyolar ütü ama saçları süngerleşmiş artık ütüden :bbo:
arkadaslar bugun bu arkadasımı gordum, saclarına fon cekılmıs gıbıydı o bana utuledıgını soyledı,ya zararlı degıl mı dıye sordum ama fon cektırmekle aynı sey dedı sız ne dıyorsunuz bu konuda?:uhm:
Bence saç ütülemek fön çekmek kadar zararlı değildir.Yani saça fazla ısı veren herşey zararlıdır ama ütü sadece saça uygulanıyo,fön saçın diplerine de uygulanıyo ve saçın dökülmesini erkenleştiriyo.[Yani ben öyle biliyorum:)]
evet ütü sacları cok yıpratıyor bir iki sene önce denemiştim ve denedigime pişman oldum saclarımın ucları yanmıştı ve cok kötü görünüyodu gittim uclarını kestirdim bidahada yapmadım gecen sene rowenta lıssıma aldım düzleştirmek için ama hiç memnun kalmadım:1no2: yeni cıkan seramik kaplamalı düzleştiricilerden almak istiyorum kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?