• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç uçlarimdaki kiriklardan nasil kurtulurum???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
makas izlerin tahminimce 1 ay sonra gider gibi geliyor. kırık aldırıcağın zaman makas yerine onların usturalı bi aleti var isminide bilmiyorum ama ben o şekilde kesim yaptırıyorum kesinlikle makas izi istemem

tatlım bılıyorum dedıgın makası ustura var bıde ara makası var bunları bılıyorum fakat,ben ozellıkle maks ıstedım cunku sac telım normalde kalın olmasına ragmen cok ınceldı bılıyosunkı normal makas sac telını kalınlastırır ara makası veya ustura bunlarda sacı ınceltır,bu dedıgın makas turu genelde kısa sac kullananlar ıcndır cunku kısa sacta kalın tellı sac guzel durmaz ama sacı uzatmayı dusunuyosan kesınlıkle ara makasını veya usturayı tawsıye etmem kuaforlerde bılırkı o ıkı makasta ınceltmek ıcındr kı zaten sac uzadıkca ıncelıyo bıde o makasla kesersem sac telım kırılmaya daha erken meyıllı oluryerimseniben

vallahi benim anneannem saç uçlarındaki kırıklarla nıvea el kremi ile başa çıkabiliyor... kremi alıp, saç uçlarına yediriyormuş parmak uçlarıyla hiç denemedim ama işe yaradığını söylüyor...

kuaförde saç bakımı yaptrmayı denedin miCADIARZU...ben yaptrdım çokta memnun kaldım saçımda çok kırık wardı dediğin gibi uçları tüy gibiydi..o bakım sayesinde kırıklar gtti nerdeyseyerimseniben..dökülme sorunumda kalmadı pek bnce gdip kestrceğine bunu yapmanı öneririm ii bi yerde..:lepi:

bende saçını uzatmak isteyen ama bi iki ayda kırıkları oluşup kuaföre gitmek zorunda kalıpta saçları kısacık gelip isyan edenlerdenim adamlar napsın bide öyle kırık oluyo ki kısaltmamak elde değil ama şimdi asla kuaföre gitmiyorum iki haftada bir falan küçük nakış makasını alıyorum kırıkları teker teker kesiyorum saçımı şimdi gerçekten uzatabildim bu aklıda kadınlar klbünden okumuştum zaten saçım dalgalı ve tek tek saç tellerini kestiğim için bişey de belli olmuyor saçımda uzuyor

canım özel msj atmışsın bana ama seninki kapalı olduğundan cvp atamadım burdan yazıorum...canım glissin sarı serisi kırılmalara özel..saç kırılmasına karşı anında etki fln yaznca aldım..memnunum..bu serinin şampuanı,kremi ve saç spreyi var 3ünü bi arada kullan yada kremini al ben en çok kremini beğeniyorum ve yıkanmayan saç spreyini..başka şampuanla saçımı yıkasamda o sarı gliss saç kremiyle kremliyorum...yaptığım yağlara gelince..benim saç dökülme sorunumda olduğu için sarımsak yağı,hint,susam,badem,tatlı badem,çam terebentin,buğday yağlarını karıştırıyorum..alırkende ağzı kapalı şişelerde alıyoruz o yüzden bu yağları karıştırıp ağzı kapalı bi fıs fıslı şişede saklayıp kullanabilirsin bence..en azından 3-4 kullanımlığını bi şişeye doldurabilirsin..bir de şu zmnlarda yaptığım yeni bi formül var turp suyu ve yumurta sarısı..1-2 küçük boy yada 1büyük boy turpu soy rendele yarım saat kaynat,soğuduğunda yumurta sarısı ekle iyice karıştır..sonrasında saçına pamukla ıslatııp yedir..saçını streçleki kazık gibi olmasın..dediklerimi yaparsan faydasını görürsün cnm

bende saçını uzatmak isteyen ama bi iki ayda kırıkları oluşup kuaföre gitmek zorunda kalıpta saçları kısacık gelip isyan edenlerdenim adamlar napsın bide öyle kırık oluyo ki kısaltmamak elde değil ama şimdi asla kuaföre gitmiyorum iki haftada bir falan küçük nakış makasını alıyorum kırıkları teker teker kesiyorum saçımı şimdi gerçekten uzatabildim bu aklıda kadınlar klbünden okumuştum zaten saçım dalgalı ve tek tek saç tellerini kestiğim için bişey de belli olmuyor saçımda uzuyor

CNM BENDE KENDIM ALMAK ISTIYORM KIRIKLARIMI AMA NASIL ALIYOSUNUZ INANIN HIC BILMIYORUM:uhm:

walla güzelim salarımız bizimle yaşadıkça suya girdikçe tarandıkça jöle spray vb....malzemeler kullandıkça fön, maşa, boya yapıldıkça kırılır...çözüm kısaca kesimdir...

canım özel msj atmışsın bana ama seninki kapalı olduğundan cvp atamadım burdan yazıorum...canım glissin sarı serisi kırılmalara özel..saç kırılmasına karşı anında etki fln yaznca aldım..memnunum..bu serinin şampuanı,kremi ve saç spreyi var 3ünü bi arada kullan yada kremini al ben en çok kremini beğeniyorum ve yıkanmayan saç spreyini..başka şampuanla saçımı yıkasamda o sarı gliss saç kremiyle kremliyorum...yaptığım yağlara gelince..benim saç dökülme sorunumda olduğu için sarımsak yağı,hint,susam,badem,tatlı badem,çam terebentin,buğday yağlarını karıştırıyorum..alırkende ağzı kapalı şişelerde alıyoruz o yüzden bu yağları karıştırıp ağzı kapalı bi fıs fıslı şişede saklayıp kullanabilirsin bence..en azından 3-4 kullanımlığını bi şişeye doldurabilirsin..bir de şu zmnlarda yaptığım yeni bi formül var turp suyu ve yumurta sarısı..1-2 küçük boy yada 1büyük boy turpu soy rendele yarım saat kaynat,soğuduğunda yumurta sarısı ekle iyice karıştır..sonrasında saçına pamukla ıslatııp yedir..saçını streçleki kazık gibi olmasın..dediklerimi yaparsan faydasını görürsün cnm
CNM BENIM,ZATEN SUANDa 1 CMLIK KIRIKLARIMI ALDRDIM,BU GLISSIN KIRIKLARA KARSI SARI SERISINI KULLANMAYA BASLICAM KIRIK OLUSMASIN BIDAHA DIYE,

BU ARADA TURP SUYUNU BILIYORUM TURPU KAYNATTIKTAN SONRA SUZUP SUYUNUMU SURUYORUZ BASIMIZA YOKSA SUZMEDEN TURPUN KIRINTILARINIMI SURUYORUZ SANIRIM UZATMAK ICINDI BU KARISIM:uhm:

bence en güzeli elidorun hazır yağ karışımları var hem marketten falanda bulabiliyorsun hemde içinde her çeşit yağ var (saçla alakalı)çok memnun kalacaksın.dene bakalım.her marketten temin edebilirsin.

arkadaslar bu arada glıssın sarı kırılma karsıtı olan oıl nutrıve sarı serısının kremı sıvımı yoksa kremmı

Back