- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
pekı cnm bu soledıgın karısımın olcusu nekadr badem yagı hınt yagı bunlardan nekadr koymalıyım,tabı ampullerdende nekadr koymam gerekır,bu hazırladıgın karısımı bı uygulamamlıkmı yoksa hazrlıyıp koyuyomsn bı sıseye,yoksa her uygulamada tekrarmı yapıyosun,yıkamadan yatmatan bahsetmıssın cnm da sabaha kdr bıtlemıyım bıdekaydirigubbakcemile3ben kırıklarımı 6 aydan 6 aya aldıryorum. önceden sık sık aldırırdım şimdi uzatmak istiyorum inat ettim aldırmadım. burda öğrendiğim bi bakım tarifini uyguladım. haftada 2 veya 3 kez. normalde kuaförüm şu kırıklarını alalım diye başımın etini yerdi. sordum saçımda kırık varmı diye. hayır normal dedi. ramazanda kırıklarımı aldırdım ama hala bakımıma devam ediyorum kesinlikle bırakmam. benim saçıma yaradı umarım seninde işine yarar benim gibi yüzünü güldürür.
bepanthene ampül,
evigen ampül,
bemiks ampül. bu üçünü eczaneden alıcan,
badem yağı ve hint yağı
bunların hepsini karıştırıp kuru saça saç diplerine yedirerek uygula. sonra saçını bağla yat sabahtan yıka. ben öyle yapıyorum akşamdan uygulayıp sabahtan yıkıyorum.
bide şampuanıma 1yemek kaşığı bal kattım elektriklenmeyi önlüyo. bana çok iyi geldi inaşşal aynı sonucu sende alırsın.
bence saçlarındaki kırıklardan kurtulmanın en iyi yolu saçlarını bu derece cansızlaştıracak ne işlem yaptırıyorsan ona ara vermelisin canım
bir saçın o kadar çok kırılıyor olması için bence ya tüy gibi çok ince olması yada çok fazla röfle boya ve föne maruz kalıyor olması lazım
saçlarına daha nazik davran umarım herşey yoluna girer
pekı cnm bu soledıgın karısımın olcusu nekadr badem yagı hınt yagı bunlardan nekadr koymalıyım,tabı ampullerdende nekadr koymam gerekır,bu hazırladıgın karısımı bı uygulamamlıkmı yoksa hazrlıyıp koyuyomsn bı sıseye,yoksa her uygulamada tekrarmı yapıyosun,yıkamadan yatmatan bahsetmıssın cnm da sabaha kdr bıtlemıyım bıdekaydirigubbakcemile3
kusura bakma fırsat bulamadım bitrlü giremedim ancak zamanım oldu.
şimdi ölçek falan yok, ben alıyorum zaten ampüllerin kutularında 5 er tane var. onları kırıp bi şişeye boşaltıyorum üstlerinede badem yağının hepsini hint yağının hepsini döküyorum çalkalıyorum oldu bitti. sonra o şişeden uyguluyorum, her uygulamada ayrı yapmıyorum cnm.
ben bitlenmedim valla sende bitlenmezsin:lepi:
evet fairylike e aynen katılıyorum glissinde çok etkili bakım yağları var.
cnm benım,zaten bıdaha duzlestırıcımı yemın ettım elıme almam guzellık ugruna sonra sacından oluyosn,ben artık haftada bı sadece fon cektırım okdr duzlestırıcı fılan yok,cnm dedım yaa uclarım catallasıyo ve kırılıo elımle koparmak delı edıyo benı glıssın bu oil nutrive sarı olanımı tawsıye ettıgın sıvı sac kremı mı???ayrıca tatlım düzleştici etki olanıda var gliss in onsuz on kere gececegine düzleştiriciyle iki üç kere geçersin hemde kalıcı olur toplasan yirme beş civarı oluyo fiyat olarak ama 100 ytl cok fazla bence ki saç kırılması kolay önlenebilinecek bişey hele ben kesebildiysem bunun önünü sizde kesersiniz bence..kaydirigubbakcemile3
kusura bakma fırsat bulamadım bitrlü giremedim ancak zamanım oldu.
şimdi ölçek falan yok, ben alıyorum zaten ampüllerin kutularında 5 er tane var. onları kırıp bi şişeye boşaltıyorum üstlerinede badem yağının hepsini hint yağının hepsini döküyorum çalkalıyorum oldu bitti. sonra o şişeden uyguluyorum, her uygulamada ayrı yapmıyorum cnm.
ben bitlenmedim valla sende bitlenmezsin:lepi:
cnm benım,zaten bıdaha duzlestırıcımı yemın ettım elıme almam guzellık ugruna sonra sacından oluyosn,ben artık haftada bı sadece fon cektırım okdr duzlestırıcı fılan yok,cnm dedım yaa uclarım catallasıyo ve kırılıo elımle koparmak delı edıyo benı glıssın bu oil nutrive sarı olanımı tawsıye ettıgın sıvı sac kremı mı???
saç kremi değil canım saç maskesi ama kremin boyu cok büyük turuncu olanı benimki banyodan sonra saçlarını taramadan saç boylarına özellikle saç uclarına sürüp 5 dk bekliyosun sonra gidio duruluyosun sonra yumusacık oluyo tarıyosun ve kullanıyosun bende cok işe yaradı sendede yaramasını dilerim canım ..:içelim:
ayy ınsalah bıtlenmem:teytey:bu arada hepsını bı sıseye koyuyosun da kullancagın zaman o sısedenmı sıkıyosun,yanı kacgun dayanıyo bu sıse bozulma fılan oluyomu
suzimcim konu başlığında kırıkların alınması ve kesilmesi saçı küstürümü demişsin aksine kırıkların alınıp temizlenmesi saçın havalanmasını sağlıyor tıpkı bi bahçedeki kötü otların temizlenmesi gibi, ama kırıklarını temizledikten sonrada dış etkenlere dikkate tki yenileri kısa sürede oluşması düzleştiriciyi çok kullanıyorum demişsin mesela şimdi föne döndüm diyosun ama biliyosunki oda yıpratıyor saçı daha doğal yollardan şekil vermen mümkün değilmi?
cnm ıllakı haftada bı fon cekmek zorunda kalıyorm okadrda olsun yaayerimsenibenbu arada dun kuafore bı parmak kalınlıgında kırık aldırmaya gıttım,aldrmak zorundaydım normalde sac telım kalın oldugu halde kırıklarım sac uclarımı ıncecık tuy halıne getrdı ama cok sukur gene kalınlastı,yaa arkadaslar yenı kırık aldrdıgım ıcın makas ızı oluyo bılırsınız bu ız nezamn gıder sızce:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?