• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Saç şeklime karar veremedim:((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

merve_seda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
148
1
46
Aydın
Eki Görüntüle 388148
$kivircik-topuz-modeli-2011.jpg
$2zom54g.jpg
$images (1).jpg

arkadaşlar yardım edin lütfen 15 gün sonra nişanım var. evde olacak 25-30 kişi olacağız anca ama ben saç şeklime karar veremedim :2: kıyafet olarak uzun siyah abiye aldım ama saçıda fazla abartı bişy istemiyorm sizce hangi model daha uygun? ya da bana önerebileceğiniz modeller var mı ? :14:

canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşş..

ben olsam elbise ve mekan koşullarına göre son resimdeki saç modelini seçerdim....

canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşş..

ben olsam elbise ve mekan koşullarına göre son resimdeki saç modelini seçerdim....

Amin inşallah.. bende öyle düşünüyorum ama stüdyoya gidilip foto çekileceği için beni dinleyen yok hiç evde :52:

Madem abartisiz ama toplu saclar tercihlerin arasinda ben sahsen sade topuz modellerini tercih ederdim hem yüzün daha ortaya cikar hem zarif ve $ik olursun

Sonuncusu hem ev hemde kıyafetin için çok uygunda neden bu kadar güzel bir günde siyah rengi secersiniz ki :)

Eki Görüntüle 388148
Eki Görüntüle 388149
Eki Görüntüle 388150
Eki Görüntüle 388151

arkadaşlar yardım edin lütfen 15 gün sonra nişanım var. evde olacak 25-30 kişi olacağız anca ama ben saç şeklime karar veremedim :2: kıyafet olarak uzun siyah abiye aldım ama saçıda fazla abartı bişy istemiyorm sizce hangi model daha uygun? ya da bana önerebileceğiniz modeller var mı ? :14:

abartı istemiyorsan kesinlikle 4 tabi yüz şekline göre değişir

Back