• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saç uçları !

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
118
ya benim bi sorunum var. ben saçlarımı kestirmek istiyorum biraz uzun saçlarım.kestirceğim saç omuz hizamın biraz altında olsun istiyorum ama saç uçlarımın dümdüz olmasını istemiyorum. küt saçlar gibi dümdüz olmasını istemiyorum yani. ama diğer türlünün adınıda bilmiyorum.önceki kestirdiğim saçta dümdüz olmasın hafif v şeklinde olsun dedim bana dümdüz kesilmiş gibi geldi hala da öyle yani :) saç şekli aradım onuda bulamadım bana bi yardımcı olur musunuuuz ??:59::44:

cnm acıkcası ne istediğini bende pek anlamadım tam olmasada istediğine yakın bır resım ekle ona göre daha iyi ardım edebiliriz

$dfhdfh.jpg $rjn.jpg

ekleyebildim mi bilmiyorum ama sağ taraftaki gibi olmasın istiyorum soldaki gibi onun biraz daha uzun modelini istiyorum anlatabilddim mi acaba :44:

bob saç modellerine baktımda kısa kesim bunlar sanırım ben öyle istemiyorum biraz daha uzun olsun istiyorum

Back