Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Suyun Altındamı Yoksa Nemliykenmi Taranmalı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cansuyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2006
146
4
96
39
İstanbul
evet arkadaşlar sizce ne zaman taranırsa daha az kırılır acaba? ben eskiden hep ıslakken banyo sonrası tarıyordum şimdi banyoda suyun altında tarıyorum ve daha çabuk taranıyor. zaten benim saçlarım kuyruk sokumumda ve gür olunca taraması bir problem oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum sizce suyun altında tarayarak hatamı yapıyorum?

canım bende suyun altında tarıyorum saçlarımı bana göre kuruyken taramaktan bin kat iyi daha az kırılıyo çünkü daha çabuk açılıyoooo

arkadaşlar diyceğim şudur ki yanlış yapıyorsunuz !!
saçlar asla ıslakken taranmaz. çünkü en kırılgan oldukları zaman ıslak oldukları zamandır ayrıca kuruykende taranmaz yıpranır. banyodan sonra saçınızı havluya sarın ve ıslaklığın gidip nemlenmsini bekleyin sonra uçlardan başlayarak tarayın.

kızlar ben bi dergide okumuştum saçı ıslakken taramak çok yıpratıyo kırılmalara yol açıyo diye ama ne derece doğru bilmiyorum çünkü benim saçım hiç dolaşmıyo tarama ihtiyacı bile duymuyorum :)

fulya ve princess arkadaşlarıma katılıyorum..çok araştırmıştım bir zamanlar..saça ıslakken yapılan her türlü müdahalede normalin iki katı yıprandığını öğrenmiştim..
Kuruyken ve seyrek dişli tarakla kırmadan nazikçe tarayarak açmak gerekiyor.

arkadaşlar verilen bilgiler için tşk ama biz duştan çıkıp ıslatken değilde duştayken suyun altında taradığımız için dolaşmıyo yani kremli de olunca sorun kalmıyooooo ben hep böyle yaptım ama kolay kolay kırılmaz gibi benim saçlarım

yaa işte kafam yine karıştı :uhm::uhm:şimdi benim saçık çok uzun ve gür ve dalgalı yani nemliyken taradığım zaman epey bir zorlıyorum saçımı ama duşta iken hemen taranyor. ve daha az acı çekiyorum. kafam allak bullakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kremledıkten sonra sacları hemen ardından tararsak saclarımız daha cok dokulebılır
cunku daha cok cekılıyormus

ben havluyla suyunu iice alıp ondan sonra tarıyorum. daha doğrusu fırçalıyorum.

walla benim saçlarım çok kıvırcık ve uzun,dolayısıyla banyoda kremliyken taramaktan başka şansım olmuyor.kremsizken ve kuruyken imkanı yok açılmıyor zaten ve çok daha fazla kırılıyor

Bende Banyoda Suyun Altinda Kiremli Sekilde Tariyorum Boyadan Dolaayi Cok Yiprandii Cunku

ve bazı saç kremlerinin arkasında taradıktan sonra durulayın yazıyo :S

ve taramayınca daha çok dolaşıyo..

saçınızı kesinlikle ıslakken taramayın; ıslak halde saçın mukavemeti düşer; saç teli şişer ve çok çabuk zarar görür; tıpkı yün gibi düşünün; ve ayrıca çok sıcak suyla da kesinlikle yıkamayın :)

bence en ıyısı sacı hıc taramamak ben sacıma kremı surdukten sonra parmaklarımla acıyorum sacım ı dahada hıc taramıyorum ve sacların cok guzel bır bakan bırdaha bakıyor dıyebılırım tavsıye ederım sızede tabı sacım kıvırcık degıl duz olanlara tavsıye ederım

yaaa ben ne yapacagımı anlamadımm. kuru taramazdım eskiden yıpranır die sonra bunu duyunca hiç taramamaya başladım ama taramak saçı besliyormuş bunu duydum.. şimdi kuruyunca tarıyorum artık ama saçımın yıpranmaması lazım yanlış yapmıyorum di mi bilgisi olan var mı yardım edin lütfen.. (

Bende hep duşta kremledikten sonra tararım ama hepte saçlarımı yolarım. Benim zaten bitek banyoda saçım dökülür. Acaba yanlış mı yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…