Saç Kesim Şekilleri saç şekillendirme

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.340
43.871
798
saçlarımı hep dümdüz taradığım şekilde kullanıyorum saçlarım düz ve ne çok uzun nede çok kısa omuzlarımdan 5 parmak falan aşağıda nasıl şekillendirebilirim acaba neler yapabilirim

saçlarımı hep dümdüz taradığım şekilde kullanıyorum saçlarım düz ve ne çok uzun nede çok kısa omuzlarımdan 5 parmak falan aşağıda nasıl şekillendirebilirim acaba neler yapabilirim

kalın bi maşa alıp kalın kalın tutamlar alıp saçını doğal hoş bi görüntü oluşturabilirsin. Misal bu hatun gibi ; $BUKLEL~1.JPG

o boydaki saça en çok bu modeli yakıştırıyorum ama dikkat et ince maşa kullanırsan ya düğün saçına döner ya bonusa:1:

kalın bi maşa alıp kalın kalın tutamlar alıp saçını doğal hoş bi görüntü oluşturabilirsin. Misal bu hatun gibi ;Eki Görüntüle 791359

o boydaki saça en çok bu modeli yakıştırıyorum ama dikkat et ince maşa kullanırsan ya düğün saçına döner ya bonusa:1:

benim maşam var ama saçımdan hemen bozuluyor dalgalar sadece bugidiyi tutuyor oda tiftik görüntü yaratıyor :(

[QUOTE
kalın bi maşa alıp kalın kalın tutamlar alıp saçını doğal hoş bi görüntü oluşturabilirsin. Misal bu hatun gibi ;Eki Görüntüle 791359

[/QUOTE]

=MyLittlePrince;31745041]
hatta maşam bundan

Eklentiler

• $premier-sac-sekillendirici-sac-masasi-116397_4_1.jpg
    $premier-sac-sekillendirici-sac-masasi-116397_4_1.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 141
bende aynı durumdayım senle hatta bi an ben sandım seni :9: Senin saçından çok az uzun benim saçım ne maşa tutar ne Fön.. Düz ve ince telli... Bende hep Salıyorum.. Çalışınca daha zor oluyor Toplamayıda beceremiyorum Saldım çayıra mevlam kayıra hergün :9:

bende aynı durumdayım senle hatta bi an ben sandım seni :9: Senin saçından çok az uzun benim saçım ne maşa tutar ne Fön.. Düz ve ince telli... Bende hep Salıyorum.. Çalışınca daha zor oluyor Toplamayıda beceremiyorum Saldım çayıra mevlam kayıra hergün :9:
bende salıyorum yapabilceğim birşey yok kuaför işi maşa tutuyor ama o da düğünlük olduğu için günlük bir ton spreyli düğüne gider gibi gidilmez düz dalgalar olsa kalına da razıyım ama hemen iniyor örsem geceden açtğımda ilk 1 saat iyi sonra biraz ter nem hop düz ol

Back