• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler sac seklinizi ne kadar sık degistirirsiniz?

skarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
11
0
86
İstanbul
ben cok cabuk bikiyorum sac seklimden.. o yuzden cok sık degistiriyorum. siz ne sıklıkta degistiriyosunuz? bide masalar duzlestiriciler saclarimi cok yipratiyo. kiriliyo, kopuyo hatta. ne yapmak lazim bilmiyorum.kaydirigubbakcemile4

hiç değiştirmem, değiştirmek isteyince cinnet geliyo çünkü, asla şekle girmez ve çok hacimlidir:gitme:

aslinda bi arkadastan duydugum bi sac maskesini uyguladim. baya iyi geldi. umarim biraz toparlarim saclari. birde cok duyuyorum ve okuyorum bu ara komili sampuan ve bakim kremi zeytinyagliymis. cok iyi geliyormus. kullanan varsa paylassin lutfen. ayrica bunun disinda maske bakim kuru ne varsa acigim.

sac seklini o kadar sık degistirmemeye calismalisin bence. surekli duzlestirici fon makinesi cok yipratiyor tabii. hele bide boyaliysa tamam.

insan bikiyor yahu.skarlete katiliyorum. bende degistiriyorum. ama ben bakimimi asla aksatmam. ama yinede sac duzlestiricisi kullaniyorsan iyi bi marka almak lazim. yoksa cok kotu yapiyor uclarini.

pirasa gibi saclarim. fon cekilir 2 saat sonra herzamanki haline doner. ne guzel sac seklini degistirebilenlere..

aslinda bi arkadastan duydugum bi sac maskesini uyguladim. baya iyi geldi. umarim biraz toparlarim saclari. birde cok duyuyorum ve okuyorum bu ara komili sampuan ve bakim kremi zeytinyagliymis. cok iyi geliyormus. kullanan varsa paylassin lutfen. ayrica bunun disinda maske bakim kuru ne varsa acigim.

canım ben komili kullanıyorum ama çooook memnunum saçı çok güzel yapıyor içinde zeytinyağı olduğundan saç yıkanırken bakımda yapılıyor ben tavsiye ederim:sm_cool:

ben duz kullaniyorum hep. uzun kat kat saclarim. duzlestirici ile duzlestiriyorum banyodan sonra. sabahlari evden cikmadan soyle bi ustunden geciyorum. hic degistirmiyorum nerdeyse

kivircik saclarimi duzlestiricem diye canim cikiyor. ama bazende masa ile salgali hale getiriyorum. sac modelim cok fazla degismez.

[her iki ayda taze görünmem gerek ama doğal

Çok oynuyorum ben saçlarımla..
Dalgalı da yaparım köpükle,düzleştirici ile dümdüz de yaparım..
Canım çok sıkılınca gider fön çektiririm..hihoyyyt

az once baska bi yerde konustuk zeytinyagi-bademyagi-yumurta.. guzelce karistirip surun.. strecfilmle sarin. yarim saat bekletin.. sonra yikayin serin suyla.

herkes saclarini nasil duzlestirecegini konusuyo. benim pirasa saclarima nasi hareket katilir nasil dalgali olabilir azicik bana akil verin?:sinifsinif:

herkes saclarini nasil duzlestirecegini konusuyo. benim pirasa saclarima nasi hareket katilir nasil dalgali olabilir azicik bana akil verin?:sinifsinif:

iri su dalgasi yaptirabilirsin en azindan baya bi sure dalgali gibi sekil verirsin. dumduz sacla ugrasmak, sekle sokmak cok zor hakikaten.

Back