Saç Şekillendiriciler Saç Ütulemek Zararlı Mı ???

MERHABA YA SAÇ KIRIKLARINDAN NASIL KURTULDUNUZ ACABA HANGİ ÜRÜNLERİ NE ŞEKİLDE KULLNADINIZ BEN BİR TÜRLÜ KURTULAMADIM

canım saclarını kestırmekten baska caren yok,sacını kestırdıkten sonrada olabıldıgınce az fon cektırmek,bakım yapmak sacıını ıslakken taramaman gerekıyor
sevgiler

kızlar bende bi zamnlar her hafta saclarımı ütülerdim bu muhtemelen her pazartesi olurdu ,saclarım zaten düz ama ben fönlü gibi dümmdüz olmasını isterdm.sonucunda ise saclarımın ucları kırık kırık oldu,saclarım daha da cansızlastı ve en kötüsü dökülme sorunuyla karsı karsıya kaldım sakın ha sakın yapmayın ütülemeyin saclarınızı ...

ESRANİL ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN VALLA ÇÜNKÜ BENDE ZAMANINDA ÇOK SAÇ ÜTÜLERDİM ,SONUÇ AYNI SENİN DEDİĞİN GİBİ OLDU NELER ÇEKTİMM SORMAAA SU SAÇ YÜZÜNDEN.BENCEDE SAÇ ÜTÜLEME GİRİŞİMİNDE BULUNMAYIN KIZLAR.İLK ZAMNALAR HOŞ OLUYO AMA SONRA SONRA SAÇLARIN NE HALE GELDİĞİNİ GÖRÜYOSUNUZ TABİ DÖNÜŞÜ OLMADIĞI İÇİN SADECE ÜZÜLMEKLE KALIYOSUNUZbenneyaptımki

YAHU BIRAKIN DOĞAL KALSIN SİZİ BEĞENEN BÖYLE BEĞENSİN.ISI KADAR SAÇA DAHA ZARAR VEREN BİŞEY OLAMAZ.SERAMİK SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ,FÖN MAKİNASI HELEKİ ÜTÜ ELİNİZİ BİR DEĞİDİRİN BAKALIM O SICAK ÜTÜYE NE OLUYOR SAÇ DAYANIRMI BU İŞKENCEYE YAZIK GÜNAH SAÇIN BÜTÜN NEMİNİ SUYUNU ALIYORSUNUZ.SAÇLAR PERİŞAN OLUYO.

DOĞALLIKTAN ŞAŞMAYIN KIZLAR YIKAYIN VE ÇIKIN:)

canım öle diosun ama olmuo işte gel bi de onu sen bize anlat illa hep bakımlı güzel,çekici olcaz sonra da bunun bedelini böle ödüyoruz işte.benm anlamadığım 2günde 1 fön cektirenler bile var yahu onların sacı nie bizmki kadar kırılmıyo,yıpranmıo hayret valla

bnm arkadasm kullanıyo güzel ama düzleştirmede o kadar etkili diil sanrm çünkü ısısı düşük saçların kıvırcık deilse işini görür heralde cnm=)

utulu saclar hemen anlasılıo bence cok rezıl bı durum :) saclarda ustune berbat oluo bole bı hata yapmaın bence

Bende açıkken ütülerdim... Saçlarım hep kırılmıştı. Kırıkları gitsin diye kestirdim, saçımın yarısı gitmişti. Kapanıncada fönmüş ütüymüş öyle bir sorunum kalmadı. Bakımını yapıyorum, kendi haline bırakıyorum. Şimdi saçlarımdan memnunun:sm_cool:

valla artık bu sıcaklarda sacımı toplayıp cıkıyorum dısarı. o yuzdende cok gerek duymuyorum fone

bende elidor 7/24 sürüp cıkıyorum cok mühim bişi olmazsa fön cektirmeye gitmiorum artık saclarımızn da dinlenmeye ihtiyacı var nem dengesini de korumak lasım.

merhaba.. kız kardeşimin çok güzel saçları vardı. Ütüyle düzleştire düzleştire mahvettı, güzelim saçlarını, yandı koptu..... tavsiye etmem canım

bende bazen yapıyodum ütü ama saçı yıpratıyo uçları püskül gibi oluyo cansızlaşıyo tavsiye etmem

evet ütü sacları cok yıpratıyor bir iki sene önce denemiştim ve denedigime pişman oldum saclarımın ucları yanmıştı ve cok kötü görünüyodu gittim uclarını kestirdim bidahada yapmadım gecen sene rowenta lıssıma aldım düzleştirmek için ama hiç memnun kalmadım:1no2: yeni cıkan seramik kaplamalı düzleştiricilerden almak istiyorum kullanan varmı?

Bence saç ütülemek fön çekmek kadar zararlı değildir.Yani saça fazla ısı veren herşey zararlıdır ama ütü sadece saça uygulanıyo,fön saçın diplerine de uygulanıyo ve saçın dökülmesini erkenleştiriyo.[Yani ben öyle biliyorum:)]

yok canm ya inan ütü daha zararlı mahfediyor sacları fön cok sık cektirmedikce bişi olmuyor

ben rowenta lissimadan cok memnunum canım ama sık kullanmıyorum neden memnun kalmadın bence sac duzlstırıciler daha zararlı onlarda bı nevı utu gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…