• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler sac seklinizi ne kadar sık degistirirsiniz?

iki günde bir değiştiririm düz , dalgalı, bukle toplu, topuz , örgü kaydirigubbakcemile4

saçlarım çok uzun ve düz, hiç değiştirmem saç modelimi. birkaç ayda bir kuaför makasıyla boyundan bikaç santim kendim kesiyorum kırılmayı önlemek için. birazda kat veriyorum bazen.

sac duzlestiricilerinin saclari daha az kiranlari cikmis. daha az yipratanlari. deneyen kullanan avrsa ise yariyor mu? ben kullanmiyordum bayadir. saclarimi zor toparladim zeytinyagli sampuan fln. simdi yeniden kotu olmasini istemiyorum. deneyen varsa fikir verirse sevinirim.

yipranmasin diye dikkat etmek lazim elbet. ayrica iyi bir sampuan kullanip sacinizin nem dengesini korumalisiniz ki uclari kirilmasin. komilinin zeytinyagli sampuanini kullaniyorum ben. yumusakligini hic kaybetmiyor.

sac duzlestiricisi ve masadan uzak durmaya calisin derim ben. en azindan kullanma araliginizi uzun tutun.

sac seklini cok degistirmek cok sorun degil ama bu degisiklikte neler kullandigimiz onemli. cok fazla sac yipratici jole,briyantin,sprey,kopuk gibi seylerden uzak durmak lazim.

Back