canım kumral dore almışsın ten rengini bilmiyorum ama çok da iyi etmişsin..saçın soğuk bir ton olmayacak demektir bu..hafif bi kızıl ışıltısı olacakCANIM DORE KIZILLIK MI DEMEK kaydirigubbakcemile5 BOYA ALMISTIM KUMRAL DORE O ZAMAN BOYAMAYIM CUNKU KIZIL ISTEMIYORUM
canım kumral dore almışsın ten rengini bilmiyorum ama çok da iyi etmişsin..saçın soğuk bir ton olmayacak demektir bu..hafif bi kızıl ışıltısı olacak
benim bildiğim de dore sıcak bir sarı-kızıl ışıltı veriyor..
kafam çorba oldu sırnaşık şeyCANİM İCİNDE YOGUN DORELIK VARMIS SANIRIM AMA BEN KATALOGTA KIZIL OLARAK GORMEDİM SARİMSİ Bİ RENK VARDİ NİYE BOYLE YAPIYORLAR KATALOGTAKİ FARKLI OLUYORAMAN AMAN KIZIL MI OLUR CANİM YOKSA BAKIR PARLAMALAR OLUR MU ARASINA BAKIR KOYSAM NASIL BI SONUC CIKAR
kafam çorba oldu sırnaşık şey
sen boyanın markasını ve kodunu versene bi bakayım netten nası bişe?
alix in nette kataloğu yok yaf..:1closedeyes: rengi göremedim maalesef..ama görmüş olsam da sana o boyayı tavsiye etmiyorum kötü bi boya ooo ben de kullandım zamanla çok kurutup yıpratıyor saçı..alix 7.33 kumral yogun dore
bide seye bakarmisin canim loreal akaju kahve hangisini boyayim
arasına bakır koysan daha beter kızıl olursun :sm_cool:CANİM İCİNDE YOGUN DORELIK VARMIS SANIRIM AMA BEN KATALOGTA KIZIL OLARAK GORMEDİM SARİMSİ Bİ RENK VARDİ NİYE BOYLE YAPIYORLAR KATALOGTAKİ FARKLI OLUYORAMAN AMAN KIZIL MI OLUR CANİM YOKSA BAKIR PARLAMALAR OLUR MU ARASINA BAKIR KOYSAM NASIL BI SONUC CIKAR
Boyanın isminde DORELİK yaziyorsa
Boyanın isminde IRIZE yazıyorsa
Boyanin isminde AKAJU yazıyorsa
Boyanin isminde KÜLLÜ yaziyorsa
bunlar ne anlama geliyor kizlar özellikle DORE yaziyorsa mesela KUMRAL DORE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?