canım özel msj atmışsın bana ama seninki kapalı olduğundan cvp atamadım burdan yazıorum...canım glissin sarı serisi kırılmalara özel..saç kırılmasına karşı anında etki fln yaznca aldım..memnunum..bu serinin şampuanı,kremi ve saç spreyi var 3ünü bi arada kullan yada kremini al ben en çok kremini beğeniyorum ve yıkanmayan saç spreyini..başka şampuanla saçımı yıkasamda o sarı gliss saç kremiyle kremliyorum...yaptığım yağlara gelince..benim saç dökülme sorunumda olduğu için sarımsak yağı,hint,susam,badem,tatlı badem,çam terebentin,buğday yağlarını karıştırıyorum..alırkende ağzı kapalı şişelerde alıyoruz o yüzden bu yağları karıştırıp ağzı kapalı bi fıs fıslı şişede saklayıp kullanabilirsin bence..en azından 3-4 kullanımlığını bi şişeye doldurabilirsin..bir de şu zmnlarda yaptığım yeni bi formül var turp suyu ve yumurta sarısı..1-2 küçük boy yada 1büyük boy turpu soy rendele yarım saat kaynat,soğuduğunda yumurta sarısı ekle iyice karıştır..sonrasında saçına pamukla ıslatııp yedir..saçını streçleki kazık gibi olmasın..dediklerimi yaparsan faydasını görürsün cnm