• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Ütulemek Zararlı Mı ???

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
40
Ankara
arkadaslar bugun bu arkadasımı gordum, saclarına fon cekılmıs gıbıydı o bana utuledıgını soyledı,ya zararlı degıl mı dıye sordum ama fon cektırmekle aynı sey dedı sız ne dıyorsunuz bu konuda?:uhm:

Ben eskiden ütülerdim ama çok zahmetliydi.Sonra seramik saç düzleştirici aldım,artık saçlarım kırılmadan kolayca düzleştiriyorum.Her tür yüksek ısı,saçı yıpratır,ne sıklıkta kullandığınıza,saçlarınızın işlem görüp görmediğine,saç telinizin cinsine göre bu zararın vadesi kısa ya da uzun olabilir.

Ben eskiden ütülerdim ama çok zahmetliydi.Sonra seramik saç düzleştirici aldım,artık saçlarım kırılmadan kolayca düzleştiriyorum.Her tür yüksek ısı,saçı yıpratır,ne sıklıkta kullandığınıza,saçlarınızın işlem görüp görmediğine,saç telinizin cinsine göre bu zararın vadesi kısa ya da uzun olabilir.

normalde saclarım duz ama ben arasıra fonlu gıbı durmasını ıstıyorum pelki hangı marka aldın canım ve memnunmusun?:uhm:

philips 4667 modeli.İki ay nette araştırdım sonra aldım,çok doğru kararı verdiğimi biliyorum.Çok memnunum.
Saç bakımı bölümünde bu konuda bir topic var Seramik saç düzleştiricileri diye.Oraya da göz atabilirsin.

normalde saclarım duz ama ben arasıra fonlu gıbı durmasını ıstıyorum pelki hangı marka aldın canım ve memnunmusun?:uhm:

bende aynı sekilde düz saçlarım ama 2 3 sene evel çok bükyük aptallık yapıp uzun bi süre ütü yaptım saçlarıma o kadar pişman oldum ki anlatamam çok fena kırıldı saçlarımın uçları şimdi yeni yeni bitti kırıklarım saçlarım çok rahatladı sakın başlama hiç tavsiye etmem yani..
şimdi çewremde görüyorum yapıyolar ütü ama saçları süngerleşmiş artık ütüden :bbo:

ben sabah dershaneye gidicektim saçıma şekil vermem gerekiodu en çabuk ütüyle olur diye düşünüp boyle bi aptallık etmiştim sadece bir kez ütüledimm saç tellerim ince olduğu için güzelim saçlarımın hepsi kırılmıştı ondan sonra hiç bi zaman ütü yapmadım sizde yapmayın çok kötü ütü ya maf ediyo saçı

Ben ve ablam yıllardır ütülüyoruz çokda memnunum ama saçları kırıyor orasına bişey diyemem tabii...

bende seramik saç dûzlestirici kullaniyorum çokta ii oldugunu dûsünüyorum
hem pratik hemde tek basina saç kurutma makinasiyla fön çekmekten kolay

calor for elite (model look) kullaniyorum

bence ne utu nede maşa ben1 buçuk yıldır kullanıorum aynı utudeki gibi oldu maşa sadece daha uzun zamana yayıyor utunun etkisinde olduğu gibi yaptı uçları tel tel ayrılıo senağlama

Back