Saç Şekillendiriciler Saç Ütulemek Zararlı Mı ???

kesinlikle ütülemeyin saçlarınızı.bende ütülerdim önceden ütüsüz çıkamazdım dışarı.baktım saçlarım çok cansızlanmış.hiç bir şekle falan girmiyordu.biedaha kullanmamaya başladım.saçlarımı kestirdim ve kullandığım bir saç kremi sayesinde saçlarım çok güzel oldu.kolayca şekil alıyor ve yumuşacık oldu.sakın ütülemeyin kızlar.bende düzleştiriciler de zararlı.ütü kadar olmassa da zamanla o da yıpratır saçı

kullandıgın sac kremının markası ne canım_?:uhm:

vereyim canım.yaklaşık 2 aydır elseve nin şampuanını ve saç kremini kullanıyorum.sarı dışı...ben memnunum

bizim komşunun bir kızı var yapma zararlı diyom ama dinlemiyor .sonra saçları dökülmeye başlayınca anlıcak beni

hemde çok çok zaralı bende 1 yıl ütülüyordum ve inanırmısnız yaşım 21 ve başımda düzgün hiç saç kalmadı lütfenn kızlarr sakın yapamyın ütü falan sonra çok pişman olursunuz

Ben fön çektirmenin ütüden daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü fönde saça hem çok yüksek ısı, hem de defalarca fırça darbesi stresi yaşatılıyor. Uzun uzun ısı ve fırça mı, yoksa çok kısa bir süreliğine sadece ısı mı? Bence ikincisi daha iyi. Hem fönlü saç çabucak bozuluyor, ütü kolay kolay bozulmuyor. Ütü yaparken föndeki gibi saç çekiştirilip köklerine de zarar verilmiyor. Sadece acil durumlarda kullanıyorum. Fönden kesinlikle uzak duruyorum. Ben şu ana kadar seyrek kullandığım için hiçbir zararını görmedim. Çok korkuyorsanız, seramik tabanlı ütü kullanın hatta araya bir de tülbent koyun. Ayrıca ütü ve saç düzleştiricilerin çalışma prensibi tamamen aynı. Boşu boşuna düzleştiricilere de para vermeyin. Hangi işlem olursa olsun sık kullanıldığında uzun vadede saçı mahfeder. Ben sadece mantıklı olanı belirtmek istedim.

aslında sende haklısın canım a.s ya hem guzel olalım ıstıyoryz hemde zarar vermesın dıyoruz
sanırm ıkısını aynı anda bulmak zor az yada cok hepsı yıpratıyor sacı ne yazıkkıklava:

QUOTE=berkeley;621156]kesinlikle ütülemeyin saçlarınızı.bende ütülerdim önceden ütüsüz çıkamazdım dışarı.baktım saçlarım çok cansızlanmış.hiç bir şekle falan girmiyordu.biedaha kullanmamaya başladım.saçlarımı kestirdim ve kullandığım bir saç kremi sayesinde saçlarım çok güzel oldu.kolayca şekil alıyor ve yumuşacık oldu.sakın ütülemeyin kızlar.bende düzleştiriciler de zararlı.ütü kadar olmassa da zamanla o da yıpratır saçı[/QUOTE]

cnm kullandıın saç kreminin markası öğrenebilir miyim bn elidor kullanıyorm ama pek memnun diilm :sm_confused:

saçları döküyor kızlar benim dayı kızı yapıyordu eskiden saçlarını örünce herkes gülerdi gemici halatı gibi diye şimdi azıcık kaldı hep ütülemekten önceleri fark olmuyor ama sonra dökülüyor..

rowenta lissima aldım sonnda sımdılık bı sorun yok memnununm bu markayı kullanan baska bırı var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…