evet uçları çatal çatal oluyo hep:çok üzgünüm:
kesinlikle ütülemeyin saçlarınızı.bende ütülerdim önceden ütüsüz çıkamazdım dışarı.baktım saçlarım çok cansızlanmış.hiç bir şekle falan girmiyordu.biedaha kullanmamaya başladım.saçlarımı kestirdim ve kullandığım bir saç kremi sayesinde saçlarım çok güzel oldu.kolayca şekil alıyor ve yumuşacık oldu.sakın ütülemeyin kızlar.bende düzleştiriciler de zararlı.ütü kadar olmassa da zamanla o da yıpratır saçı
vereyim canım.yaklaşık 2 aydır elseve nin şampuanını ve saç kremini kullanıyorum.sarı dışı...ben memnunum
bende acil durumlarda utuye basvuruyorum fisfisfis herhangi bi zararini gormedim
Ben fön çektirmenin ütüden daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü fönde saça hem çok yüksek ısı, hem de defalarca fırça darbesi stresi yaşatılıyor. Uzun uzun ısı ve fırça mı, yoksa çok kısa bir süreliğine sadece ısı mı? Bence ikincisi daha iyi. Hem fönlü saç çabucak bozuluyor, ütü kolay kolay bozulmuyor. Ütü yaparken föndeki gibi saç çekiştirilip köklerine de zarar verilmiyor. Sadece acil durumlarda kullanıyorum. Fönden kesinlikle uzak duruyorum. Ben şu ana kadar seyrek kullandığım için hiçbir zararını görmedim. Çok korkuyorsanız, seramik tabanlı ütü kullanın hatta araya bir de tülbent koyun. Ayrıca ütü ve saç düzleştiricilerin çalışma prensibi tamamen aynı. Boşu boşuna düzleştiricilere de para vermeyin. Hangi işlem olursa olsun sık kullanıldığında uzun vadede saçı mahfeder. Ben sadece mantıklı olanı belirtmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?