• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç tellerim inceldi:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aybar

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
38
0
621
44
İstanbul
önceden kalın telliye yakın saçlarım vardı.ve yıkadıktan sonra dümdüz yumuşacık olurlardı.ama şimdi inanılmaz inceldi saçlarım kabarıyo tiftik tiftik oluyo resmen:(fazla fön düzleştirici maşa falan da kullanmıyorum.yapsamda zaten hemen bozuluyo.hadi kızlar ne yapayımm bu şaçlara:(

Valla yıllarca böyle saclarla bogusuyorum canım cok birsey yapmadım ama hic eski saglıgına da kavuasacagını inanmıyorum yani kendi saclarımın.. Bende demir eksikligi var dökülmesinde, incelmesindeki ilk sebep bu.

Tamam cok boyattım orialle actırdım kazık gibi oldu saclarım ama neredeyse 1 senedir dogru düzgün hic bir sekillendirici alet kullanmıyorum saclarıma degisme yok tabiki.

Cözümünü bulursan bana da söylee.bilmiyorumkismile

Bende de olabilir demir eksikliği çünkü sağlıklı beslenme yönünden sıfırım.dün cildiyeye gittim çimko şurup verdi.bide sprey.spreyi almadım ama karışım yaptırdım bepanten evigen vs.dün ilk defa kullandım bakalım snmıyorum etkisi olsun pörsüklüğü gitsin onada razıyım yaaa:

Bende de olabilir demir eksikliği çünkü sağlıklı beslenme yönünden sıfırım.dün cildiyeye gittim çimko şurup verdi.bide sprey.spreyi almadım ama karışım yaptırdım bepanten evigen vs.dün ilk defa kullandım bakalım snmıyorum etkisi olsun pörsüklüğü gitsin onada razıyım yaaa:

kızlar benim de gür canlı ve sağlıklı olan saçlarım boyadan ve şekillendiriclerden ötürü baya yıpranmıştı ve kestirmeme rağmen eski gürlüğünü kaybetmişti. Son bir kaç haftadır dfngarlı şampuan ve saç bakım maskesini kullanıyorum. bir de bir bakım yağı aldım. Hala eskisi gibi kalın telli değil malesef, neden inceldiklerini bilmiyorum bunun için tahlil falan da yaptrdım her şey normal görünüyor. ama en azından artık saçlarım hem kabarmıyor hem parlıyor hem de 1 ay bile olmadan daha gür geliyor elime. mucize olmadı henüz, ama ilk kez şampuan değiştirmeyi düşünmüyorum. bence bakımı ihmal etmemek lazım özellikle de hormon-yaşam tarzı gibi sebeplerden değil de kimyasallardan bu hale gelmişse...

sinameki çayı içmiştim bi aralar acaip kalın telli olmuştu ama zararlı diye çay bıraktım eski haaline döndü

Benimde saclarim inceldi ve masa ve fohnle bir ilgisi oldugunu dusunmuorum, evet bunlar saci yipratabilir ama inceltemez, kalin veya ince sac ayni yesil veya kahve rengi goz gibi insanda ya var ya yok bence, malesef yapilacak bisey yok :(

Back